Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
elo elo , to znowu Elita . Pozdro dla Poka Bydlaka , M4tiego, 01 kowego hey ho lets go, Sariela,Kubanczyka, S Q N a , Ridica, Hefcia, Zohana, no i calej reszty znajomkow ktorych nie bede wymienial bo mi braknie kartki . na tego Pana juz raz lecialem dzis zalogowal niestety , no to night zaczail sie jak lisek no i sie udalo , widac top gun nie tak straszny moze wojenka my vs. Wy . nucia youtube.com/watch?v=GJzF7H2e3Tw Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktosta…
-
Siema , flotke Obroncy wypatrzylem wczoraj chyba . krotka obserwacja no i boom chyba zmienie nick na czlowiek guma . Pozdrawiam Elite tego uni , jak i wszystkich znajomkow . nutka youtube.com/watch?v=f_9C3_8ksTA Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktostam [ELITE] ________________________________________________ Mały transporter 43 Duży transporter 2 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 29 _________________________________________ Obrońca bluegory ____________________…
-
Siemanko , Dreamteam z uni Rhea powrocil , pozdro ode mnie dla calej Elity ( Elita na uni jestesmy my nie jakis sojusz randomow ) , oraz wszystkich znajomkow !. od Hefiego pozdrowienia dla Var i 01 !!. btw kupie paliwo kazda ilosc pw ktostam nucia youtube.com/watch?v=L8uhtKeosNc Dnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktostam [ELITE] ________________________________________________ Mały transporter 44 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 25 ______________________________…
-
No elo elo lamusy rw troche naciagane lecz jest wiec wstawiam , wkoncu i ja zawitalem na nowe uni , trzeba troche pokosic nie ma to tamto , pozdrawiam jedyny dobry sojusz Elite , w szczegolnosci hey ho lets go , ridica , 01 kowego, hefiego , Sariela no i reszte bandy . no i pozdro dla kumpli Kuziemka, Ziuta, Tomee, Poka bydlaka, Dziubka, mlodego nighta no i lorda saurona, zohana, m4tiego oraz Bies . Jak to powiedzial ridic , troche naciagane ale jestem z gumy wiec pasi . nucia youtube.com/watch?…