Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dla chętnego

^Turysta^ - - Avatary, sygnatury, loga

z komórki próbowałem to pisało że takie rozszerzenie jest nie dozwolone , ale z kompa wszystko ładnie poszło , dziękuje raz jeszcze

• X czy Y

^Turysta^ - - Spam

Tesco Transformers czy szybcy i wściekli

• Dla chętnego

dziękuję za sygn ale avka ustawić nie mogę nie wiem czemu; ( ale już chyba dałem sobie rade imam nadzieje ze jest poprawny

• protestuje, gdzie emotka z choinka?!!!!

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

^Turysta^ - - Spam

youtu.be/lFiL9w3pLQY

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od zygunia: „Jestem za ponowieniem ankiety w takiej formie w jakiej zostala ona przeprowadzona na Nekkar. My bylismy tutaj krolikiem doswiadczalnym, ludzie z Nekkar na naszych bledach wyciagneli madre wnioski, i byli bardziej przygotowani do tej ankiety , chociazby czytajac argumenty ZA i PRZECIW na naszym forum. Obie strony konfliktu zgadzaja sie co do tego ze ankieta zostala od samego poczatku zle skonstruowana, wiec jej wyniki nie powinny byc wiazace i nalezalo by ja powtorzyc!!! Inna k…

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Caterpillar: „kiedy wchodzi x5 ?? bo chcę zabijać :D:D:D jak czytam wypociny co po niektórych to aż mi szpik wary tnie :D:D:D boją się że ich zniszczę :D:D ” 9 styczen

• Dla chętnego

Witam potrzebuje Avka i sygny zalezy mi na obrobce tych zdjęc zgodnych z wymogami forum i chciałbym zeby miały jak nalepsza jakosc chodzi mi o piksele link do fotki z avkiem klik do sygny klik w w sygnaturze chciałbym żeby był zawarty mój nick czywiście fotki mozna przyciac

• nagrabiłeś surki że twoje stocznie w tym roku na bank nie upadną . rób tak dalej, cieszy oko. obrońcy szo

• nie chce być chamski ale ST na tym sojuszu cieszy oko od wczoraj ;p, ładna seria ile będzie odcinków ? jak seria z ?? obronc(zyni)y szo

• czyżbyś opanował ultra instynkt ? tyle STarć? hmm zysk miluśki a co widać po statach nie masz problemu ze stoczniami ;p , zatem kolejnego przebudzenia obrońcy SzO

• Zwiększenie ekonomii.

^Turysta^ - - DiD Nekkar

Cytat od C H O J N Y: „jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział jak podziałała.. ewentualnie sprawdził mój pierwszy post w tym temacie @FILU zgadza się też dostałem takie pw i o dziwo pisał to górnik ale i tu była agitka Ciapki i Draconis ” sory ale w twojej wypowiedzi stawiasz się nad innymi, uważasz się za mądrzejszego że wiesz- wybrałeś lepiej, a na wertowanie całego tematu szkoda mi czasu, ale żeby było jasne nie mam na celu kłócić się z kimkolwiek a wyjaśnić że jeszcze nic nie wiadomo…

• Zwiększenie ekonomii.

^Turysta^ - - DiD Nekkar

Cytat od C H O J N Y: „Sory ale to sie okaze przy kolejnym uni fusion, teraz za wcześnie na ocene bym powiedział wink.png a to że ktoś pisze do kogoś na pw to chyba normalne? nie normalne jest wtedy jeśli ta 2 osoba wykonuje wszystko w ciemno, ale nie możesz wiedzieć kim byli odbiorcy pw od Ciap i jakie mają IQ, więc nie oceniaj czegoś czego nie wiesz Wyobraź sobie niewyobrażalne czyli, że mam konto na u68 i dostałem pw, i wyobraź sobie, że mam większe IQ od Ciebie wiem niewyobrażalne ” możliwe …

• Zwiększenie ekonomii.

^Turysta^ - - DiD Nekkar

Cytat od C H O J N Y: „Fajnie grać na Nekkarze dzięki za głosowanie, jakże odmienne niż na u68 Najwyraźniej u Nas grają bardziej ogarnięci ludzie albo po prostu mniejsza agitka Ciapki była ” Sory ale to sie okaze przy kolejnym uni fusion, teraz za wcześnie na ocene bym powiedział a to że ktoś pisze do kogoś na pw to chyba normalne? nie normalne jest wtedy jeśli ta 2 osoba wykonuje wszystko w ciemno, ale nie możesz wiedzieć kim byli odbiorcy pw od Ciap i jakie mają IQ, więc nie oceniaj czegoś cze…

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od dawca punktów: „ Wracając do eko x5 dla u68 to preludium do połączenia ze speedami i jak ktoś tego nie dostrzega jest ślepy. Fajnie będzie się przez jakiś czas na eko x5 potuczyć, ale potem jak was wezmą w obroty weterani ze speeduni jakiegoś to chętnie popatrzę na entuzjazm bohaterów od zwiększania speeda, zwłaszcza gdy w pakiecie dostaniecie jeszcze zwiększenie prędkości floty. ” ale jak ktoś widzi i tego chce to??.... kogo wezmą to wezmą było wiele zapowiedzi przy poprzednich łączeni…

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

^Turysta^ - - Spam

youtube.com/watch?v=ojzvGvcc33s evelyn youtu.be/x723n92fpo4

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Bigot: „Ja w 2 ankiecie nie głosowalem. Co trzeba zrobić by przejść na Nekar ” znalezć tam komu nie pasuje ekox1 i cichaczem zamienic sobie konta

• Zwiększenie ekonomi

^Turysta^ - - DiD U68

Cytat od Kromak: „a nie mozna podjac decyzji wspolnie z nekar? chyba wszyscy sie zgdodza, ze docelowo to chcemy sie polaczyc, nie? jedna ankieta dla obu uniwersow i nie bedzie problemu, w te czy we wte ” Mądre rozwiązanie, ale ankiet chyba zbedna wystarczy dodac głosy, nie powiem że ankieta mnie zaskoczyla , myslalem ze predzej bedzie fuzja , ale coz jak jest do wyboru teraz to sie glosuje, jak komu pasuje

• Zwiększenie ekonomii.

^Turysta^ - - DiD Nekkar

@FILU ten pan pisał z ironią , bo uważa że x5 zniszczy uni, tego nikt nie jest w stanie pzewidzieć a skoro już coś skrobie to chciałbym zauważyć kolejny + speeda kótrego chyba nikt nie wspomniał dodatkowe kolonie - i nie chodzi mi o wieksze eko a zasiedlenie dodatkowych planet układów niby nie wiele ale wiekszość graczy bedzie mogla podniesc astro +4 lvl =2 planety, od aktywnych graczy odlcizajac tych co maja 13-14 planet zostanie mysle z 400+ którzy mogli by to zrobić czyli mamy jakies 800 plan…

• spora flota, ja nie wiem jak ty to godzisz praca hobby ;p i latanie.podziwiam i gratuluję!!! . Oby częściej. Obrońcy szo