Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 869.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kruchy [P N] & Incoming [P N] & Van II [P N] & Radim [P N] & Selene [P N] vs. MARCIN [ARMADA] ~ 32538.51%
Koloc - - Starcia U68
PostJak można biednego górnika pozbawić Astro kiedy był już tak blisko...Wtydź się!! Jeśli o mnie chodzi to rób takie zyski co dzień to Celestial i Kromak będą płakać
-
Pazik [3 X] vs. Kajaczenko [KOMORNIC] ~ 13217.14% ------------------------------------- Pazik [3 X] vs. Gonsior [KOMORNIC] ~ 3933.62%
Koloc - - Starcia U68
PostW tym ST role się odwróciły, ale żeby ich pokonać to musisz złomować codziennie
-
Antharas [G K] & Tomx [G K] vs. WilliamWallace ~ 17800.43% pb push I solo
Koloc - - Starcia U68
PostZysk kosmiczny zazdrość zżera. Stać Cię na lepsze rw tylko poskanuj coś a nie tylko 16 i 16
-
Wynik ekspedycji [7:59:16]21.05.2020 01:48:52 Od: dowódca floty Spontaniczna deformacja nadprzestrzeni pozwoliła Twojej ekspedycji zebrać dużą ilość Antymaterii! Zrabowano: 23.454 Antymateria. liczy się do rekordów czy nie? w końcu w temacie jest osobno klasa odkrywcy od reszty gdzie wynik zrabowanej anty jest wyższy... a najlepsze jest to, że o tej godzinie już nie powinno być eventu...
-
Samoistna zmiana nicku
Koloc - - Błędy w grze
Postu mnie za każdym razem przy przełączeniu na wersję mobilną pyta gra czy zmienić nick i nie można nic kliknąć poza tak...na szczęście mam ustawione coś zbyt długiego do zmiany więc dostaje komunikat że się nie udało edit: widzę w innych tematach o urlopie to samo jest i te same błędy przekazane dalej przez Arta zobaczymy...