Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od MlodyT: „Graty % to jest %, zabawa to jest zabawa, a my bawimy się dalej Gdyby jednak uznano że te surowce na turborecki były puszem to ciekawe jakby rozwiązali problem z nakradzionym surowcem którego nakraść by nie mógł ... aby post dowartościować - ciekawostka historyczna Przykłady prawne w Kodeksie Hammurabiego - § 22 Jeśli obywatel rabunku dokonał i został złapany, człowiek ten zostanie zabity. - § 218 Jeśli lekarz obywatelowi operację ciężką nożem z brązu wykonał i spowodował śmier…
-
bo agresor to bajkopisarz i oszust każdy kto z nim trochę grał o tym wie Gratulacje dla obrońcy, agresorowi szo
-
Widze ze nie spuszczasz sie z emocji jak Twoj sojusznik lucyfer i za to gratulacje sie naleza, obroncy szo, lucyferowi psychologa
-
Cytat od MlodyT: „Obrońcy nie było na koncie, nie latam na ludzi którzy są online, chyba że to kontra ” "Witaaaam ... Oczywiście jak w temacie TOP 1 SOLO tak jak u terrora nie trzeba liczyć pk. bo to SOLO Agresor zalogował chwilę przed wlotem upchnął trochę surowca w stocznie liczyłem się z tym że przeklika coś tam obrony dodałem sobie SS żeby były mniejsze straty niestety zbyt mało żeby się przebić i jest jak jest = remis " Skoro nie latasz to kto to napisał? Czy może ktoś ci konto zasiada??? M…
-
Znając życie to pewnie cesarz lucyfer wystawił sojuszników... graty dla obrońców, agresorom szo
-
Gratulacje dla obrońcy, baronowi naftowemu szo, ile masz tu pushkont baronie? tyle co na wezn?;D ii
-
Pozdrowienia dla sojuszników Dnia 17-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor luca brasi [C S] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca secik [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 455 Duży transporter 11.399 Lekki myśliwiec 37 Ciężki myśliwiec 8 Okręt wojenny 2 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 846 Sonda szpiegowska 181 Gwiazda Śmierci 1 _____________________________…
-
youtu.be/zBkuNpgACH0 Podpisuję się pod tym co pisał JohnyDree, większego pajaca w mojej 12 letniej karierze na ogame nie spotkałem trzeba być z nim w soju i poczytać co pisze, żeby to zrozumieć, baron naftowy co po 10 tym kupuje konta wku***a ucho, wku***a oko, typ ma ewidentnie jakieś zaburzenia psychiczne także wielkie Graty R32 i tak się długo utrzymał
-
jedno mnie zastanawia, gdzie się podziały krążki farmera??? graty wlotu
-
wow, losiek, przez te urlopy nie zauważyłem nawet, ze miałeś taką kozacką flotę graty wlotu
-
04-02-2017 19:09:12 - luca brasi [CALMNESS] - 1121.03% Dnia 04-02-2017 19:09:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor luca brasi [C S] ________________________________________________ Okręt wojenny 12.342 Pancernik 22.240 _________________________________________ Obrońca bernisolo [CARA] ________________________________________________ Mały transporter 5.850 Duży transporter 5.430 Lekki myśliwiec 3.600 Ciężki myśliwiec 1.180 Krążownik 590 Okręt wojenny 218 Statek kolonizacyjny 8 Recykl…