Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 274.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Popieram pomysł Ciap ,wieczni urlopowicze do przechowalni.Problem nie stanowią konta idlerów ,z których jest jakiś pożytek tylko konta wiecznych urlopowiczów, których to kont jest multum albo i więcej. Coś trzeba zmienić bo faktycznie jakby się chciało założyć nowa planetkę to nie ma gdzie, a i relokacje o które tu tak walczono można sobie w buty włożyć. Może poprzesuwać część urlopowiczów na pozycje 1-3 Pozdrawiam ja:)
-
Prosimy o ankietę eko
Mirmir - - DiD Nekkar
PostGraliśmy razem na uni 49 Znudziła mi się gra ,włączyłem urlop i konto się skasowało, sojusznicy odeszli KIJU ,Kopciuszek dalsza gra nie miała sensu ale nałóg wrócił:) Gram na luzie ot tak sobie ,spokojnie eco.
-
Prosimy o ankietę eko
Mirmir - - DiD Nekkar
PostDzieńdybry Właśnie zastanawiam się które unii wybrać no i mnie przekonaliście.Z tego co widzę to macie speed flot x 1 i bardza dobrze,ale speed eco x 1 gdzie na Mercurze mamy x7 to zbyt duża terapia szokowa. Poczekam jeszcze chwilę może coś się u Was zmieni ,ale póki co raczej pójdę na unii 68 to że spadnę z miejsca 14 na 400 to mam w nosie. Pozdrawiam ja:)
-
Spokojnie Nie musicie się obawiać niesiemy wam religię pokoju,a w zamian chcemy tylko waszych kobiet i ziem. Przecież to nie jest zbyt wygórowana cena za tyle dobra ,które w zamian dostaniecie. Jak tylko pojawimy się na waszej unii oczekujemy darów w postaci dostaw deuteru,kryształu czy niechętnie ale cóż przyjmiemy i metal. Atakowanie nas to przejaw skrajnej nietolerancji ,która będzie karana banami przez wszechwiedzącego operatora gry,brak darów traktowany będzie jako brak gościnności i równie…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Mirmir: „Kiedyś było takie prawo ,że kobiety nie miały głosu,że nadrzędną władzą było PZPR,że obowiązywało niewolnictwo itp. Patrz ,zmienili te prawa. ” Chcesz sie cofnac do epoki kamienia lupanego? Moze zacznij od odstawienia internetu ” Gdyby ludzkość słuchała takich jak Ty ,żadnych zmian tak robił nasz praojciec i tak ma być dalej,to faktycznie siedzielibyśmy w epoce kamienia łupanego. Inaczej mówiąc to,że teraz obowiązuje jakiś przepis ,prawo czy norma to nie…
-
Cytat od pit: „dziwie sie po co wogóle taki temat. Jeżeli jest w regulaminie przewidziany urlop, nawet wieczny urlop i nie ma zadnych obostrzeń to znaczy że jak ktoś chce isc na urlop to idzie i siedzi na nim ile chce. Tyle w temacie. ” Kiedyś było takie prawo ,że kobiety nie miały głosu,że nadrzędną władzą było PZPR,że obowiązywało niewolnictwo itp. Patrz ,zmienili te prawa. Pozdrawiam ja:)
-
Cytat od Almera: „Ty nawet nie wiesz co sam piszesz. Kto to napisał? Ja? Cytuję: "Sama antymateria może być zwrócona graczowi w postaci jakiś bonów do wykorzystania itp" Sam dodałeś - i tym podobne. I taka jest logika dyskusji z ludźmi, którzy lubią wyciągać ręce po cudze. A zarób sam jeden z drugim. A od cudzego wara! ” Bony nie bonusy dwie różne rzeczy,o bonusach wspomniał kolega Pellaeon co Ci też wyjaśnił w poście wyżej.No ale taka jest dyskusja z ludźmi nie umiejącymi czytać.
-
Cytat od Almera: „Wiesz gdzie możesz sobie te swoje bonusy wsadzić? Tam gdzie światło nie dochodzi. Wejście takiego pomysłu w życie oznacza dla mnie jedno: od razu loguję się po kolei na wszystkich moich kontach i załączam kasacje. Ależ będziecie mieli miejsca ... o jejku ... ileż miejsca ... będziecie mogli kolonizować do woli. Nie 36 układów wolnych ... ale 106 w obie strony. ” O czem i do kogo piszesz jakie bonusy ,jakie miejsce, jakie kolonizowanie Wytrzeźwiej i napisz coś z sensem ,a najlep…
-
Cytat od Almera: „To nawet nie jest socjalistyczny pomysł. To jest pomysł komunistyczny. Owszem, w zasadach gry istnieje zapis, że konta pozostają własnością GF. Ale to nie GF poświęciło czas na rozwijanie moich kont. Ingerencję w dowolne moje konto bez mojej zgody (oddanie komuś) należałoby traktować jako kradzież. To ja decyduję kiedy chcę grać. Jak chcę odpocząć nawet i przez rok - to odpoczywam od gry. I wara komukolwiek od tego. Nie Ty jeden z drugim budowałeś moje konta, żeby wyciągać po n…
-
Cytat od Pellaeon: „Na originie jest ten temat srogo poruszany i jest dawane lepsze rozwiązanie mające zachęcić ludzi do aktywnej gry, czyli nagradzanie ich za aktywność, a nie karanie za jej brak. Wszelkiego próby ograniczania resztek niezmienionych zasad z pierwotnej wersji gry (przedantymateriowej), tylko ogołocą uniwersa z i tak małej liczby graczy. Ja wiem, że są tendencje, aby wszystko robić odgórnie z przymusem, ale zastanówmy się lepiej jak tę grę polepszyć dla wszystkich, a nie tylko dl…
-
Cytat od Bladas: „Dlaczego Wy sluchacie tego pajacyka z Uni68..-dzieciak jeden John Malkowitz007 ciesz sie ze duzo ludzi gra w taki sposob ze schodza z urlopu,poskanuja i znowu na urlop..dawno bys juz stracil flote-przynajmniej mozesz spokojnie pykac mST ” Poczytaj cały temat ze zrozumieniem, o czym się toczy dyskusja ,a potem się wypowiadaj.Ostatni wpis Malkowitza nie ma nic wspólnego z Twoja wypowiedzią.Rozumiem niektórzy się lubią inni nie ,ale wpisywać się w temat bez sensu, bo ja go nie lub…
-
Cytat od Starrk: „Jaka korzyść widzisz w takim rozwiązaniu? Jedyna, którą ja widzę, to więcej pustego miejsca w galaktyce, bo ludzie mojego pokroju zostawiający konta na wiecznym urlopie by po prostu załączali kasację. Dalej nikt nie raczył wyjaśnić co w przypadku, gdyby ktoś otrzymał w ten sposób konto flotowe. Miałoby iść do piachu w ciągu doby? Całe szczęście nie zmienicie tego, nie ważne jak bardzo byście chcieli ” Kasacja konta ,czy konto na wiecznym urlopie ,a jaka to różnica i tu i tu kon…
-
Cytat od DUDEUSZ: „Posty @Starrk ani innych osób o tym nie mówią. Mówią za to o tym, że mam prawo do decydowania o tym kiedy chcę grać a kiedy nie. Jak GF to zmieni-> wtedy będziemy się martwić. I po to jest funkcja urlop. Chcę grać- gram. Nie chcę/nie mogę -> klikam urlop i nie gram. ” Właściwie to zamysł pomysłodawcy tematu był właśnie taki ,żeby GF wprowadziło zmiany w sprawie długofalowych urlopowiczów i to jest sednem dyskusji. Zgoda każdy gracz decyduje kiedy chce grać, a kiedy nie może i …
-
Cytat od chemikos: „Cytat od Mirmir: „Konto będące na urlopie ponad 5 miesięcy traci status urlopu i zamienia się na wiecznego idlaka ,to samo z kontami zbanowanym ” Nie można komuś zabronić włączyć urlopu, nie można też tego limitować. Sam bardzo rzadko włączam urlop, ale jak ktoś chce tak grać, to jego sprawa.Inna historia z wiecznymi banami, tu można pomyśleć o zdjęciu urlopu z tych kont. ” Napisałem wyraźnie że chodzi mi o wiecznych urlopowiczów .Wszyscy wiemy dobrze ,że na każdym unii jest …
-
Cytat od john malkowitz007: „Mirmir Pomysl cudaczkek74 wcale nie spowoduje zmnieszczenia ilosci aktywnych graczy Spowoduje jedyne zmniejszenie statystow na wiecznych Urlopach , ktorzy falszuja statystyki Przyklad Na Unii 68 jest 2890 kont Logujac se do gry nigdy nie widzialem wiecej niz 150 aktywnych kont ( nie mylic z aktywnymi graczami ) Nie wiem jak na innych Uniach , ale prawdopodobnie to samo Ilu graczy i kiedy , bedacych na wiecznych Urlopach , wroci do gry ??? ” Owszem zmniejszy ,nie chod…
-
Witam Moim zdaniem dyskusja kieruje się nie w tym kierunku co trzeba ,pomysł cudaczka74 spowodowałby tylko jeszcze większy zanik graczy na ogame. Z drugiej strony graczy będących na urlopach jest faktycznie multum i niektórzy są na tych urlopach wręcz od lat i tu jest pole do popisu.Konto będące na urlopie ponad 5 miesięcy traci status urlopu i zamienia się na wiecznego idlaka ,to samo z kontami zbanowanymi.Gracze na takie konta już raczej nie wracają ,a byłby jakiś pożytek z tych kont.Kiedyś my…
-
ABW [W_P] & Lzk [W_P] & Riddick Incoming [W_P] & Zolwik128 [W_P] & Mihuszowo [W_P] vs. Lockdown16 ~ 7393.91%
Mirmir - - Starcia Merkur
PostCytat od Zolwik128: „Dzieki za lot, jakis plus z tego wyszedl Nie daliscie mi w spokoju obejrzec legionu samobojcow Aby wiecej takich akcji ” Legion samobójców -świetny film moim zdaniem ,choć trochę mi nie pasował do roli Will Smith .W stanach ponoć zrobił klapę ,ale jak pomyślę że wielkim hitem był gniot Czarna pantera to trochę mi to wyjaśnia. Starcie super bla bla bla ... Obrońcy wszo bla bla itp itd Pozdrawiam ja:)