Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siema wszystkim , przyszla pora i na moje ponad 1 k , tym razem jednak solo . Pozdrawiam cale CAZADOR oraz wszystkich znajomych nie bede wymienial bo mi znakow zabraknie . Obroncy zycze szczere sz0 , to byl moj 1 skan na nim odkad zbudowal mi sie telepek . no to fruu gooo . nucia youtube.com/watch?v=3U72hzeBLOw Dnia 31-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [CAZADOR] ________________________________________________ Mały transporter 6.610 Lekki myśliwiec 9.921 …
-
Cazador to firma i to widac gratuluje siedze pieknie to weszlo az normalnie sie usmiecham i nie wierze het sz0 lamko
-
Powodzenia Wam jak i nam zycze do boju Caza .
-
spokojnie , art sie wypowie mam nadzieje jeszcze dzis w tym temacie , juz podalem info do de , bardzo zainteresowani sa sprawa i zobaczymy co z tego wyjdzie , wiec team ogame . pl pokazcie ze mozecie banowac oszustow !
-
ja tez Ci wysle pakiet sz0 ziuta nie ma bata eko mam dobre daj mi znac na pw czy chcesz odbudowac ode mnie z soja tez sie zrzucimy dla Ciebie tylko daj znac ziuta
-
cpt grasz tutaj ? chyba nie , zle znasz swoich sojusznikow w takim badz razie ... lamusy i tyle
-
parodia co tutaj sie dzieje naprawde ... czekamy na stanowisko Arta badz smoki w tej w w sprawie bo inaczej bedzie dym jak to ziuta mi napisal na pw [ciach]??? nic nie piszesz juz w tej sprawie ? tez mam fajne pw co ze soba wymienilismy Administrator Forum Toadie:Przekręcanie nicka
-
Zdi tez mialo sporo St na Rhea unavit :).powiedz mi popierasz takie zachowanie Twoich sojusznikow ?? tzn sposob w jaki zrobili to st ? tylko szczerze powiedz
-
rozumiem gdyby bylo czego gratulowac bylbym pierwszy naprawde , lecz almero tutaj nie ma czego gratulowac ...
-
mr strebor od konfidentow mnie nie wyzywaj ok lamusie jeden ... co do zarzutow ze strony afgm juz sie tlumaczylem ziutek wkleil pw nasze a Wy dalej placzecie omg ... strebor jaki masz nick w grze ze mnie obrazasz
-
Ty i te Twoje fakty mam je gleboko w powazaniu ... ciekawe co Ty bys zrobil na moim miejscu zapewne nie polecial honorowy graczu
-
i nie lecialem na grinda to on lecial na ziuta z ktorym bylem w lofie wiec zamknij sledzia
-
sledz czytaj ze zrozumieniem dopiero potem pisz ok ... przeczytaj z 10 razy mojego posta potem sie wypowiadaj ...
-
to moze i ja cos skrobne ... raz napisalem i to tylko RAZ w loFie ze ten i ten siedzi ... a ciagnie sie to za mna od dawna , w buddy mam sama topke i nikt z nich jakos nie wisi na forum do dzis ... dziwne hmm ... co do akcji to powiem tyle iz dziekuje wspolnym kompanom za cynk oraz lot i mam nadzieje ze to rw bedzie przestroga dla innych bo nie tylko AFGM ma mocne floty na tym uni