Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 717.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
bry ! tak tak to znowu ja tym razem acsem z p4kiem polecialem , z tego miejsca pragne powiedziec thx za cynk i zapro milo ze bijemy slabszych pozdrawiamy G 2 Army oraz sojusz R-R ! no i dostawcow oraz buddy youtube.com/watch?v=7wKuv6Btq4Q Dnia 10-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p4k [G2 Army] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.049 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 1.337 Okręt wojenny 871 Pancernik 40 _____________________________________…
-
nuta youtube.com/watch?v=RCK-OVz38Bo bry wieczor jaja z lotem tp stygl ponad 1 h w miedzyczasie lot nieudany , w koncu jednak sie udalo zebrany co do 1 srubki , pozdrawiam buddy i dostawcow jak i nefcie i @silver88 Hail R R ! Dnia 09-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [R-R] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Okręt wojenny 1.180 Krążownik 2.287 _________________________________________ Obrońca Bandytaa [Z_F] ____________…
-
nuta ! youtube.com/watch?v=Sou-nPU6VK4 Bry , tym razem przed wlotem sfarmilem prawie 1 kk surki zeby nie podebral Obronca az duzo ; data-verified= "> z racji ze wracala mi flota na 2 g to lecialem tym co bylo pod reka Pozdrowienia dla R-R ! buddy i dostawcow oraz dla @silver88 , zona_rolnika , puncka @Neferet oraz dla Sosa ! Dnia 07-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [R-R] ________________________________________________ Mały transporter 4.411 Lekki myśliw…
-
mam duzo za metal
Postjak w temacie pw do nightm4r3
-
Na polu zniszczeń xxx znajduje się 9.840.600 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Flota odzyskała 9.840.600 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. merci
-
to moze i ja dorzuce swoje 3 grosze , milo ze oszczerstwa tego [ciach] na moja osobe sa odpowiednio kwitowane przez badz co badz konkurentow topki , z gikerem kubanem i innymi gramy od wielu uni razem a jednak osobno , wiedza ze nigdy nie kupilem ani nie mam zamiaru kupowac kont pod push , z reszta nigdy nie wisialem za taki walek . drogi dysoner niestety takie sa dzisiejsze realia , mam nadzieje ze @Art, @Migotka badz @smoki sledza co tu sie odpierdziela i wezma sprawe w swoje rece , nie wiem k…
-
wiesz ze to co piszesz ze ci zaplacilismy 500 zeta to pomowienia NIGDY nie zaplacilem nikomu za konto [ciach] Administrator Forum Toadie:Obraza
-
youtube.com/watch?v=0m_L_tvdviY takie tam reszte zebral obronca pozdro R R buddy i dostawcy kupie deu ! do latajacych powiem tylko jesli kupione to zlom do go a Wy won cymbaly Dnia 03-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 ________________________________________________ Mały transporter 2.222 Lekki myśliwiec 5.321 Krążownik 1.127 Okręt wojenny 853 Pancernik 239 _________________________________________ Obrońca Son Goku [F_F] __________________________________…
-
nuta ! youtube.com/watch?v=WxHQDrGP-9M elo ostatnie 20 h dni to kompletny brak czasu na ogame , usiadlem 1 strzal i bum obronca podebral wiec na sz0 ma pozdro sos ver zona rolnika @silver88 oraz @Neferet buddy i dostawcy ! Dnia 31-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nightm4r3 [G_M] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Okręt wojenny 744 Krążownik 928 _________________________________________ Obrońca Admiral Osiris ___________________…