Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 261.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty za akcję obrońcy SzO Przynajmniej tu się wam udało coś ustrzelić bo u mnie impreza sia raczej nie udała no chyba że zestrzelenie 4 pustych moonów i strata tylko jednej fali Gsów to sukces. Jak tak to za to też graty
-
Graty Relek oby więcej takich ST Cytat od Revo: „Czyżby ktoś miał telefon zajęty/brak zasięgu, że skrypt się nie dodzwonił ” A może wychodził w pośpiechu i zapomniał włączyć skryptów
-
24-04-2020 18:21:33 - TDG [Rzymianie] - 465.06% Dnia 24-04-2020 18:21:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor TDG [VEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 667.160 Krążownik 5.917 _________________________________________ Obrońca Zamienienau68 ________________________________________________ Duży transporter 400 Recykler 11 Sonda szpiegowska 519 Satelita słoneczny 1.708 Crawler 904 Wyrzutnia rakiet 41.031 Lekkie działo laserowe 92.721 Ciężkie działo lasero…
-
W końcu trochę więcej czasu żeby polatać i po skanować i odrazu jakieś efekty są Nie to co idlaki przez ostatnie 2 tyg;p Pozdro dla całego TIME [url]https://www.youtube.com/w…kkaABSsjckLGWVGb2sY[/url] Dnia 22-04-2020 19:04:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 40.000 _________________________________________ Obrońca Haisenberg [N-F] ________________________________________________ Mały transporter 669 Duży t…
-
Takie małe lanie w śmigusa dyngusa Od dawna chciałem się zemścić na Shardarze za niszczenie satelit, aż tu przed świętami napisał do mnie Haflinger w jego sprawie i padła decyzja, że lecimy Pozdrowienia dla sojuszu TIME i oczywiście dla @Haflinger Dnia 13-04-2020 18:42:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haflinger [GORNICY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.398.797 Ciężki myśliwiec 8.666 Krążownik 104.180 Okręt wojenny 85.500 Bombowiec 3.670 Niszcz…
-
Graty duchu widze że TIME zaczyna szaleć Cytat od Hirin: „Siema! Po pierwsze, obrońcy Szo! Kobitka ma sporo na głowie teraz. A po dwa panie duszku, teraz nie spawa się lamek dla kogoś, teraz każdy ogarnięty górnik, grając odkrywcą będzie miał więcej lamek niż Ty. ” Bardzo nas to cieszy wkońcu może będzie co złomować
-
Gratki widzę że robiłeś porządki świąteczne w usie
-
Kolejna wizyta u Grota i uzupełnianie magazynów surówką Jedni robią przedświąteczne zakupy, a inni przedświąteczne polowanie Pozdrowienia dla całego sojuszu TIME obrońcy SzO jak będzie bo widzę, że narazie urlop Pozostałym co graja na Fenrir Wesołych, Zdrowych i Spokojnych Świąt [url]https://www.youtube.com/watch?v=tAGnKpE4NCI[/url] Dnia 10-04-2020 18:14:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________…
-
Złapane na minutkach niestety nie zauważyłem tego jednego GS, więc musiałem cofnąć dofarmy, ale postanowiłem posłać nowe no i się powiodło po 30 min dofarmy doleciały szczęśliwie do celu efekt poniżej Dotatkowo jeszcze 2 Moon sfarmiony na około 68kk surki Obrońcy SzO Pozdrowienia dla @po prostu Szymon (Nie ma to jak dobrze zacząć weekend) oraz pozostałych członkó TIME [url]https://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ[/url] Dnia 03-04-2020 23:25:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor A…