Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-717 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
bardzo ladna akcje atakierom gratki , ProV ty lamko jak mogles puscic wszystko na ekspe sie pytam ? masakra trzeba bylo do mnie napisac a nie wierzyc sojusznikowi
-
bardzo ladny % oraz Zysk Ci wyszedl , Sariel nie wdawaj sie w dyskusje z hejtami bo to nie ma sensu , kazdy widzi Twoje steki a wiadomo ze byle kto nie zrobi tyle STEKOW co Ty. co do anty to powiem krotko , nikt nikomu w portfel nie powinien zagladac i tyle w tym temacie szybkiego przetopu zyczy Ci byly sojusznik Nightm4r3 Ps: nie macie czasem konta do oddania jakiegos ? z checia bym zagral z wami w ELICIE jak co to priv
-
bardzo ladny Zysk wam z niego wyszedl troche dziwne okolicznosci lecz starcie zacne zycze szo agresorowi a wam przetopu
-
mam dla was zla wiadomosc , te uni moze byc uni eventowe . czyli na krotki czas niestety, wszelkie info co dalej na ten temat podam wam , na niemieckim forum az wrzy od tego jak to by mialo by byc eventowe , chyba nikt nie chce grac na uni krotkim ale pozyjemy zobaczymy jak czegos wiecej sie dowiem to dam wam znac , moje lamki prosze o pw jesli by chcialy grac ze mna bo ja na pewno tam zawitam nawet jesli to bedzie uni na miesiac :D. pozdrawiam was mordy
-
ja tam moge powiedziec iz zagram na tym uni , zwlaszcza ze to bedzie miedzynarodowe . kto z was planuje tam zawitac ? moze zrobimy tam sojusz Poland i bedziemy jezdzic po innych ?. ja za siebie moge powiedziec iz jestem dobrym graczem o stazu nie powiem nic gdyz by bylo mi wstyd hehe. bardzo chetnie zagram z wami na tym starym interfejsie i mam nadzieje ze pokazemy innym sojkom co to znaczy zgranie sojuszowe i bedziemy siali postrach w roznych galaktykach naszymy flotkami , dobra koncze bo juz p…
-
piekny % oraz zysk gratuluje wam akcji
-
siema siema botki , na Imie mam Patryk , latek 25 . w ogame zaczelem dawno temu na de , gdyz w Polsce ogame jeszcze nie bylo. od uni Andro zaczelem przygode i w Polsce i tak to juz zostalo. na codzien chodze na silke , do pracy i do uni Taurus maniakowalem w Ogame w najlepszym wowczas sojku SET :D. odkad weszla opcja pay 2 win postanowilem sie tylko i wylacznie udzielac na forum i nie grac w ta jakze piekna gierke pt. "Ogame" , smutne lecz prawdziwe , w grze znano mnie jako Nightm4r3 , Topowiec …
-
elo chlopaki , ja tam z checia zagram na Uni z predkoscia razy 1 , jak zwykle Nightm4r3 bedzie szalal po topce tak wiec Mindwar mam nadzieje ze i tym razem bedziemy w jednym sojuszu i zjedziemy razem pare noobkow. a Uni Taurus bedzie mialo standardowa konfiguracje czyli taka jaka lubie , nastepne byc moze bedzie takie jak opisujesz z tego co mowil Art. Pozdrawiam i mam nadzieje na zgrana Ekipe na Taurusie , przydaloby sie zawojowac unia i sie sprawdzic w jakies wojence
-
TS Wisła Kraków.
Postladny mecz wislakow , szkoda mi mlodego czekaja bo nie da sie ukryc ze jego blad i wklad w 0 do 1 byl bardzo duzy , mimo to wisla stwarzala grozne sytuacje i Melikson robil co chcial , do tego postawa Jakuba Wilka godna pochwaly no i gol strzelony w 88 minucie co daje nadzieje , chociaz male ze wisla w liege powalczy o Awans
-
Skoki narciarskie
Billie the kid - - Sport
Posti tak nie ma zle , niech sie mlody rozwija to moze za rok , 2 bedzie regularnie na pudle czego mu zycze