Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 261.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od aXew-SkY: „Już nie chodzi o to ale strach pomyśleć o flotę.. A nikt mi jej nie zwróci jak stracę. Wydają ludzie miliony antymaterii i każdy ma to gdzieś ale jak się znajdzie osoba która jest w go i też gra to ona może wejść my nie. Czyli co to za logika gry... ” Gram też na niemieckim uni i tam miałem kiedyś sytuację gdzie przez cały dzień po zalogowaniu miałem biały ekran, logować mnie logowało ale nie wczytywało strony ogame, podczas tej sytuacji straciłem całą flotę oraz surowce. Wys…
-
@abecaduo ja do Ciebie też nic nie mam fajnie się grało z Tobą na S&D jak i parę tyg po. I też nie chodzi o prężenie muskolow bo wiem że Bunnemu nic zrobić nie mogę z racji tego że ma 4x więcej floty niż ja, ale takie wypominanie za każdym razem starych złomów kiedy człowiek jeszcze się uczył po 10letniej przerwie jest wkurzające, a ostatnio poza wlotem w zapomniana produkcję pancow nic nie może zdziałać pomimo takiej przewagi No cóż ale tamte starcia czegos mnie nauczyły i po prostu lepiej się …
-
Cytat od Bunny: „Hahahaha jaka padaka na tej uni została, ze nie wie o zasadzie 6s i lagowaniu no śmiechłem wczoraj No nic, kolejny tydzień urlopu ” Będzie banik trudno odpocznę znowu Fakt to że nie wiedziałem mnie nie tłumaczy. @Bunny padaka nie padaka ale jakoś trafić mnie nie możesz i wysyłanie 12 fal GS w nocy też nic nie pomaga nie mówiąc o tym że wystarczy uśmieszek Ci na pw wysłać i odrazu zawracasz
-
@Pan Krecik tak niemialem wiedzy o tych 6 sekundach. Przepis który wszedł w 2016 roku, a ja miałem od 2010 do 2019 przerwę i po przerwie gdzieś mi to umknęło. A po drugie czułem że jesteś i skan miał być wysłany na około 8sek rpzed żebym mógł sprawdzić raport i flotę zawrócić ale zaczęło lagować i skan wystartował dużo później i z tego samego powodu też ja floty nie zawróciłem bo jak mi zlagowalo skan zacząłem na 5sek przed wlotem klikać zawróć. A po 3 i najważniejsze kto w dobie wersji 7.x.x kt…
-
Zemsta za zeszłą Niedzielę Od dzieciaka jeszcze miałem w sobie coś takiego że jak zobaczyłem w ogródku kretowisko to brałem porządny rozbieg i zrównywałem je z ziemią I po latach widzę że nic się nie zmieniło kiedy dzień wcześniej zobaczyłem na skanie takie Kretowisko i że flota stoi 2h bez opieki to postanowiłem działać i o to efekty Starcie bardzo dziwne nie zagłębiając się w szczegóły powiem tyle że Krecik ponoć był online i nie zdążył podnieść floty, a ja z recji tego że widziałem akty i nie…
-
@'Pan Krecik jak wstawiasz ST rób to rzetelnie skoro wiedziałeś że zebrałem złom Podsumowanie obrońca Metal: 244.254.240 Kryształ: 32.175.231 Deuter: -188.757.385 obrońca zyskał łącznie 87.672.086 jednostek. Złapał mnie w samochodzie, odświeżyłem na pare sekund przed wlotem ale nie zdążyłem podnieść. ST chyba bardziej po mojej stronie, niby wartość straconych jednostek większą ale po zbiórce złomu bilans ostateczny z minimalnym minusem
-
Taki tam czyścioszek Na Schordingera polowałem już od dłuższego czasu. Weszło by wcześniej zanim jeszcze surke wydał gdyby nie chciwość i lot Riperami żeby zakosić jak najwięcej w 1 fali Pozdro TIME oraz @Maximus1984 youtube.com/watch?v=Ckom3gf57Yw Dnia 26-09-2020 20:54:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Pathfinder 75.000 _________________________________________ Obrońca Schrodinger [GORNICY] ______________________…
-
No jakoś sobie te -50% piratów trzeba rekompensować youtube.com/watch?v=5kaLxpc7rS4&list=PLB0D59C8EC94CED10 Dnia 26-09-2020 16:57:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 25.000 _________________________________________ Obrońca Zlota Oddam [GORNICY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 147.463 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Anonymous [TIME] ___________…
-
Moim zdaniem ludzie w GF nie są głupi wiedzą że w ogame grają raczej tylko weterani którzy zarazili się ta gra X lat temu, wiedzą raczej że młodych ludzi nie ściąganą bo dzieciaki wola gry z grafiką. Tą grę utrzymują bo jeszcze ktoś gra i płaci, ale patrząc na to ile mają gier w swoim repertuarze nie będą rzucać wszystkiego i zajmować się ogame skoro inne gry przynoszą im większe zyski. A z ogame coś tam robią żeby ludzie nie gadali ze nic się nie dzieje, ale robią to jak najmniejszym nakładem s…
-
Nie ma to jak dobrze zacząć piątek Pozdro dla TIME oraz @Maximus1984 youtube.com/watch?v=X5P_muGUJR4 Dnia 25-09-2020 06:54:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 176.398 Pathfinder 20.000 _________________________________________ Obrońca Ramm [ZAKON] ________________________________________________ Mały transporter 23.438 Duży transporter 28.091 Lekki myśliwiec 6.372 Ciężki myśliwiec 1.375 Krążownik 9.595 Okr…
-
Odnośnie wywalania z gry mam takie ciekawe spostrzeżenia, że im większa aktywność na koncie tym częściej chyba wywala bez różnicy czy z kompa czy z telefonu, a skąd moje spostrzeżenia? Jeżeli faktycznie ostro skanuje wysyłam floty transporty itp. potrafi wywalać nawet 2 razy podczas wysyłania 7 ekspów. Natomiast jeżeli na koncie nie jesteś aktywny nie wywala wogóle to też z obserwacji własnych wywnioskowałem. prawie codziennie wieczorem aktywność miałem praktycznie żadną ostatnie ekspy wysłane k…
-
RW które mogło być już wczoraj kiedy właśnie też w okolicach 14 u Markusa ponad godzinę leżało 700kk złomu udało się nawet na 2 razy pozbierać, ale niestety praca nie pozwoliła na wykonanie ataku, a tu proszę dzisiaj to samo flota stoi na moonie niepilnowana ponad godzinę Pozdro dla TIME oraz jak zawsze @Maximus1984 youtube.com/watch?v=fGDQ9IukMOc ps. Bitwa zakończona remisem szkoda było czasu kosztem 1GS a i tak surki było praktycznie 0 Dnia 24-09-2020 13:58:06 następujące floty spotkały się w …
-
Gram zbieraczem na europie i wydaje mi się że przyrost całkiem miły ustawiając wszystkie pełzacze na 150% jeszcze bez gelologa i dodatkowych pełzaczy wydobycie przy takim eko średnim bo jednak mam 38/31/34 wzrosło o mniej więcej takie wartości: 11,979 kk mety2,717 kk krychy2,684 kk dexu kosztem tych dodatkowych 1500 satek na każdej planecie. Więc wg mnie zmiana jak najbardziej na plus
-
Cytat od cokolwiek: „Jesteś pewien tych liczb? Bo moim zdaniem są mocno optymistyczne. I z tego co pamiętam to akurat Ojczyznosław pisał o 2 lotach na piratów na zwrot deu (i taka wartość jest i u mnie). Dodatkowo odbudowa slota po 10-11rw - to tylko dla średnich piratów tongue.png dla normalnych wychodzi raczej 17 smile.png Plus - pisanie o zysku dziennym z lotów jest złe samo w sobie. Bo jeden robi 60 exp dziennie, drugi - 110. Wiec wydatek deu czy zysk - jest ciężki do porównania licząc w ten…