Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 274.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ładowność sond

Mirmir - - Porozmawiajmy o OGame

Witam Ładowność sond to chory pomysł,nie będę się rozwodził dlaczego bo temat nie jest nowy i wiele razy był już wałkowany.Wydaje mnie się ,że przy zmianach prędkości unii w ankiecie była opcja ,czy jesteś za ładownością sond i z tego co pamiętam na większości pomysł przepadł i dobrze. Buleon- po w prowadzeniu ładowności sond mogę sobie małymi transportowcami farmić he he -dobry żart. Pozdrawiam ja:)

• WItam Fajne starcie podoba mi się bo wniosło sporo zamieszania na forum ,a nie tylko graty i szo . TERMINATOR napisałeś ,że miałeś dobry kontakt z CIAP vel DAGUSIA ,namieszałeś trochę tym stwierdzeniem .Ludziów z którymi ma się dobry kontakt raczej się nie atakuje ,a tym bardziej nie farmi. CIAP posłałaś jakieś brzydkie słówka w kierunku atakiera ,które zostały tu zacytowane i szybko usunięte przez operatora .Spodziewałbym się od osoby myślę dorosłej jakieś krótkie przeprosiny w stylu sorki poni…

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

Mirmir - - DiD U68

Witam Osoby odpowiedzialne za powyższy incydent już poniosły konsekwencje za swe niedbalstwo i doprowadzenie do tej katastrofy.Właściwie to zginęły podczas tego pirackiego ataku.Za dowódcą tego godnego potępienia zbrodniczego ataku , na pokojowo nastawioną planetę , już zostały rozesłane międzygalaktyczne listy gończe. Na samej planetce trwa mozolna odbudowa,nie wiem czy kiedykolwiek wróci do dawnej świetności tyle ofiar ,tyle sierot i kalek. Wstydź się zły agresorze niechaj ręka sprawiedliwości…

• satelity sloneczne

Mirmir - - Gra

nie starczy do końca gry ja mam już 22 lvl fuzyjnej ale fakt ten kierunek jest dobrym kierunkiem:)

• Oj jaka się krzywda dzieje,do tej pory oszukiwali uczciwie ,a teraz ich oszukano. Oj,oj jak mi Was szkoda. Nie pozdrawiam ja:)

• Witam Piękny prezent na Dzień Kobiet W imieniu wszystkich Pań dziękujemy bo dzięki nim i my mamy:) Choć prawdę mówiąc TO NAM SIĘ PO PROSTU NALEŻAŁO:) Pozdrawiam ja:)

• AntiGameReborn

Mirmir - - Porozmawiajmy o OGame

Witam Decyzja jak najbardziej prawidłowa i powinna już dawno taka zapaść.Cofnijcie się parę postów wstecz ile jest narzekań na AGO ,a teraz jak ją zamknęli to jest taka wspaniała cudowna wręcz. AGR ma błędy ,ale przynajmniej jest jakaś szansa ,że zostaną naprawione,a przy AGO taka szansa równała się zeru. Wiecznych malkontentów i wrogów wszystkiego co nowe bo stare jest lepsze działało za mego dziadka to i teraz będzie działać Pozdrawiam ja:)

• Witam Skandal i jeszcze raz skandal.Fakt ,że decyzja zapadła tak szybko jest sprawą nie do przyjęcia , co z tego że decyzja jak najbardziej słuszna (ewidentny błąd gry) mogli by poczekać jeszcze z tydzień , a nie raz ciach i sprawa załatwiona. ART oczekujemy na wytłumaczenie jak tak można i mam nadzieję ,że w przyszłości wszytko wróci do normy i na decyzje nadal będziemy czekać tygodniami. Łącze się w bólu ze wszystkimi uważającymi się za pokrzywdzonych tą decyzją Swoja drogą szkoda ,że nie dosz…

• Mój skrypt wykrył ,że na uni Libra urlop straci 4000 szaraków:)

• Witam To weź jeszcze pod uwagę ,że pierwsze 5 galaktyk jest zapełnione prawie w 100% i że przy relokacji liczą się tylko pozycje od od 4-12 i że mało kto będzie przenosił planetkę z 1 do 7 gali bo tam jest miejsce. Pozdrawiam ja

• Cytat od @Piciu: „Ale na którym uniwersum brakuje miejsca i na co? Na u68 są całe puste układy. Co wy ludzie gadacie za bzdury. Btw. ja miałem urlop ponad 6 miesięcy i teraz sobie znowu gram na tym koncie. Byłoby malinowo gdyby jakiś baran mi je skasował. ” Na U68 brakuje miejsca ,jak twierdzisz inaczej to chyba grasz na innej unii 68 . Muszą coś postanowić bo co będzie się działo przy następnym UF,poprzenoszą tylko urlopowiczów:) Co do idlaków to już nawet nie jest śmieszne ,to jest żałosne typ…

• piękny gong?

Mirmir - - DiD Libra

Panowie Truck i Juve ,długo jeszcze będziemy czytać te wasze bezsensowne przepychanki,nie rozumiecie czegoś z postu Acry ,jak chcecie się przepychać zupełnie nie w temacie to załóżcie swój własny temat . Co do meritum sprawy ,widzę że temat zakończył się na tym ,że oszustwo jest ok bo tu wpisały się ze dwie osoby które też były na banie. Ciekawa interpretacja ,można robić wałki bo inni tez robią i nawet przedstawiciele GF w postaci CIAP lubią to ,no po prostu super. Pozdrawiam ja:)

• piękny gong?

Mirmir - - DiD Libra

Witam Na nic nie ma co liczyć,nie ma dowodów ,że konto zostało kupione przez gracza ,który je potem zezłomował. Choć wszyscy podejrzewają ,że tak właśnie było są to tylko podejrzenia.Gdyby wobec gdybania dawali bany to każde starcie miałoby podstawy do banowania i dlatego władze siedzą cicho . Inna sprawa jakim cudem konto nagle się tak upasło przed złomikiem ,to pewnie też wszystko legalnie. Zasady jakieś tu są ,ale cwaniaczków jak widać nie obowiązują,no ale tego nie unikniemy i nie ma na to b…

• Cytat od RY&K@: „Eko razy 7, ładowność x7 to i spalanie razy 7. ” Dla mnie bomba pomysł,jestem za:)

• Cytat od Majs: „Cytat od Czlowiek_Kciuk: „@Art I jak tam naszym zachodnim sąsiadom idzie sprawa z idlakami? Kolejne dni mijają,kolejne tygodnie są pokonywani przez system? Może czas ogłosić,że jest to niewykonalne, a nie robić ludziom apetyt. Zanim to zrobią,o ile im to się uda to masa idlakow zostanie skasowanych. ” oby były skasowane bo zajmują miejsce .... ” Głupoty wypisujesz ,jak usuniesz choć jeden element z ekosystemu to wszystko się zawali.Zanik idlaków spowoduje redukcję farmerów ,znikn…

• Cytat od Gregory*: „@Art jest szansa na ankietę na Nekkar? ” Co Ty chopie głowę zawracasz ,oni tam mają teraz ważniejszy problem nad którym pracuje większość ich światłych umysłów .Mianowicie jak przeniesionym idlakom przywrócić status idlaków ,to tak z pół roku jeszcze potrwa i wtedy zrobią Wam ankietę .Pisali już o tym więc spokojnie czekajcie ,macie jeszcze pięć miechów. Tak serio to trochę przeginacie Państwo,pamiętajcie Naród pamięta ,Naród czeka:) Pozdrawiam ja:)

• DzieńDybry Wieczni urlopowicze ,tkwiący na urlopach od wielu lat po co to komu, jaki jest sens ich trzymania.Po trzech latach powinni być przenoszeni na status idlaków ,konta idlaków niespełniające kryterium jakościowego -wydobycie na odpowiednim poziomie -kasacja .Jeśli są problemy z kasacjami czy też włączeniem statusu idlaka to ładawać takie konta do przechowalni gdzie mogą tkwić po wieki wieków i nikomu nie będą zawadzać. Dlaczego konta urlopowiczów są tak uparcie trzymane ,bo po usunięciu b…

• Tak samo jak urlopowicz ,może wrócić i idlak,widziałem już takie cuda. Znikną idlaki znikną farmerzy,znikną farmerzy znikną złomiarze i mogą sobie tą anty wsadzić w ....i tu małe niedopowiedzenie. Problem jest w tym ,ze leniwcom łatwo jest napisać program który będzie przenosił hurtem wszystkie nieaktywne konta,to że przeniosą w niebyt wnerwionych graczy dojdzie do nich tradycyjnie po fakcie.

• Cytat od Art: „Rozwiązaniem problemów z nieaktywnymi jest funkcja znana z projektu Ikariam, którą poprosiłem aby przeanalizować i przenieść na teren OGame. Na Ikariamie, konto nieaktywne jest 'pakowane' i znika z mapy. Gdy nieaktywny gracz wróciłby po czasie, konto jest rozpakowywane na możliwie podobne koordynaty i może grać dalej. Oszczędziłoby to miejsca ale też zmniejszyłoby dostęp do nieaktywnych farm. Zobaczymy czy ten pomysł ma szansę na implementację u nas. Jeśli chodzi o konta idlerów n…

• Witam No nie wiem czy w ogóle skończyli UF, sporo fajnych kont z okolicy zniknęło i ani po nich śladu ani widu,jak poprzenoszono głównie wiecznych urlopowiczów to ja gratuluję bo na to mi wygląda. Mam nadzieję ,że się mylę ale na razie macie niezły bałagan.Nie dziwię się ,że ludziska mają pretensje ,obiecujecie darmowe relokacje dla każdego konta gospodarzy ,a potem minusujecie ich ilość w zależności od tego ile kto zachował z poprzedniej UF.Obiecujecie ,że przeniesiecie wszystkie konta ,a przen…