Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Siema zaby to znowu my :). wielkie graty KolesGit zly Sen ostatnio ma do nas cos pecha ehehehe pozdro dla znajomych od KolesGita dla znajomych oraz dla calego AnT !!! no a ode mnie szybkiego przetopu szkoda ze Obronca podebral troche zlomu ale bedzie mial na sz0 ! nucia youtube.com/watch?v=RK_ZkwXIO2s jest ogien jest moc . Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam_Konto [AnT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 49.819 Ciężki myśli…
-
no siema siema to znowu ja tym razem stek taki noo w polowie udany bo trashsim mnie oszukal - pokazywal o polowe mniejsze straty a tutaj taki zonk , dodatkowe recki poszly od razu po zobaczeniu rw wiec nie jest zle wszystko zebrane mozna dalej latac , pozdro dla celtica89, Sledzia, Wicia jak i cala reszte buddy ktorych wole nie wymieniac bo po co maja wszyscy wiedziec z kim sie kumpluje no i cale AnT to zaszczyt grac z Wami really . Obroncy w kazdym badz razie sz0 jesli bedzie a jak nie to powod…
-
od Wicia : pozdrowienia dla Justyny,Syndroma,Mobdeepa.i cale DBR z yuldin tyle ode mnie i oczywiscie AnT! no i ode mnie oczywiscie gratki sojuszniku , ladnie pojechales po bandzie hehe pokonanemu pakiet sz0 ! nucia [ciach] Dnia 02-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Oddam_Konto [AnT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 44.334 Krążownik 2.311 Okręt wojenny 1.145 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 79.733 _____________________________________…
-
jacasa ja mam tak samo jak Ty tez antymaterie , jednakze nie uzylbym jej ani grama aby zbudowac antyobrone i tyle w temacie ... i nie , jedynie co mam to boostery po 20 % na planetach i nic nie przeklikuje nie zbieram i nie kupuje osmiornic itp ...
-
nie sadzilem ze kiedys to powiem , ale sz0 MNS om zycze antyobrona to dno ... popieram misia :).
-
chelmek z 0 cem nie dyskutuje wiec japa wtopiles i masz bol dupy noobie bez odbioru ta codziennie sie zmienia cale top 10 buhahaha rozbawiles mnie
-
gratki Wam za ubicie gracza z topki , niestety sen to wrog kazdego ogameowicza ... tomee sz0 jesli bedzie a jesli nie to zycze powodzenia w realu jak cos jestesmy w kontakcie moze gdzies jeszcze razem zagramy, oby nie bylo tam showka i piwka .
-
@Dewey89 no niestety moja praca poszla w piach rowniez , ale co zrobisz chociaz Tomee sie wyspal . szkoda bo flota byla w topce , no niestety juz nie jest. ja sie ciesze ze mam teraz duzo wiecej czasu w realu a nie siedze juz przed cyferkami . swoje osiagnalem juz na ogame , na rhea bylem top 1 tutaj top 2 wiec nawet nawet narzekac nie bede. naprawde nie mam mu za zle lecz zalu do niego o to nie mam na luzie tak samo i ja moglem zasnac i by mi sprzatneli flotke coz , zycie .
-
@Dewey89 akurat tutaj sie mylisz za moje byle konto nie wzialem ani grosza bo gralem z tomee juz dlugo a od kumpli sie pieniedzy nie bierze .
-
a moze to masz do tego ze tak samo dales ciala jak i proelomelo chelmek, noob noob chelmek w koncu tam gdzie jego miejsce kami akcja 1 klasa noob zjechany irytowal mnie jego styl pisania na forum bo zawsze cwaniakowal i sie wymadrzal hahaha nice one
-
brawo Panowie graty ubicia tyle gsow miazga poprostu 1 klasa ! kosic dalej aight.
-
Siemanko all . tutaj troche wyzsza szkola jazdy bo byla to tak - kontra . Niestety wrocilo Obroncy 1 k recy i night musial obejsc sie smakiem . Pozdrawiam najlepsza ekipe Uriela RedBaron oraz znajomych . dzieki Tomee sam wiesz za co . naSTepnym razem postaram sie zgrac rece tak abym wyszedl na plusik obiecuje . nucia youtube.com/watch?v=-AWoZmAxKxg Dnia 17-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [RedBaron] ________________________________________________ Lekki …