Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 274.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nowe Draco
PostCytat od Truck driver: „Cytat od Mirmir: „To,że głosujesz na TAK i z tym się nie zgadzasz to Twój problem. ” Nie czytasz ze zrozumieniem. Pisalem, ze zaglosowalem by pomoc aby weszly te zmiany o jakich mowa. Ja problemu z tym nie mam. I tak siedze na urlopie i nie planuje narazie szybkiego powrotu. Chcecie zmian i ma to niby pomoc w ozywieniu uni wiec niech beda te zmiany. Wyrazilem tylko swoja opinie, ze ciemno to widze by te zmiany przyniosly oczekiwany skutek. ” Czytam ze zrozumieniem ,tylko …
-
Nowe Draco
PostCytat od Truck driver: „Czyli skoro zaglosowalem na x7 i 0.5 deu to bede jednym z tej garstki "aktywnych" ktorzy chca zmian. Mimo tego, ze tym bardziej nie zamierzam schodzic na dluzej z urlopu jesli te zmiany wejda w zycie. Coz, mozna gdybac w nieskonczonosc. Odrobina cierpliwosci i poznamy wyniki ankiety. ” Napisałem -Właśnie ta grupka zdecyduje większością głosów jak chce grać dalej- nie ma tu nigdzie mowy o aktywnych chcących zmian tylko o aktywnych decydujących jak chcą grać dalej.Może być …
-
Nowe Draco
PostCytat od Truck driver: „Cytat od Mirmir: „Może i kilku marnych grajków zgłosiło akces zwiększenia wydobycia ,ale głosować będzie miało szansę całe unii . ” Fajnie, ze zauwazyles "cale uni" ale nie widzisz ilu graczy dziennie loguje sie do gry z tych ponad 2k kont na uni. Ja zaglosowalem, zeby bylo dobrze tym co chcieli zmian wiec zycze powodzenia. ” Kluczowe w mojej wypowiedzi jest tu sformułowanie -będzie miało szanse-ile osób z tej szansy skorzysta to już nie mój problem .Na prawie wszystkich …
-
Nowe Draco
PostCytat od Truck driver: „Cytat od ackra: „Wiem, że nie zrezygnują ze zmiany parametrów, na Wasacie też nowe parametry weszły w życie, odpisałem jedynie Rudej, że niekoniecznie zwiększy to liczbę aktywnych graczy, może być wręcz przeciwnie, bo niewykluczone że nie tylko ja zrezygnuję z gry. ” Tu sie zgodze. Ja na pewno nie wroce z urlopu na dluzej jak bedzie wieksze eko, mimo proponowanego spalania 0.5. Kilku marnych grajkow na uni krzyknelo na forum, ze chca wiekszego wydobycia, chwila moment i j…
-
Nowe Draco
PostCytat od ackra: „Cytat od Ruda: „Nawet jeżeli jest mało graczy, a chcą zmian nie należy im tej drogi zamykać. Kto wie, zmiany może zachęcą do powrotu niektórych. ” Albo zniechęcą tych co grają bez urlopów. Na Wasacie z tego powodu zrezygnowałem z gry, Draco jest ostatnim moim uni i też zrezygnuję jeśli eko będzie podniesione. ” Gram bez urlopu i mnie podniesienie eco na pewno nie zniechęci,natomiast sporo mogą stracić gracze zaglądający raz na tydzień lub jeszcze rzadziej(w tym też gracze grając…
-
Nowe Draco
PostOK Teraz to mnie na 100% przekonaliście Truck driver nigdy wszyscy nie będą zadowoleni,ale to nie ważne ,ważne jest żebym ja był zadowolony i dlatego trzeba podnieść eco x7. Pozdrawiam ja:)
-
Nowe Draco
PostCytat od Truck driver: „@Mirmir niby komu maja podniesc to eko z x2 na x7? 20 graczom? Na uni jest 2400 kont a aktywnych graczy max 20-30 wiec zastanowcie sie jaki to sens. Draco to pustynia i podniesienie eko nic nie zmieni. ” Na innych uniwersach jest to samo,żadnej nowości nie odkryłeś,a mimo to po głosowaniu zmienili ustawienia gry.Na unii 68 na znak protestu paru graczy odeszło i co z tego unii nie umarło ,a wręcz przeciwnie widać na forum że wręcz ożyło.Drażni mnie tylko jedno ,że to co tu…
-
Nowe Draco
PostWitam Widzę duże zainteresowanie tematem,więc i ja się wpiszę.Podniesienie eco, czemu nie wszędzie podnoszą to i na Draco by mogli. Podejrzewam jednak,że zamysł jest taki żeby inne uniwersa dogoniły Draco punktami tak żeby było łatwo łączyć różne uniwersa.Szkoda ,że nikt nie podjął tematu jak była mowa o zmianach ustawień na innych uniwersach i ja tu też biję się w piersi . Kuciapa po podniesieniu eco topki na pewno nie dogonisz ,a wręcz będzie uciekała jeszcze szybciej. Aczkolwiek spróbować pow…
-
Propozycja zmian na Merkury
Mirmir - - DiD Merkur
PostWitojcie Dzięki za odpowiedź ,a więc 12 lipca mamy zmianę eco na x7 Swoją drogą dziwne że z 8 uniwersów na których wprowadzane są zmiany w siedmiu podnoszone jest eco na x7 ,a te ósme ma podnoszone coś innego bo eco pewnie już ma na siódemce ,albo wyżej. Psipadek ,nie sądzę Pozdrawiam ja:)
-
Mirmir - - DiD Merkur
PostCytat od Art: „ Poproszę o wprowadzenie zmian pod koniec czerwca. ” Czekamy,czekamy Pierwszy termin minął ,kiedy następny zostanie wyznaczony,a może trzeba ładniej poprosić. Wiem ,wiem ja niecierpliwy być. Pozdrawiam ja:)
-
Witam Nie do końca rozumiem jak taki dopalacz ma pomagać przy el.fuzyjnej,mam go co tydzień kupować , no nie dzięki. Podejrzewam ,że kolega to taki cichociemny od producentów gry ,proponując nam pomysły na dodatkowe wydawanie kasy. Podejrzenie to potwierdza zwrot który użył ,a który mnie ubawił :GRA SIĘ ROZWIJA,no niby fakt wprowadzają od czasu do czasu jakieś zmiany,ale z szybkością tych zmian mogliby konkurować ze ślimakiem, a o jakości i sensowności nie wspomnę (Dok przy złomie 70% jaki tu se…
-
Mirmir - - DiD Merkur
PostAkiko trafił swoją wypowiedzią w sedno sprawy,więc ja nie będę się nad tym zbytnio rozwodził. Wyważone równo i sprawiedliwie propozycje Farcika dla górników : - podniesione wydobycie dla flociarzy : -zmniejszone spalanie -złom z obrony -zwiększony złom z floty I Ty mi piszesz o niewiedzy ,jak nie wiesz po co mam GS-y ja ci nie będę tego uświadamiał. Adrenalina,emocje w grze internetowej ,jaja sobie robisz czy Ty tak poważnie,jeśli tak to ja współczuję. Pozdrawiam ja:)
-
Mirmir - - DiD Merkur
PostWitam ponownie Ogólnie rzecz biorąc nie napisałeś w ogóle jakich zmian byś chciał tylko przedstawiłeś jak Twoim zdaniem takie zmiany wyglądają w praktyce i zrobiłeś to bardzo ładnie,ale ja po pierwsze z częścią Twoich racji się nie zgadzam po drugie przedstawiam co konkretnie jakie zmiany byłyby dobre a jakie złe dla unii MERCUR ,oczywiście wszystko to moim zdaniem ,uporządkowałem i udzieliłem jasnych odpowiedzi .Ty pokazałeś wszystko ładnie i czytelnie ,ale rozmydliłeś nieco cały temat naszej d…
-
Mirmir - - DiD Merkur
PostWitam Buleon sporo napisał i sporo się z nim nie zgadzam Przedstawione suche fakty z mechaniki gry ,które owszem są ciekawe ale mogą prowadzić do złych wniosków. Moje wnioski: - speed x2 może i sporo zmienia grę ,ale większość graczy takiej zmiany nie chce -prędkość ekonomi nie zmienia rozgrywki,owszem zmienia sam napisałeś ,że wszystko można osiągnąć szybciej i to jest bardzo istotna zmiana w rozgrywce -złom z obrony,nie taki diabeł straszny,czynnik psychologiczny, bez urazy ale piszesz bzdury …
-
Mirmir - - DiD Merkur
PostCytat od VaaNe: „Zgadzam się z Riddickiem i Grimem Eko lekko do np x 5 lub x 6 mnie obojętne . Spalanie 0,5 I złom do 80 % też nikogo nie zaboli . Do anki ” Witam Co do eko i spalania to ok, już o tym pisałem i nie będę się nad tym rozwodził. Natomiast jeśli chodzi o zwiększenie złomu do 80 procent i stwierdzenie ,że nikogo to nie zaboli to stwierdzę że kolega bzdury opowiada. Pomijając sam fakt ,że złomować będzie się bele co bo więcej rzeczy będzie się opłacało( górników to nic a nic nie zabol…
-
Mirmir - - DiD Merkur
PostCytat od Zla Kobieta: „Zmieńcie na eko x5 Flota x2 to taki minimum I większy pezet to wróce na konto ” a to nie wracaj:) złom z obrony i speed x2 to super sprawa i olbrzymia zachęta do kasacji konta wiem że dla flociarzy złom z obrony to byłby duży plus ,ale doprowadziłby do zaniku unii Pozdrawiam ja:)
-
Mirmir - - DiD Merkur
Postdebris z obrony to największa niedorzeczność jaka może być sam jestem przeciwnikiem dużych bunkrów ,szkoda materiału bo każdy bunkier można zjechać ale obrona jest po to by bronić a nie dawać atakierom dodatkowe zyski i na pewno nie przysporzy to nowych graczy tylko wręcz przeciwnie Pozdrawiam ja:)
-
Mirmir - - DiD Merkur
PostWitam Parametry unii Merkur są według mnie najlepsze jakie znam. eko 4 jest wystarczające eco 7 to juz gruba przesada wprowadzenie spalania 0,5 to jeszcze ma jakiś sens , ładowność sond ,uchowaj Boże pole zniszczeń 50 % jest idealne podniesienie prędkości statków x2 to ja dziękuję za dalszą grę jakiekolwiek zmiany parametrów nic nie pomogą,cokolwiek zmienimy i tak nie przyciągnie tu rzeszy nowych graczy Jedynym wyjściem jest unii fusion Pozdrawiam ja
-
MSBN a ilość badań
PostDzieńdybry Moim zdaniem strasznie zagmatwane,poza tym ja nie chce prowadzić kilku badań równocześnie tylko skończyć jedno na którym mi zależy w miarę szybkim czasie a nie za rok. Rozwiązanie jest proste ,otóż MSBN dajmy na to od poziomu 9 skracają czas badań w większym stopniu i coraz wyższy poziom skraca te badania bardziej i bardziej.Marne szanse na takie rozwiązanie bo sporo osób kupuje antymaterię tylko na skracanie badań. Morał z tego taki że cokolwiek tu wymyślimy i tak nie ma żadnych szan…
-
Witam Rozumiem Twoja frustrację,ale ban bez urlopu to jednak przesada.Fakt jednak zostaje faktem ,że obecne banowanie graczy jest guzik warte ,pierwszy ban drugi ,czwarty szkoda ,że nie dziesiąty. Za push odsyła towar do GO ,a kij tam co to za kara tydzień ,dwa urlopu a se zaryzykuję najwyżej oddam towar. Powinno być za pierwszy push oddaje towar razy trzy a przy drugim pushu razy sześć(czyli tak jak u francuzów tylko ostrzej) Za multi w zależności jak długo istnieją multi konta i ile ich jest- …