Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-108 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po składzie flot myślałem, że będzie to bitwa 1-rundowa a tu aż 3 także szacunek dla obrońcy się należy, a Ty Czeko musisz jeszcze tej floty trochę doklepać, żeby sprawy załatwiać w 1 rundzie a nie się pie*****ć w 3 trochę wstyd Gratulacje
-
Cytat od tereth: „hym ja juz swoje osiagnolem .. nic nie musze udowadniac” a co to było? przybliż mi proszę a juz mam przepraszam, złomowanie angello na 180% - zgadłem? rzeczywiście już swoje osiągnąłeś
-
No to żeś pozamiatał Twoja flota miażdży nase i zwb razem wziętych, czuć strach i popłoch w galaktyce Myślę, że na dniach możemy być świadkami masowej migracji do 9 gali i szczerze mówiąc to nie będę zdziwiony Jeszcze raz wielkie gratulacje, mam nadzieję, że nie spoczniesz na laurach
-
Cytat od rocky: „22 k lamek odbudowane 16,5k w stoczni plus 700 pc czy ja wiem ze taki poszkodowany - huehuehue wole miec top1 ACS na wrogu i nie zebrac zlomu niz miec flote i nic z nia nie robic XD” nie prosiłem cie o opinie komandorze, nie bądź nadgorliwy
-
Cytat od rocky: „Cytat od FUGAZI: „ ” ” rocky jak zwykle masz rację życzyłem szo bo w sumie to wyszedłeś najbardziej poszkodowany z tego starcia
-
Szo fugazi Administrator Forum kasai: Upomnienie za spam. Proszę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi.
-
Cytat od rocky: „nie zezlomowalem zadnego ze swoich znajomych” szacunek rocky, zawsze wiedziałem, że jesteś człowiekiem honoru;)
-
rocky u re nr one hahahaha żałosne widowisko..., agresorom szo