Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 377.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Żadna z Twoich trzech teorii (a w zasadzie dwóch, bo nie wiem gdzie jest trzecia) nie sugeruje nic takiego o czym wspominałeś w pierwszym poście Nie ma co więcej spekulować ani tym bardziej spamować, a sami dobrze wiecie, że ciężko jest coś komuś udowodnić w tej grze. Chociaż jak dla mnie powiedziałeś o jedno zdanie za dużo

• To skąd ta pewność że się go "pozbyliście"?

• Ładny strzał, faktycznie co na Mleczaka nie spojrzałem to na lampie siedział Cytat od tereth2: „jednego cepa noe sie pozbyliśmy ” Widzę że nawet się z tym jakoś specjalnie nie kryjecie Cytat od tereth2: „to teraz powstał drugi idiota Szklanka tyle siana tyle puszy ” I zdaje się że wcale mniej siana nie macie

• Witam Graczy Lot trochę disaster trochę nie Gski na fali to postanowiłem wysłać pilota - nie wiem czy przeceniłem ogejmy czy może mój internet - lag na pilocie był 1 sekundowy co sprawiło że ostatecznie musiał być opóźniony. Recki wysłane idealnie również z 1 sekundowym lagiem tak więc - co mogło pójść nie tak przy opóźnianiu pilota Niestety sonda opóźniająca strollowała i przestrzeliła recki z 2 sekundowym lagiem Trochę recków dosztukowałem więc postanowiłem mimo wszystko wlatywać - obrońca poz…

• Graty Mordo! Widzę że znowu rozpalasz grilla Przetapiaj byle nie w eko A Peselkowi życzę chyba mniej uni bo jak z dorado pamiętam był nieuchwytny tak coraz częściej widzę go po prawej stronie (chociaż może to być złudzenie )

• Fajny zysk, szkoda byłoby dzielić więc może jednak lepiej że tego fsa już miałem wysłanego No chyba że o czymś innym wspominałeś

• Ładny strzał, nawet trochę zazdro Mi moją jedyną falangę zdemolowali Przetapiaj w napędy, ale może jednak coś się na te stateczki ostanie

• Witam Graczy Weekend z literka u przy nicku przyniósł spokojny wieczorek w niedziele to też nawet zachciało się parę skanów wysłać Mimo wszystko nie dawałem dużych nadziei na ten lot, Gradus zawsze coś palił, do tego wiecznie brakująca planetka. Przez chwile nawet myślałem że to może jakaś pułapka od Webbera (czy kto obecnie na Okay gra). Pozdrowienia dla sojuszu i dobrego tygodnia Mordy! Dnia 17-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________…

• A to Webber na Szklanie nie siedzi? A już tak na poważnie no to nic innego tylko gratulować starcia Skanował i wyskanował, inna sprawa że Szklana to zawodnik co chyba swoje skany lubi przebijać Miłego przetopu

• Cytat od Darkstorm^: „Dobrze, że Adi dołożył sondę bo inaczej to by nic nie dało ” Ola by musiała być pierwsza w kulach

• Cytat od dexPL: „wprowadzili błędy nawet tam, gdzie zmian miało nie być (np falanga) ” Nie koniecznie masz rację - musieli ruszyć falangę abyś mógł np zobaczyć statki handlowe z rynku. i @buleon u Flo zapomniałeś dodać że zmodernizowany kod przeszedł intensywne testy Sam już nie wiem czy to Helmut wymusił wprowadzenie tak dziurawej wersji, czy to może devy tak zamydliły oczy Helmutowi

• Na bilet na następny kurs może starczy tej surki Dzięki za lot

• Tatko wjechał i zarządził koniec imprezy Spawaj Tatko bo w eko jesteś za wysoko

• Witam Graczy Człowiek pierwszą połowę dnia udaje że pracuje, aby drugą połowę faktycznie przepracować. Niestety z Prosiaczkiem się nie da, bo godzina 12:59 i zaskoczenie mocnym skanem Pierwsza organizacja acsa nie przyniosła jednak decyzji o wylocie Więc człowiek mógł wrócić do pracy Ale po godzinie coś tchnęło żeby sprawdzić czy flotka dalej stoi. Flotka dalej stała i tym razem udało się zebrać ekipę demontującą Lot bez emocji (może poza szefem nad moją głową ). Pozdro Mordy Od Prosiaczka: "Dzi…

• Witam Graczy Flotka wyskanowana, 10 min obserwacji i wylot. Specjalne podziękowania dla @Darkstorm^ za cysterne z paliwem i pomoc w dofarmie. Okno okazało się na tyle długie że można było ruszyć mtkami, czego nie zebraliśmy niech przyspieszy odbudowę Pozdrowienia dla sojuszu Dnia 10-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________________________________ Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca Kosaza [SITH] ___________…

• Witam Graczy Przypadkowo wyczajone okno u Zanego, mimo wątpliwości przyniosło profit Strata dla Zanego żadna, więc nic tylko cieszyć się dalszą pogodą w to niedzielne popołudnie Pozdrowienia dla nowej formacji [url]https://www.youtube.com/watch?v=L8DG3ZTpoBw[/url] Dnia 09-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 5.271 _________________________________________ Obrońca Z A N Yoddam [Lu…

• "Szybki lot w układzie. Obrońca nie raz był skanowany, pilnowany, nawet raz coś mu uskubałam. A on nadal niezbyt się pilnował. Wrzuciłabym tą piekną miłosną wiązankę, którą dostałam po wlocie, jednak nie chce żeby Ecc0 dostał bana za te cudowności. SzO nie życzę Pozdrawiam Kipeera, sojuszników i dziękuję Ecc0 za wstawienie [url]https://youtu.be/3sA1cblzMck[/url] Od siebie tylko dodam że gratuluję wlotu Dnia 08-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Prosiaczek [LSZ] ____…

• Wersja 7.x - dyskusja

Ecc0 - - Porozmawiajmy o OGame

Mając limit surki na pz nie ma potrzeby wysyłania milionów lmów żeby tego pz było jak najwięcej tylko wystarczy dostosować skład pod dany limit

• Witam Graczy Niestety zabrakło trochę ciężkiego sprzętu żeby całość łupnąć a myśliwcy jakoś nie chciałem fatygować Pozdrówki dla sojuszu (tego obecnego jak i może przyszłego ) Dnia 05-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [RMN] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.923 _________________________________________ Obrońca dafi to ja [SITH] ________________________________________________ Mały transporter 7.417 Duży transporter 1.203 Lekki my…

• Witam Graczy Chyba ktoś zapomniał o swojej gsówce Dziwna sprawa bo chociaż zbieracza by właściciel wybrał co by więcej tych gsów pospawać. Nie mniej jednak 39 życzeń do podziału też swoje zdziała (sorrki Ola ale biorę 20 ). Pozdrawiam sojusz Od Prosiaczka: Pozdrawiam sojusz, Pavcia, Scofa, Ravena i znajomych No i nutka również od Prosiaczka [url]https://www.youtube.com/watch?v=HAUgCZFyxRw[/url] Dnia 04-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [RMN] __________________…