Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 274.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mnie się fajnie gra ,pojawiają się błędy ,które mam nadzieję prędzej czy później naprawią ,a i ponarzekać sobie mogę do woli. Same plusy , nie kumam o co Ci chodzi.

• Narzekamy i wytykamy wady i błędy jak się one pojawiają . Jakby nam gra nie odpowiadała to byśmy w nią nie grali.Pisałem już parę razy ,że mnie osobiście zmiany się podobają ,ale nie mam zamiaru przymykać oczu na błędy i siedzieć cicho jak się one pojawiają. Piać z zachwytu nie ma nad czym poza tym nie leży to w naszej Polskiej naturze.

• Cytat od dexPL: „Zmartwię cię - każdą wystawioną ofertę czy zapytanie dało się ściągnąć 25% taniej autozapytaniem / autoofertą. Niestety. ” U mnie jakoś autozapytania ,nie ściągały 25% ,a przedtem zdarzało się to nagminnie ,śmiem więc twierdzić ,że naprawili to .Wątpię żeby kupujący u mnie goście nagle zrezygnowali z tej okazji tak z dobroci serca ,a teraz nagle po wprowadzeniu 7,2 dobroć serca im minęła. I powtórzę 25 % to nie to samo co 40%

• Cytat od dexPL: „Poprzednia wersja działała dokładnie tak samo ” Trzeci raz napiszę to samo .Nie prawda nie działała tak samo. Wydaje mi się ,że jest olbrzymia różnica jak ściąga -25% wtedy a -40% jak ściąga teraz Co mi z tego że widzę oferty,wstawiam ,nie ma żadnej oferty ,idę spać oferta się pojawia i ściąga towar ode mnie z minus 40% W wersji przed 7.2 jak wstawiałem towar za określoną kwotę to za tą kwotę ten towar dostawałem i nikt nie ściągał mi haraczu -25% naprawili to ,a teraz z powrote…

• Cytat od dexPL: „ale od grudnia ani przez jeden dzień nie działało to prawidłowo. ” No nie wiem przed zmianą 7.2 moim zdaniem działało dużo lepiej niż teraz,przynajmniej tak jak napisałeś ustawiona oferta /zapytanie to był pewnik.Teraz nie tylko że zmniejsza to jeszcze robi to na 40% czego nie było w grudniu ,więc jest jeszcze gorzej niż było w najgorszym okresie zmian.Idą z poprawkami nie w tym kierunku co trzeba ,zawracają do wcześniejszych błędów i dają im bonus x2. Następna wersja wróci do m…

• Cytat od dexPL: „Czyli w sumie - dokładnie tak samo, jak od wprowadzenia rynku w grudniu nic się nie zmieniło. ” Owszem zmieniło się ,wtedy mógł ściągnąć max 25 % i było to ryzyko wliczone coś się na tym jeszcze zarobiło, teraz ściąga 40%

• Geniusze:) Wystawiam stateczki z tolerancją sprzedaży 0% i co gościu kupuje 40% taniej aż jestem ciekawy jaką odpowiedź dostanę na zgłoszony błąd Gratulacje,naprawdę jesteście Wielcy:)

• Nie wiem jak na Ledzie ale na u68 takie tam ochłapy: Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 105.000.000 Metal.

• Wersja 7.x - dyskusja

Mirmir - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Art: „Każda oferta będzie aktywna na rynku przez maksimum 3 dni (domyślne ustawienie) zanim zostanie automatycznie anulowana i zwolni slot. ” Trochę krótko ,zwłaszcza na starszych uniach ,pomijając u68 Na takiej Librze oferty można na palcach policzyć

• Pytanie o ekspedycje

Mirmir - - Zadawanie pytań

Cytat od dexPL: „tutaj kwestia - ja żyję w przekonaniu, że tylko Odkrywca ma 20% zlomu - a inne klasy 10% - ale ktoś twierdził, że wszyscy mają po 20%, jeżeli wszyscy mają po 20% to wysyłanie floty na expa zadziała także u innych klas - choć gorzej ” a inne klasy widzą w ogóle pole wrakowe po ekspedycji?

• Cytat od Bearded: „No ale o tym już zostało tutaj powiedziane kilka razy. Jakieś refleksje? Wnioski? Rozwiązania? ” No właśnie na to byśmy liczyli ze strony GF. Gracze już postawili wnioski,często padły też propozycje rozwiązań i co i nic ,a nie sorry mamy zajefajny filmik.

• Cytat od buleon: „A czym użytkownicy zasłużyli sobie na szacunek ze strony GF ” Żartujesz czy o drogę pytasz,to klienci mają walczyć o szacunek producenta czy odwrotnie,nie no dobre jutro skasują mi konto bo nie zasłużyłem sobie na ich szacunek , w salonie samochodowym nie sprzedadzą mi merca bo raczej nie zasługuję na szacunek producenta:) Nie no dobra filozofia ,taka życiowa. Jeśli chodzi o sam filmik,rozumiem jakby przedstawiali coś o czym nie wiemy,a tam nie ma nic ,praktycznie żadnych cieka…

• Cytat od LSD: „Pogódźcie się z tym, że ta gra umarła dawno temu, dla mnie wtedy gdy pojawiła się antymateria. A to co dzieje się teraz? To pudrowanie trupa. ” A my umarliśmy razem z nią i same zombiaki tu grają i zażarcie dyskutują.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Art: „Zgłoś błąd w odpowiednim dziale. Wiem jednak, że jeśli odnosisz się do wyświetlanych kwot w dymku, to tylko błędne wyświetlenie, prowizja jest obliczana poprawnie po przeprowadzeniu transakcji. ” Błąd zgłosiłem i dostałem taką samą odpowiedź jak od Ciebie,a nie jest to prawda. Przy sprzedaży 20 mln kryształu za 14 mln deuteru dostaję 13.300.000 deuteru pobrane zostaje 700.000 opłaty rynkowej .Tak jest na koncie odkrywcy i tak jest na koncie zbieracza. Podpowiem ,że tak jest we wsz…

• Cytat od wSCIEKŁY: „Jeśli ktoś ma czas i chęci puszczać ekspy, to nie wiem przy jakim eko zbieracz będzie lepszą opcją niż odkrywca ” Fakt w tej chwili odkrywca jest najlepszą opcją dla graczy aktywnych ,mających czas non top wysyłać ekspy i nie potrzebna do tego żadna wyższa matematyka wystarczy 2+2=5 i wszystko wiadomo Opcja ta jest aktualna nie tylko na początkujących uniach ,ale też na tych mocno rozwiniętych Zbieracz jest dla graczy z dobrym eko i nie mających czasu na wysyłanie ekspedycji,…

• Cytat od dexPL: „Uni z debrisem z obrony z definicji będzie się szybciej wyludniać - bo w puli graczy zabraknie ekonomów-bunkrowników logujących się raz na dwa dni. ” W ogóle zabraknie górników,co to da jak będę codziennie zaglądał na unii ,jak już dobrze rozwinę konto to po paru godzinach będzie się opłacało na nie lecieć.Więc co nie rozwijać konta ,gdzie tu sens ,gdzie logika.

• Rynek - dyskusje

Taaa.... nawet GF jak widać zauważyło problem ,a to już jest wielka sprawa,tylko Apofis jakoś problemu nie widzi.

• Rynek - dyskusje

Cytat od Art: „Zgłoś błąd w odpowiednim dziale. Wiem jednak, że jeśli odnosisz się do wyświetlanych kwot w dymku, to tylko błędne wyświetlenie, prowizja jest obliczana poprawnie po przeprowadzeniu transakcji. ” Dzięki za odpowiedź. Błąd zgłosiłem jakiś czas temu,dostałem odpowiedź -Problem jest nam znany Nie wiem czy teraz po zakończeniu transakcji prowizja jest naliczona prawidłowo ,a tylko komunikaty są błędne ale na koncie zbieracza i na koncie odkrywcy opłata rynkowa pokazywana zarówno przed…

• Rynek - dyskusje

Poprawki wgrane A marża u zbieracza nadal taka sama jak u odkrywcy. Zlikwidujcie wpis w klasie zbieracz:-niższe opłaty rynkowe nie ma on racji bytu ,bo to po prostu nieprawda. Cytat od Apofis: „Nadmiar metalu macie? serio? żart? joke ” Dziwi Cię ,że ktoś może mieć nadwyżki metalu w stosunku do kryształu Mnie dziwi Twoje zdziwienie.

• Rynek - dyskusje

coś ,ktoś słyszał robią coś z tym rynkiem ,czy nie -opłata rynkowa u zbieracza i odkrywcy nadal jest ta sama ,a zbieracz miał mieć mniejszą -nadal od czasu do czasu towar leci po zaniżonej cenie,głupie odpisywanie GO czy innego tam gościa,że mieści się w widełkach mnie nie interesuje ,chcę sprzedać towar po konkretnej cenie a nie to co programowi strzeli do głowy w przyszłości będę chciał coś kupić i guzik kupię bo nie będzie ofert ,bo nikt nie będzie wystawiał towaru za bezcen - o wywalaniu gry…