Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 221.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• REGULAMIN DZIAŁU "NASZA TWÓRCZOŚĆ" 1. Na tym forum obowiązują wszelkie przepisy zawarte w Regulaminie forum 2. Jak sama nazwa forum wskazuje, dział ten przeznaczony jest na prezentację twórczości użytkowników forum i graczy OGame. 3. Za twórczość nie jest uznawane: - wklejanie grafik, opowiadań, piosenek, filmów, zdjęć odnalezionych w internecie - programy, arkusze kalkulacyjne, etc -> na takie narzędzia jest odpowiedni dział -> FAQ - Poradniki i Narzędzia - filmy kręcone na ulicy/w szkole/w pra…

• Lord L ak LL

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Lord L napisał(a) Pytania Hypcia Cytat: „A tak w ogóle, to pamiętasz cokolwiek ze zlotu? ;>” Po 3 piwach raczej nie tracę pamięci jak niektórzy, ni podróżuje po Polsce i nie zaliczam gleb Zlot ogólnie dziwny” Lol Own3d. Szkoda, że ja nie zaliczyłem gleby i nie wywędrowałem z Eurym Teraz czuje się jakoś mniej supportowy ;/ Nie zauwazylem, zeby ktos pytal, ale moze po prostu slepy jestem - dlaczego lewatywa?

• Lord L ak LL

HypnOS - - Archiwum CT

Jak po zlocie? Opłacał się, nie? (wiadoma tradycja :D) Gratulacje :d A tak w ogóle, to pamiętasz cokolwiek ze zlotu?

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Angela napisał(a) Czesc Kochanie jak Ci sie zlocik podobal ?” czesc, podobał się Cytat: „cieszysz sie ze mnie poznales ?:D” Tak Cytat: „co najmilej wspominasz z tego weekendu ?” hm, nie wiem wszystko Cytat: „podobaja Ci sie zdjecia ?” nie lubie zdjec ale kilka jest całkiem spoko Cytat: „Ide szobie... buziaki :*” Cytat: „boisz sie Angeli:P tak Cie porwe na browca. Nie wymigasz sie co to nie ” nie boje sie, ja ją szanuję spoko - porywaj Cytat: „po zlocie wszystko się wydało! xD Jak się z t…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Superman napisał(a) Witam dawno mnie tutaj nie było :P” Bo mnie nie lubisz Cytat: „Na fsi o_0 to czemu masz wpisane Poznań jak się nazywa twoja mieścinka :P” No cóż, do domu wracam jak do hotelu - żeby sie przespac. A moja wioska, hm, za mała jest Cytat: „Nuuu dobra, przechodze do rzeczy ... co myślisz o tym ... pl.youtube.com/watch?v=rQEdwGiPjXE lubisz takie zabawy :>” Nie, nie lubię. Nie lubię też Kubicy, Małysza, Jordana, Czerkawskiego, Dudka, Tysona itp. Nie lubię oglądac sportu. Nie…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Hellgirl napisał(a) Cześć hypuś :*,” siema Cytat: „mam nadzieję, że się nie gniewasz na mnie?” noo, jakoś to przezyję Cytat: „Co robisz na kompie jak nie masz internetu?” 1. wkurzam się 2. oglądam jakieś filmy, cokolwiek, a jak jest ciepło to ide na piwo, jak jest zimno to z resztą też; jestem uzależniony, nie umiem żyć bez neta oO Cytat: „Kiedy ostatnio byłeś u naszych zachodnich sąsiadów?” Już prawie rok minął Cytat: „Oglądałeś jakiś film więcej niż raz? Jaki?” Nie robię tego zwykle, a…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Superman napisał(a) a pfffffffffff ... Ja się starałem, focie przerabiałem, hostowałem ... a Ty sobie olałeś jeszcze się pytałem czy chcesz zadanie Obibok xD ” No najwyraźniej Cytat: „Zmienisz kiedyś avka :P” Niet Cytat: „Co byś polecił turyście, co ciekawego można zobaczyć u Ciebie w mieście za dnia, jak i w nocy ;)” hm, jeden mały problem - ja mieszkam na wsi w dzień - sklep i jezioro, w nocy - łóżko lub maczeta do obrony przed autochtonami A jeśli chodzi o najbliższe duże miasto - Poz…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Angela napisał(a) chcialam Ci sie wpisac i mi ff padl :o dlaczego wszedzie spamujesz a u mnie nie ?:(” nie fiem to pewnie dlatego, że mam -50 Cytat: „U mnie też dawno nie byłeś ? Czemu zaniedbujesz mnie i Angelę?” j/w Cytat: „Otworzymy temat Staszkowi ?” Już widzę że nie chce. Ale i tak mu sie wpisze. Mam nadzieje, że nie będzie zly Cytat: „Jak myślisz? Obraziłby się na nas?” Neee, Siersc sie nie obraza. Cytat: „W czym lubisz spać?” Najchętniej w niczym, ale ponieważ budzi mnie babcia, t…

• Stivi - Spamowy PieZ

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Stivi napisał(a) a to zależy, smodzi mnie zapędzają do pracy to tutaj wolniej odpisuje :C” ranisz mi serce ja Cie do pracy nie zaganiam no, Stivi, starczy urlopu i moderować, gogo! Ócz sie, ócz, cobyś lepiej skończył niż my - forumowicze

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Hellgirl napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Bo Siersciuch chce mieć Cię tylko dla Ciebie i celowo zepsuł Twojego IRCa (i swojego z resztą też :D)” A naprawisz ;(?” Done Cytat: „1. Wypijesz ze mną piwko? Albo colę?” Pewnie, że tak! Cytat: „2. Czemu tak spamujesz w tej chwili we wszystkich CT ^^?” Hm, naszło mnie na odświeżanie Cytat: „Buzka :*. Dzisiaj coś nie mam pomysłu na "mądre" pytania :P.” Spoko Buźka mi starczy Cytat: „Tyskie jest szuper ... każde piwo będzie sikaczem jak Ci je w…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

/me nie zauważył pytań Superka Więc żeby mu to odpracować, umieszam odpowiedzi na nie na samym początku posta! Cytat: „Widziałem, widziałem widziałem że nie umiesz temacikow zamykać na na na na xD” Spaaaaaaaaaaaaaaaaadaj To wypadek przy pracy Cytat: „khe khe ... no to tak, Witam :D” No siema Cytat: „Jak oceniasz ostatnie 5 dni Podstępny czyli pracujący tydzień Podstępny :P” Hm, w poniedziałek wstałem lewą nogą i cały tydzień się obijałem, bo niewyspany byłem. (normalka? :P) Cytat: „Ulubiony rodz…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Hannibbal napisał(a) Mogłes napisać to bym powiedział kto to ^^. Juhihuhihahihaha :D” Lepiej nie, bo znów mnie wyzwie, że on nie robi sygnatur. Dla mnie wyjątkowo zrobił Cytat: „Mmm, lubisz jakies tzw. "Czipsy"? ^^.” lubię takie kulki... ziemniaczane bodajze Cytat: „A lubisz Kubeczek Hot Wings z KFC?” agh, jak to dobrze, ze nie chodze do KFC Cytat: „Pozdrawiam ^^” ja rowniez ;d

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „^Uriziel^ napisał(a) Kisisz ogóra No co no O_o :E” No... w Tobie! Cytat: „Jakiego radia słuchasz najczęściej pzdr =)” RMF FM, nie podoba mi się przeważnie muzyka, ale: 1. nie chce mi się zmieniać 2. często są waidomości ;d a takie z eteru? hm, czasem TOK FM, czasem Eske (jak jest monika olejnik :P) Ogólnie najlepiej takie bez muzyki

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Hannibbal napisał(a) Asasssssssssinek ^^” Długo nie wiedziałem co to znaczy Siga i avka zrobił mi kumpel i nie powiedział co to Dopiero niedawno znalazłem recenzję gry Assassin's creed z postacią z mojego avka Cytat: „Witam, co tam? ^^.” No siema, sie żyje. A u Ciebie? Cytat: „Czy lubisz Koty? A może.” Ja nie lubię zwierząt poza tymi forumowymi :d Cytat: „Kiszone czy Korniszony? ^_^.” Raczej koszone Cytat: „Pozdrawiam ;)” Również

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Gienek napisał(a) nie chce mi sie szukac i sprawdzac czy miales juz takie pytanie a wiec: Nie myslales kiedys o zrzuceniu "łososiowych" gwiazdek na rzecz zielonych? albo na odwrot? ” Jeśli chodzi o samą zmianę koloru, to nie ma problemu A jeśli chodzi o odchodzenie, to raczej nie. Jak odejdę to z obu stanowisk naraz. Cytat: „[SIZE=7]wiesz ze ja nie lubie suppkOF wiec polecam ta pierwsza opcje jak cos ^^[/SIZE] Pozdro :*” Zua kaczka! Pozdro2

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Hellgirl napisał(a) Cytat: „Eigentlich weiß ich nicht. Wahrscheinlich weil ich nicht wusste, dass du Deutsch sprichst Wie lange lernst du Deutsch? Magst du diese Sprache oder nicht wirklich? (Man kann selbstverständlich nur den Land mögen ;P) Btw, haben wir gegen Forenregeln verstoßen? :P” Tym razem po polsku odpowiem, żeby ten drugi, zły SMod się nie przyczepił :>. Niemieckiego uczę się... 10 lat o_o. Lubię ten język, bo jest taki prosty i logiczny, jednak teraz większość czasu poświęca…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Superman napisał(a) Witam :D” Tak Cie przestraszylem? Przepraaaszam Cytat: „Ładnie to tak chodzić w kapturze po forum 8-/” Pewnie ze tak! Dres zobowiązuje Cytat: „Lubisz pomarańcze? :P” O ile nie są od Ciebie (ee, i tak nie lubię :D) wolę mandarynki (sic!:P) Cytat: „... a skórki z pomarańczy? :E” grrr, ja Ci dam! Cytat: „Nie wiesz że robi się wiosna i ja się probuje opalić? troche golizny nikomu nie zaszkodzi xD” No w końcu zaczynam rozumiec dlaczego zdjąles swoje łaszki i siedzisz sobie…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Hellgirl napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) 1. Bodensee (jezioro bodeńskie). Bardzo fajne miejsce w Baden-Würtenberg w Niemczech. Jestem zakochany w Niemczech, więc to raczej nie dziwi Podoba mi się prawie wszystko w Niemczech. Co mi się np nie podoba? To, że sklepy są w weekend zamknięte oO.” Oo... Ja przez ponad 9 lat byłam zakochana w Niemczech. Moja miłość jednak została wyparta w październiku przez Macedonię ^^. Mi się nigdy nie podobał sposób kupowania biletu w pociągach, ale za …

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Hellgirl napisał(a) Tutaj mnie jeszcze nie było ^^. 1. Cieszysz się, że Ci temat z drugiej strony wyciągam?” Tak wysoko był? Fajnie Cytat: „2. Wiesz, że Siersciuch nadal się na nas focha ;(?” Ja mu dam... niecho tylko wróci. Adaś, nie fochaj na Karolinke, fochaj na mnie, ja to przyjmę dzielnie na niegoloną klatę! Cytat: „3. Czy po zlocie w Poznaniu dopiszesz mój nick w sygnie?” Oczywiście! Jak mógłbym inaczej? Cytat: „4. Cieszysz się, że się poznamy ^^?” Wersja dla Siersciucha i pozostał…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „nieosiagalny napisał(a) twoja pasja ??” Hm, ogolnie mowiac informatyka Cytat: „biały czy czarny ??” raczej biały; czarny to śmierć! Cytat: „długi czy krótki ?? duży czy mały ??” Cytat: „szybki czy wolny ??” ja? samochód? wole szybkie Cytat: „pies czy kot ??” Taaa... wybierać pomiędzy Stivim, a Siersciuchem? No way Cytat: „pepsi czy cola ??” cola, bo z teamu jest Cytat: „frytki czy kebab ??” frytki Cytat: „auto czy motor ??” zdecydowanie auto Cytat: „dwa czy cztery ??” ale co? jądra? dwa …