Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 221.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Sejk napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Lubię techno” I ja z tobą rozmawiałem... Już wiem czemu ludzie nie chcą ci pytań zadawać ” Bo mnie nikt nie lubi! Jestem cham, gbur i prostak

• marcik - szefowa szefow;)

HypnOS - - Archiwum CT

Dlaczego nadal nie umiesz niemieckiego, hm?

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „.: HoneY :. napisał(a) Cytat: „HypnOS napisał(a) Nie umiem tańczyć, nie tańczę. Przykro mi Ostatni raz tańczylem na... balu gimnazjalnym, hehe I to w dodatku tylko 1x poloneza” Ech ... mówisz jak KAŻDY umiesz umiesz Polonez w gimnazjum ? myślałam ze w liceum na balu maturalnym czyli ściemniasz umiesz tańczyć teraz już niestety nie masz wyboru :P” a właśnie, że nie sciemniam W liceum poloneza nie tanczylem, za to na koniec gimnazjum tak Nie umiem tanczyc ;p Cytat: „~~ bo po za tym chyba j…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „El Condor_Powraca napisał(a) Kuchania Francuska czy Wloska?? :P” Wloska, zdecydowanie. Cytat: „Pilka nozna czy Siatkowka??” Z dwojga złego wolę oglądać piłkę nożną, jesli jednak musiałbym w coś grać, wybrałbym siatkówkę. Nie umiem grać w pilke nozna, w siatkowke z resztą też, ale i tak wydaje mi się prostsza Cytat: „BMW czy Mercedes??” BMW kojarzy mi się z wiejskimi szpanerami. Kupują sobie 40-letnią bumetę, wymieniają tłumik na rurę kanalizacyjną, wywiercają dziury w dachu, kupują i mon…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „przepraszam masz coś do mojej sygny” Nie, nie, nie bij Cytat: „no jak wpadniesz to bardzo dobrze zapisałem i nie musisz się martwić do zadnego pulsaru nie idziemy :O” Nice Poinformuj tylko czy wszystko wypali. Cytat: „dlaczego lubisz kolor różowy??” Poniewaz to kolor Wnicy Cytat: „co czujesz gdy siedzisz przy Żubrze ??” Jego futerko. Czasem czuć też Cimoszke Cytat: „HypnOS wejdz na google.pl -> Grafika wpisz "Zeruel" i przejdziesz na drugą stronę vuala hypnosowa sygna :D” eee, ja tego ni…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „perONE napisał(a) Z czym kojarzy Ci się banan, oczywiście pytanie bez podtakstów :p” Z długim, prostym i soczystym owocem Cytat: „podoba Ci sie moja sygna ?? a ten napisik pod nią fajny prawda ?? no to przejdzmy do najwazniejszego będziesz?? moze inaczej wpisać na liste ??” Sygna jest brzydka Ale na zlocik wpadne Zeruel, ze wzgledu na Ciebie wolalem napisac, ze nie ogladalem tego Balem sie jak diabli

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Lady Claire napisał(a) zamęczanie czas rozpocząć jakie bułeczki lubisz najbardziej ?” Ojaa, nie znam sie na nazwach bułeczek, ale najlepsze bułeczki to takie duuuże, okrągłe, z makiem i... slodką "skórką" (^^) na wierzchu Cytat: „co jadasz zwykle na sniadanko ? :P” Bułeczke z paróweczką w środku Cytat: „gdybys byl dinozaurem to jaki by to byl dinozaur :D” PteroDaktyl Dlaczego pterodaktyl? bo to jedyny latający dinozaur, jakiego znam. Zawsze chcialem latać. W te wakacje musze zrobić licen…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Żubrzyk napisał(a) Hyyyypcio - guess who's back :D.” Tinky Winky? A nie... to jakis futrzasty Smrodek Cytat: „Powiedz mi Ty mój ulubiony obiekcie dręczenia modów, co byś zrobił, gdybyś nagle dostał licencje na zabijanie i jaki miałoby to wpływ na forum :D? Pamiętaj, że Żubry są pod ochroną ^^.” Hm, ogladales moze DeathNote? Nie? No w sumie ja tez nie Heh, widziałem 2 odcinki. Jakiśtam SzuruMuru znajduje książeczę - Death Note - należącą do bożka śmierci (gdy ten biegał sobie po ziemii, z…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Aurum napisał(a) Hahaha hypek, juz tu niecuduj, ze taki porzadny jestes Tak btw robilem wczoraj porzadek i znalazlem slack'a 10.1 :D” No tak Aurumku, przeszkadzaja mi fajki, marysia i w ogolnosci wszystko, co sie dymi A co do slck - w koncu znalazles dobry system, gratz!

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Muszynianek napisał(a) Czy jesteś za legalizacją marichuany ?” Nie! Jestem poza tym za delegalizacją papierosow (a wlasciwie zakazem palenia w miejscach publicznych, w domu robta co chceta) Cytat: „Czy kochasz swoją Ojczyznę ?” Niestety nie Jestem strasznie rozczarowany tym krajem, czasem naprawde wstydze się mojej narodowości. Niestety duża część Polakow to nadal neandertaldczycy (oczywiscie "klimatow wiejskich" nie pomijam ;]). Mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Co prawda staram sie w swo…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Zielony, taki roslinkowy A tak na serio to niebieski, tzn lysy

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

powiedziales mi, ze mam sobie isc na urlop bo mi nic nie poradzisz na to, ze w dlugi łikend wszyscy (łącznie z Toba :P) sie obijaja

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Aurum napisał(a) Ubuntu? To tak jakbys WinXP zainstalowal I jeszcze grub'a ma :)” no coz, trzeba kiedys i to zobaczyc ;p .........a lilo nie ma? -.- Grub jest fuj

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

widze, ze mam male zaniedbania w tym temacie zaczne od konca, bo tak i sie wyswietla w Pokazywanych Ostatnich Postów: 15 cohontes: Cytat: „gran canaria czy Fuerteventura :P” que? nie rozumiem Aurum: Cytat: „Jak tam sie trzyma Twoj lipny OS :]” Sam jestes lipny Moj OSik jest spoko i napewno lepszy od Debiana (tfu!) A tak na serio, to chyba zaczne bawic sie w jakies ubunta, kabunta i te inne user friendly - kupa wiary to ma, a ja tego na oczy nie widzialem. Potestowac warto succubus: Cytat: „hypno…

• Rudy ze śląska Ojrek, czy jezdziles juz jakimis przedziwnymi pojazdami (tzn inne niz samochod, motor, rower)? Masz już prawko?:> Kochasz swój team? Który polski projekt GF lubisz najbardziej? Kiedy awans na irc-admina? Jak się tańczy z Werą?:> Kto Cie ostatnio najbardziej denerwuje? Ile kosztuje bilet do Sonica? (wliczajac lapowki dla celników)

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Gotenks napisał(a) Witaj Twój największy % solo i ACS ? :D” Ja jestem ogólnie nieudacznikiem ogame'owym. Nie mam zielonego pojęcia ile miałem najwiecej %, ale 100% chyba nie przekroczylem. W ACS... no coz, chyba nic ufarmiłem Cytat: „Pamiętasz mnie z IRC ? :D” Jasne, ze pamietam ;d Pozdro

• B.H. 23 a.k.a Żubrzyk :))

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „Żubrzyk napisał(a) Jak to zwykle u mnie bywa, znów opóźnienie w odpowiedzi na Wasze pytania :D. Tym razem jego sponsorami są hypek i Goldi, oraz ich zamiłowanie do mojego prv ^^. ” Pffff To nie prawda i zwykle klamstwo! Ja nigdy nie pisze do Zubra na priv. To on zawsze pisze do mnie. Jako przyklad podaje loga: <Zubrzyk> czesc niewolniku, jak sie masz? <hyp> znowu Ty? <Zubrzyk> przyszedłem cie meczyć <hyp> co za niespodzianka -.- <Zubrzyk> wiedziales, ze źródłem trójpeptydowego stwardnien…

• B.H. 23 a.k.a Żubrzyk :))

HypnOS - - Archiwum CT

Kochasz swoich modków i modki? Dlaczego boisz sie naszych pytań? Dlaczego jak pomyśle Zubrzyk, to wyobraza mi sie taki duzy Pan z batem (batem, dosłownie, bez skojarzen:P), ktory stoi nade mna i tylko zapycha mnie do pracy...?

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „*Zeruel* napisał(a) Cytat: „Sleepy napisał(a) ten tego.... pokaż Fotke... .. :)” Chyba nie wiesz o co prosisz. HypnOS ne ? --- REKLAMA --- Sprzedam foty HypnOSa po 50 gr za sztuke --- REKLAMA ---” aii, ty gadzie chcesz demoralizować forumowiczow? zmien chociaz na 1,5zl i dodaj obowiazek podpisania papierka, ze robia to na wlasna odpowiedzialnosc. wymagane 18 lat

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „xard4s napisał(a) Lubisz mnie? Dałbyś się upić gdybyś przyjechał do Krakowa? :>” Hmmm.. upic bym sie dal... ja zawsze daje sie upic... a czy Cie lubie... hm..., jak z toba nie wypije, to przestane Cie lubic