Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
pozdrowienia dla CS, obrońcy szo Dnia 04-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor luca brasi [C S] ________________________________________________ Okręt wojenny 12.342 Pancernik 22.240 _________________________________________ Obrońca bernisolo [CARA] ________________________________________________ Mały transporter 5.850 Duży transporter 5.430 Lekki myśliwiec 3.600 Ciężki myśliwiec 1.180 Krążownik 590 Okręt wojenny 218 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 441 Sonda szpiegows…
-
rozumiem żal po stracie floty ale w dyskusje z Tobą wdawać się nie mam zamiaru
-
oszust w reckach zawsze cieszy bajki o tym, że wiedział a nie cofnął bardziej bawią niż cieszą gratulacje dla obrońców
-
Z bełkotu agresora wynika, że strata zabolała chyba nie wiedział chłopaczyna z kim ma do czynienia gratulacje obrony
-
Czekoladowy [C S] & tyskie1 [C S] vs. M A P 10 [Arkadia_1] & Czarna Wdowa [Arkadia_1] - 7173.91%
PostNie ma chyba już gracza na Taurusie, który by od Was złoma nie wyłapał, ja przynajmniej takowego nie znam także doskonale rozumiem frustrację shockwave'a zysk kosmiczny wielkie gratulacje
-
Witam po przerwie Trochę wstyd takie gnioty wrzucać ale każda okazja jest dobra, żeby pozdrowić najlepszy sojusz na Taurusie Jako, że konto jest w łapach parasolek szo nie życzę align=center] Dnia 06-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor luca brasi [C S] ________________________________________________ Krążownik 45.057 Okręt wojenny 10.969 Bombowiec 319 Niszczyciel 2.222 Pancernik 22.387 _________________________________________ Obrońca Matteo _________________________…
-
Taurusa zdemolowaliście, tu też widzę nieźle sobie poczynacie kozacka flota poszła w piach agresorowi szo, dla Was wielkie gratulacje
-
Cytat od Nabu san: „Cytat od Czekoladowy: „Cały taurus nie może przez Ciebie spać ładnie ich tresujesz” ja nie mogę spać przez bóle brzucha po atakach śmiechu jakie wywołują wasze ostatnie akcje Jak wy się uchowaliście na tym pegasusie i was nie wystrzelało OGN jak kaczki to aż mnie dziwi. Dobra strategia posadzić wszystkie kolonie na dalekiej gali i zapiać U :)” Tu się z Tobą wyjątkowo zgodzę, w wakacje zapinać U? kto to widział? rsneaky.gif" title=";>"> co najmniej dziwne...nawet bym powiedzia…
-
Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu obrońcy Szo Dnia 02-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor luca brasi [C S] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.265 Pancernik 23.000 _________________________________________ Obrońca vallpurgius ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 279 Recykler 501 Sonda szpiegowska 150 Gwiazda Śmierci 25 _________________________________________ Po bitwie... Agresor luca br…
-
krzykacz w reckach, także gratulacje się należą all czekamy na twoje ostatnie słowo