Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-119 z 119.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
glesio cztery razy zapomniał jak się liczy do sześciu ;)Cytat: „ BASH IV na Soul Eater ” porównywanie BANa za bash z BANem za używanie AS-a jest złe.. wątpie że glesio przekraczając 6 ataków obłowił się niemiłosiernie za co mógł stukać kolejne kopalnie..więc kasacja jego osiągnięć była by błędem..sam w temacie górników nie skasowałem wpisu glesia moze glesio szukał sposobu by skończyć z tym nałogiem i wybrał taki..(?)
-
W Top10 badań nie ma naszego naukowca mofoxa z u40 z 259 pkt badań oraz nicki w tabelkach są na białym lub jasno zielonym, niebieskim tle i trzeba zaznaczać myszką by było widac kto to taki (szczególnie gdy jest na białym tle) ogólnie to robotę robisz naprawde dobrze i za to pełen podziw dla Ciebie a co do mapy to ja uzywam taką która jest na bieżąco aktualizowana(tak przynajmniej myślę ;p)
-
Cytat: „Największa ilość przejętego kryształu: 95.508.689 Sal, vilku KaT, Zuber2 vs Parasolka - 15.154% ” jezeli agresor nie skłamał to największa ilosc przejętego kryształu jest tutaj: Konik [KATARYNA] vs James Ford [LAMKI] - 3 831,45% Mega Zysk Dofarmianie: 150.968.966 metalu, 150.968.966 kryształu i 32.342.066 deuteru.
-
Sturmtrupp Acs: ACS; UpadlyAniol i panz3rfaust [BSC] vs DorweWasWszystkich [DeathWay] - 412,41%- jak szeleć to szaleć Czasopodwajacz [LUZ] & kraja [SAM] & Why so Serious [.:AoD:.] vs THC [DeathWay] - 259% TOP 1 ACS :) acs: Why so Serious[.:AoD:.] & Czasopodwajacz[LUZ] vs tramwaj[BSC] 192.07 % TOP3 acs :D Reszta: Sweet Dreams [BSC] vs MówMiOjcze [CdR] - 201% Why so Serious [BSC] vs pianistadee [aka Hard] - 86,36% panz3rfaust [BSC] vs buke16 [GMaster] - 42,77% ot taki mały farming :] John Lock [BS…