Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 299.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od zakole: „dodam ocezurowane 2 słowa od siebie ..rising ban heniek ban progressive ..lord dark ban ” Hmmmmmmm To chyba nie tak i rzeczywiście Ci się coś pomieszało Nic nie szkodzi;) @Rising Bo w nie każdym locie chodzi o zysk już to pisałem, czasami te 70% lepiej wychodzi niż 30% u złomiarza jeśli wiesz co mam na myśli, jeśli trzeba wspomóc sojusznika
-
Cytat od hell riders: „pytanie co sie stalo ze zlomem ktory lezał wczraj u oliwki z Dariusza, na 65k recy ktory nie zostal wywioslowany tylko zniknal na raz, nie wiele osob tu ma tyle recy Prosfesorek to starcie budzi watpliwosci tak samo jak to z Oliwka oczywisciscie wg zasad gry jest czyste jak lza ale dla mnie pozostawiasz nie smak jest to kolejne starcie z tytulu ze grac tu nie warto ” @hell riders nie rozpędzaj się tak... Wiem co sugerujesz, lecz mylisz się na 1000% Akcja była prosta i szyb…
-
Pozdrawiam sojusz oraz buddy Darku były sojuszniku, wiesz że bunkry som be i jeszcze taki zysk z BFS a to bez floty stało , tyle że u Ciebie BFS? Pozdrawiam i życzę bo Uni wymiera i o takie zyski coraz trudniej. [ciach] Dnia 19-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KaRRamBa [VLK] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 11.516 Bombowiec 2.437 Niszczyciel 6.217 Lekki myśliwiec 300.000 Krążownik 19.854 Okręt wojenny 7.804 Pancernik 16.580 _______…
-
POZDROWIENIA DLA SOJUSZU ORAZ BUDDY youtube.com/watch?v=YJwjpjItfB8 Dnia 15-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Profesorek [G_D] ________________________________________________ Duży transporter 1.100 Ciężki myśliwiec 11.567 Bombowiec 1.444 Niszczyciel 5.870 Lekki myśliwiec 281.511 Krążownik 16.594 Okręt wojenny 8.047 Pancernik 15.277 _________________________________________ Obrońca Procurator Orbit ________________________________________________ Mały transporter 3…
-
Stało i nie stoi Pozdrowienia dla sojuszu oraz buddy Dzięki za rece @Luther youtube.com/watch?v=ElExp_kUOJU Dnia 09-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GLUCHY [G_D] ________________________________________________ Bombowiec 1.429 Niszczyciel 3.438 Lekki myśliwiec 246.396 Ciężki myśliwiec 1.944 Krążownik 16.565 Okręt wojenny 6.604 Pancernik 13.995 _________________________________________ Obrońca Janusz Tracz [JANUSZE] ________________________________________________ …
-
Witam po właściwej stronie Pozdrowienia dla sojuszu oraz buddy @Kaviorek Dzięki wielkie SLEPY za cynk Dedy dla Neferet youtube.com/watch?v=hTdhXxxWREo Dnia 08-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GLUCHY [G_D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 225.183 Ciężki myśliwiec 1.609 Krążownik 15.958 Okręt wojenny 6.565 Bombowiec 1.429 Niszczyciel 3.078 Pancernik 13.822 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca MarkoPolo…
-
Cytat od Shavorz: „Piękna akcja była ! Co do paktów, układów z osobami poza sojuszem to według mnie są bez sensu :x Sytuacja gdy ktoś skanuję i czai się na połowę kilku członków sojuszu a z inną jego częścią ma układ jest problematyczna Nie wiem jaki tam dokładnie Iwan miał pakt z Profesorkiem ale uważam że dobrze że poleciał sojusz zawsze powinien być na pierwszym miejscu zwłaszcza biorąc pod uwagę to że ostatnio liczba skanów od Profesorka baaaaaarrrdzooo się nasiliła była wręcz upierdliwa Co …
-
Cytat od Neferet: „Gratulowałam rano, pogratuluję i teraz. Nie uważam, że złamałam pakt wysyłając recki. Pomogłam sojusznikowi teoretycznie nie szkodząc Tobie. Jednak mimo wszystko buddy usunąłeś i zaczęły się skany Ale nie oceniam. ” Olu naturalnie że nie złamałaś , czy ja coś takiego twierdzę? NIE Lecz stwierdziłem że nie ma mniejszego czy większego znaczenia mając was w buddy i tak w każdej chwili podczas mojej nieobecności możecie usunąć i lecieć jak wasz wybitny szefu..., aż mnie dziwi fakt…
-
@Rising,@Shavorz przede wszystkim ogromne gratulacje akcji Przetapiajcie posłuży wam. Co do samego starcia, wczoraj z pełną premedytacją wysłałem kolona Tak to mój "wielbłąd" na moje życzenie tym bardziej graty za wyczucie Co do wyczucia i przeczucia kolon miał lecieć w sumie z 3;155 ale jako że piwo było jeszcze pełne to surka i deu poszły transportem na 2;30 i jak widać to był błąd. Co do Szalonego nie chcę się wypowiadać , wie co zrobił niech z tym żyje... Jakoś w locie nie widziałem starego …
-
Pozdrowienia dla sojuszu oraz buddy Wczoraj mi się już nie chciało więc reszta plonów zebrana dziś youtube.com/watch?v=-6Xl9tBWt54 Dnia 31-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Profesorek [G_D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.329.700 Ciężki myśliwiec 3.062 Krążownik 8.000 Okręt wojenny 5.000 Bombowiec 5.000 Niszczyciel 19.000 Pancernik 34.000 _________________________________________ Obrońca Adolf _____________________________________…
-
Pozdrowienia dla sojuszu oraz buddy youtube.com/watch?v=DS4NbClmEGA Dnia 30-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Profesorek [G_D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.321.118 Ciężki myśliwiec 3.109 Krążownik 7.500 Okręt wojenny 5.000 Bombowiec 5.000 Niszczyciel 19.000 _________________________________________ Obrońca Adolf ________________________________________________ Duży transporter 524 Recykler 291 Sonda szpiegowska 8 Gwiazda Śmierc…
-
youtube.com/watch?v=Oi7xBe5-M8k Dnia 28-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Profesorek [G_D] ________________________________________________ Niszczyciel 18.500 Pancernik 33.000 _________________________________________ Obrońca Farklaid ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 7.628 Lekki myśliwiec 1.180 Ciężki myśliwiec 56 Krążownik 18 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 416 Sonda szpiegowska 250 Bombowiec 2 Niszczyciel 1 Gwia…
-
youtube.com/watch?v=9FkYxnm70vg Dnia 27-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Profesorek [G_D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.279.426 Gwiazda Śmierci 284 _________________________________________ Obrońca Jan III Sobieski [A POLSKA] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 130 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 500 Krążownik 15 Okręt wojenny 10 Recykler 50 Sonda szpiegowska 999 Bombowiec…