Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 232.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To nie ma znaczenia kiedy ona u ciebie an dysku siedzi lol człowieku ty masz sam robić a nie kopiować czyjeś prace i je wycinać na małe rozmiary i po prostu wkleić do tego ułożyć sobie,jak by tak każdy robił to co ty by było,pośmiewisko ? Edit: ja się nigdy nie boję

• No demon ja myślałem że ty zrobisz jakąś prackę fajną a widzę że skopiowałeś z google takich rzeczy się nie robi ... Cytat: „Bojan_Krkic_Football_Signature_by_DavidVilla7.png Pracka z deviontART Użytkownika DavidVilla7 ” Reszta pracek też ale nie jestem w stanie ocenić piłkarzy lol

• Jak co twist napisałem do ciebie ze sprawą pojedynków na razie jeden ale później się pojawią jeszcze

• Rośnie rośnie ale nie musi to być we wszystkich działach i konkursach bo ja np: Nienawidzę (userbar) robić ale widzisz zrobić zrobiłem także nie wszyscy będą uczestniczyć w konkursach których się nie lubi zależy od tematu Więc tak jak wyżej pisałem lepiej ustalać to co mamy robić lub zagłosować to co się chce zrobić w jakiejś ankiecie czy co ale tylko to moje zdanie an ten temat

• Cytat od Twister: „Cytat od DarthSId: „No mój pojedynek się pojawi za jakiś czas a ja na te konkursy nie mam czasu,dobrą pracę się robi 3-4dni jak się chce coś dobrego zrobić a nie parę godzin i klik oceniamy ...” No ale chyba nie mówisz mi teraz o sygnaturce Bo tego typu prace robi się najczęściej tutaj. Jeżeli chodzi o większy format to wiadomo, jest to bardziej czaso i pracochłonne.” Zobacz poziom tutaj a na stronach graficznych typu graffika.pl lub centrum gfx albo inne polsko-angielskie str…

• No mój pojedynek się pojawi za jakiś czas a ja na te konkursy nie mam czasu,dobrą pracę się robi 3-4dni jak się chce coś dobrego zrobić a nie parę godzin i klik oceniamy ...

• No co jest panowie zapraszam do naszej drużyny łuki

• madziu za dużo tego na jeden raz są pojedynki a ja wracam o 16:00 to nie mam tyle czasu żeby coś wykombinować trochę przystopuj

• Tak jak madzia pisze będzie trzeba tępić do bólu i na takiej zasadzie głosowanie jak wyżej podała madzia ale każdy wie że wtedy będzie mało głosów mam nadzieję że się to niby oszukiwanie uspokoi ale każdy wie że ktoś w jakimś sojuszu jest no i ciężko będzie ocenić czy na kogoś głosował swój czy nie swój człowiek //Ort, //Madzia.

• Ty holli pierw zrób prackę na nasz pojedynek a nie zaczynaj od nowych xD

• ja tam żadnych podpasek nie robię heheh żart się tam coś wymyśli ale dobra four tą Pomirody bierzym

• W HD a nie tam jakieś badziewie Tego pół światu kwiatu jest tyle ile jest ale widzisz jak już raz skorzystasz to drugi raz już nie uzyskasz jak wykorzystasz heh

• CiemnaStronaPomidora Jest w tym moc i nie wygrasz ze mną ta nazwa przejdzie heh Brazzers odwiedzałem wczoraj ale nie chciało mi się już... więc nie przejdzie

• No oczywiście że będą i chyba już dzisiaj zgłoszę drużynę

• To co tworzymy 2 drużyny ? ktoś chętny do ustalenia lidera w obu drużynach oczywiście żeby było sprawiedliwie

• No podobają mi się te konkursy tygodnia na to czekałem

• Ciekawe jaki temat na usera da madzia pewnie pokemony hhaha to mnie dobije tylko proszę nie bajki itd pls :DD

• Cytat od Four.: „czytałem tutki na graffice do PS i typek ma taką sygne xbkx.jpg MISTRZ :D” Aleś ty szybki wgl kto nie próbuje to się nie dowie heheh cytaty w sygnaturach już nie są modne to przeżytek A tak co do pracek to już nikt nie robi ramek nie dodawajcie ich

• Świetny pomysł to nada kolorku kogoś profilu oczywiście uczestnika duży plusik heh

• O będę mógł poszerzyć swoje możliwości :DD ale te userbary eh jak ja tego nie lubię a widzę na liście już jesteśmy zapisani heh nie trzeba nawet pisać madzia już wie że bierzemy udział hehe