Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 274.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Mirmir - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Bladeripper Returns: „Co do przyrostów i tracenia flot w czarnych dziurach, wydaje mi się że są jakieś granice opłacalności wielkości slotów , nie chce mi się liczyć ale łatwiej odbudować 200k panca niż 1kk. Chociaż te drugie produkują więcej surowców. ” Podałem konkretny przykład gracza który grając odkrywcą ma kolosalne zyski ,zyski które przy innych klasach nie są realne.Nie wiem ,co chcesz liczyć ,może policz graczy którzy ostatnio mają wielkie przyrosty i wytłumacz czemu nie ma wśr…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od nowynick: „A co tu Art ma do gadania? Jeżeli chodzi o tą kwestię to czepiasz się akurat niewłaściwej osoby. ” A kto jest głównym łącznikiem między nami graczami a GF ,Święty Mikołaj.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od edes: „Najwyraźniej ci co są na minusie to cyganią i flote sprzedali na push ? Ja też moge napisać że mi się ilość pkt zwiększyła czterokrotnie od wprowadzenia odkrywcy a cały czas latałem na ekspy cywilne a od miesiąca bojową i się cofam do tyłu a miało być tak pięknie ” Inną rzeczą jest zwiększenie puli punktów przy mniejszej ilości punktów startowych,a inną sprawą jest jak ktoś w krótkim czasie zwiększa swój stan punktowy o 500-600 mln Czy cyganią i faktycznie spushowali jakieś floty…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „@Mirmir ja flotę klonowałem i dalej klonuję. Odkrywca to same duże obce, dziury i opóznienia ” a nie jak tak to w porządku:)

• Wersja 7.x - dyskusja

* [WINTER] Starrk (-15.424.588) * * 1.137.739.456 Stan punktowy przed odkrywcą -połowa stanu obecnego Fakt odkrywca jest do bani ,same straty przynosi Pozdrawiam ja:)

• Cytat od ShaDowBurn: „Mógłby mi ktoś udzielić informacji czy jest sens przechodzić z klasy zbieracza na odkrywce przy stanie pkt - 5mln i 9 planetach ? ” Nie Dopiero jak będziesz miał 500 mln pkt i 14 planet wtedy jest sens przejścia na odkrywcę:)

• Cytat od .:czubulus:.: „Bardzo dobra rada. Pomagasz jak możesz. Rozumem że to z własnego doświadczenia te wnioski. ” Jak najbardziej:) Mi pomogło,dla Ciebie też jeszcze jest szansa Nie łam się ,trzymam kciuki Powodzenia życzę ja:)

• Cytat od .:czubulus:.: „Poradź coś aby zwiększyć szanse na spotkanie z obcymi lub piratami lub jak ominąć czarne dziury. Dziękuję ” To może ja pomogię:) Mniej pij ,co da ci mniej czarnych dziur. Więcej przebywaj z rodziną i przyjaciółmi to przestaną być obcy i wtedy będziesz miał szansę na spotkanie prawdziwych obcych i piratów. Pozdrawiam ja:)

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Crvt: „The expeditions are already terrible for the game, no need to make it worse ” Nie idźmy dalej Cytat od Crvt: „Hope crawler limit removal ideas are sarcasm. ” Tak to sarkazm,tak samo jak sarkazmem jest brak limitu floty złomującej dla odkrywcy. Pisz chłopie po polskiemu ,ja ten Twój francuski też znam ,ale nie szpanuję.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od edes: „tak by było spoko i jeszcze większy burdel ” Wiem ,ale jak jeden burdel nie przeszkadza to dajmy na całość:)

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Sobieski: „Ja tak tylko chciałem się zapytać czy jest szansa na to żeby zbieracz miał lepsze zyski z wydobycia niż ma w tej chwili. Czy pelzacz mógłby więcej wydobywać. Gdzieś widziałem wątek o tym ale już nie pamiętam kto się na ten temat wypowiadał. ” Powinni zdjąć limit na pełzacze dla zbieraczy,tak jak odkrywcy nie mają limitu na złom:)

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od .:czubulus:.: „Jak pan żaba nawciskałeś sobie do głowy jakiś pierdół o zyskach z lataniu na expy. ” Uzmysłów sobie gościu ,że nie chodzi o to ,żeby kompletnie stłamsić odkrywcę.Niech zyski nadal będą spore,ale nie może być tak że robisz w parę miesięcy co przedtem robione było w kilka lat Przykładowo konto z 500.000.000 wzrasta do 900.000.000 to jest chore i nie wypisuj bzdur że zyski są wymyślone takie skoki to są fakty.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od bocieek: „Teraz spina ekonomów że przy logowaniu 2x po 15minut dziennie są w plecy ” Nie chce mi się z Wami gadać:) setki razy w kółko powtarzane ,że odkrywca jest przegięty Po jaki grzyb są inne opcję jak nie mają żadnych szans z odkrywcą. Po co to pie... o ryzyku odkrywcy,a generał to co na wczasy lata. Ekonom farmer straci dwa razy więcej czasu na grze niż odkrywca ,więc tu też bajek nie opowiadajcie.

• Cytat od wampek: „Ja trochę z innej beczki... czy komuś pojawiają się dodatkowe surowce na planetach? Raz się już mi to zdarzyło, ale problem chyba powrócił... na dwóch planetach mam około 2x więcej surowców niż powinienem (ponad pojemność magazynu)... prześledziłem wszystkie wiadomości, transporty i inne ruchy flot, ale ani śladu źródła nadmiaru. Z rynku ostatnio nie korzystam, ataków żadnych również nie przeprowadzam... ktoś się z tym spotkał? ” Traktujcie to za zadość uczynienie za wszelkie n…

• Wersja 7.x - dyskusja

Skoro więc klasa odkrywcy jest taka do bani i wyprawy na piratów nie są aż tak dochodowe jak to się niektórym wydaje to zgłaszam paru graczy bo muszą ostro kantować skoro w krótkim czasie grając odkrywcą prawie zdublowali swój dotychczasowy dorobek punktowy.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Latający Holender: „Ja dziś na 60 exp trafiłem ...1 raz, to samo wczoraj i przedwczoraj ale oczywiście lepiej pisać o kosmicznych zyskach odkrywcy ....zapominajac o czarnej dziurze aaaa no i flota lata na powietrze ” Ta tragedia Po co te bajki opowiadacie,też gram odkrywcą i jasno widzę ,że jest to opcja wyjechana w kosmos burząca kompletnie balans gry. Piraci /obcy pojawiają się wystarczająco często by czerpać z tego pokaźne zyski .Czarne dziury i straty deuteru to pikuś.

• błąd rynku

Mirmir - - Błędy w grze

Cytat od Art: „Byłoby to także niemożliwym od strony technicznej, dlatego niestety nie będzie wyrównania. ” he he podoba mi się takie rozwiązanie Zatem umawiamy się ,że przy Waszym najbliższym błędzie wykorzystuje go bez skrupułów a jak jakiś niezorientowany operator gry ,każe mi odesłać towar na najbliższą planetę GO ,powołuję się na Ciebie i śmiało piszę : ze strony technicznej jest to niemożliwe,dlatego niestety nie będzie zwrotu. Z drugiej strony dzięki za odpowiedź ,przynajmniej wiemy na cz…

• błąd rynku

Mirmir - - Błędy w grze

Cytat od Art: „Edit: Problem jest już znany, zostanie naprawiony w wersji 7.2.1 ” ok super to kiedy odzyskam stracony materiał:)

• błąd rynku

Mirmir - - Błędy w grze

No Koloc to jest specjalista od czarnego rynku:) Też czekam na zwrot towaru i jakąkolwiek odpowiedź od decydentów GF . u mnie towar się sprzedał poniżej kosztów . Miałbym ochotę posłać kilka epitetów w kierunku GF ,naszego teamu ,ale jaki to ma sens. Niemiecka solidność BUAHA HA.....:)

• Cytat od dexPL: „co obecnie zostało odebrane ” Obecnie ,zostało odebrane ,żartujesz sobie.Nie od wersji 7 skończyła się możliwość uczciwej rywalizacji ,o handlowej niedzieli to już się zapomniało ,a o tym co działo się przed nią . Mimo nieuczciwości części graczy ,większość gra uczciwie i całkiem dobrze sobie radzi ,a że GF stara się jak może ułatwić tym nieuczciwym grę i machlojki to już inna bajka.