Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 717.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ach to Ty ... tez na niego polowalem i to dlugo hahaa graty

• takie tam , dziekuje za Uwage , Obronca lognal doslownie 1 minute max . 2 po bum i zaczal wioslowac coz nie narzekam bo to tylko gra . Pozdrawiam Pulsara i reszte TTG zdania o Was i tak nie zmienie a wiem ze macie chrapke na skladownie deu moja na 1 g , coz mlaskac mozecie nic wiecej . leca pozdrosy dla WIAARA oraz dla Buddy i moich dostawcow a ze paliwa nigdy nie za duzo to KUPIE DEUTER przelicznik do uzgodnienia indiwidualnie lecz standartem place . osobno 4 @Neferet oraz @Migotka i @silver88 …

• dziwne bo ? patrz ile zlomuje i nie zapominaj jakie mam eko , mozecie slac sobie multum zgloszen do go , myslisz ze konto top 1 nie jest sprawdzane niemalze codziennie ? ja mysle ze owszem , jest wiec smialo zglaszaj co tylko chcesz ja mam sumienie czyste

• nie od dzis wiadomo jak jest budowana topka flotki TR, powiem szczerze to bylo kwestia czasu ze poleca bany ... jak dla mnie mega bo po prostu nie po to inwestuje czas w grze zeby jakis burak sie spushowal litosci , wish abecaduo i inny cos cicho od Was nic nie slychac a tacy do przodu ciagle jestescie , co nie zmienia faktu iz po prostu to nie 1 ban waszych sojusznikow co po prostu wyglada slabo w moich i nie tylko moich oczach paczek skwitowal to nalezycie , troche smutne to ale mamy ogarniety…

• nie , napisalem po prostu jak bylo , troche wiecej dystansu

• siema ludziska , jak zauwazyliscie kolejny kretacz sojuszu TR na banie , mowcie co chcecie 80 procent tam grajacych to zwykle noobki , dla ktorych zasady gry sa obce i wola zablyszczesc przez 5 minut w dziale st jako hiperzlomiarze , giker ban byl , wish sam przyznal ze siedzial za cos tam kiedys tam , teraz szkodnik , dla mnie zenua jak co Kuben i yeahbunny zapraszam do wiaary . z tego miejsca chcialbym tez podziekowac za mega prace sgo i go , malo jest takich zajefanych kompetentnych go na jak…

• gratyyyyy hahaha ladnie skosiles , ja musialem sie zadowolic ochlapami z innego moonika

• final w ustach , wiemy ze to tylko gra , pozdrawiamy ekipe , nie ulalem sie przeciez wiec nie wiem o kij Ci chodzi ? modl sie o flote lepiej

• takie tam , info od buszka a Obronca mniemam kampieniem zmeczony zostawil to cudenko na Mooniku , nie mnie wnikac co i jak bo po wszystkim ladnie pogrtulowal , tak wiec zycze mu sz0 i pamietaj TTG . nalezalo Wam sie za te niekonczace sie skany moich moonow ; data-verified= "> . Pozdrawiamy Wiaare buddystow oraz dostawcow oraz specjalne @silver88 oraz @Neferet od Obroncy dodam iz : Przespałem pakowanie na noc floty. Zastanowię się, czy grać dalej, chciałem zobaczyć jak daleko zajdę zaczynając grę…

• tak wiec pora sie przywitac po unbanie , dzieki mikuuu za bana , moim zdaniem jestes zbyt uczulony na badz co badz lekkie pseudozenzurowane slowa . tak wiec chcialem rozwiac tym stejkiem wszelkie spekulacje ze oddalem /sprzedalem konto poniewaz po prostu tak nie jest , dzbaneczek jest , czy bedzie nie wiem , pozdrawiam WIAARA bo czyni cuda , jak cala buddyliste , w tym ulonego i Nabu oraz Blizne oraz moich dostawcow paliwka jak i pragne tez pozdrowic Kubanczyka oraz Krolika graty NN na 15 ce . o…

• ladnie ladnie szkoda ze nie wyszedles na wiekszy plus buszek , i tak nie ma zle

• bum bum , cynk , skan , lot , bum nic szczegolnego pozdrawiam wszystkich flociarzy na uni , nawet i wisha chociaz go nie cierpie jak p ... ale niech bedzie , od dzis oglaszam ze koncze rownac 10 planete i jade full flota aby sie pobawic w piaskownicy . pozdrawiam cala buddyliste ( szczegolnie tych na zatrzymce ) jak i dostawcow paliwa , chlopa z jajem @silver88 oraz moja kochana @Neferet to na tyle nocka udana puncek szczesliwy , byleby nie ulony buhaha . youtube.com/watch?v=zes1FsGp5dM polecam …

• 1 NuN w naszych recyklerach , powiem Ci drogi oddane , niezly krzykacz z Ciebie byl do wczoraj cos tam po same kule mamrotales ulowku to tyle recki dolatuja , czekam na kontre od Nabu : Pozdrawiam znajomych, a także tych toczących wojnę z NuN media]youtube.com/watch?v=zMPIobcM2j…jrbBiHtfy7HTAcoJfT8EWjZpm[/media] Dnia 11-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [WIAARA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 19.452 Okręt wojenny 2.279 Pa…

• Witam , o to nasz pierwszy lot sojuszowy ze strasznikiem , on straszy , ja koszmar , mysle ze pasi . Pozdrawiamy cala WIAARE ! oraz kochanych dostawcow no i oczywiscie buddyliste jak rowniez @Neferet oraz @silver88 bom moge bom koszmarek . youtube.com/watch?v=ft4jcPSLJfY Dnia 09-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [WIAARA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.234 Okręt wojenny 2.155 Pancernik 1.113 Mały transporter 5.700 Krążo…

• gratki bunny , tez na niego czekalem , ale ze dzis mialem caly dzien zrypany w pracy po prostu wypadlo mi z glowy i jak nabu i Ty tez czekalem na 500 k xD

• Siema , tak dla sportu rypniete , ku chwale WIAARY mordy jakos dajemy rade , Killu lamko z nasza pomoca staniesz niebawem na nogi . pozdrawiam buddy oraz moich dostawcow , Obroncy zycze sz0 lognal jakies 15 minut przed zbiorka , jednakze stwierdzil ze mi sie nalezy wiec nie tknal ani srubki za co serdecznie dziekuje i thumbsup ode mnie . youtube.com/watch?v=Eovvw1AIH9…x=27&list=RDMM1_sbE0JJTs8 Dnia 05-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [WIAARA] ___________…

• no no kami , zacnie to wyglada naprawde pikne starcie top na fruwajce i kos dalej

• Kradzież surowca

Billie the kid - - DiD Fenrir

mylisz sie , jak najbardziej - jest aktualny ale troche jakby to ujac kumaci gracze wiedza co i jak zrobic zeby zlom trafil w ich recyklery a nie wasze

• Kradzież surowca

Billie the kid - - DiD Fenrir

hmmm nie pozostaje nic innego jak sie pociac moim skromnym zdaniem . a tak na serio to - zycie tak bywa niestety taka gra

• sz0 mycha , szkoda zawsze recyklerow