Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Tu Wasz WIELKI IMPERATOR ! Cytat od SPINE: „] I mniej wiary w swoją potęgę .” NEVER !! zebrane: 43.070.000 metal 23.190.000 kryształ będzie na pusz zobaczymy czy dorwiecie nieśmiertelne gwiazdki i tak lekko daliście ciała na moonie stalo ze 45kk sury a gs-y miały ładowność zaledwie 20kk więc zamiast sfarmić tą flo która akurat leciała po te gs to zawróciliście już nie długo #22 ST Paul
to sprawka prowadzącego wie ze robiłbym aktualki 2 razy szybciej czyli z częstotliwością raz na miesiąc ehh szkoda ze kasuja moje posty bo bym miał juz więcej niz Ciap ! aby nie SPAMować to może coś zgłosze... Mocoloco wyrównał rekord krążków z nie jakim lioneto 501.141 sztuk się dorobił edit1. Haha Ciapka drugi posta ma zgłoszony i to nie ja zgłaszałem musisz wziąc się za sprzatanie bo jakieś bakterie wchodzą na forum i komentują
Dzięki za zapro do lotu juz chyba wszystko zostało powiedziane odnosnie Nowicjusza więc nie ma co dalej drążyć temat. Nawet sam poszkodowany się wypowiedzial ale nie wielu to zauważyło ;p
zmiana nicku ! a tam miesiąc poczekam hihi xD zapomnialem sie wpisac po przejęciu tematu więc teraz nadrobię Ciap jest najlepszą kandydatką do tego tematu, gdyż ma wiele zapału w prowadzeniu tematu oraz spooore doswiadczenie. Oby nawet Twój zapał się za szybko nie skończył teraz małę pytanko: Ile ty juz masz tych tematów?? z tego co wiem to na uElectra prowadzisz TOPstarć..pewnie jakies inne uni jest oblegane Twoimi tematami Moi drodzy, to już jakby kwestia do omówienia między Wami na PW i o to …