Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 232.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

villayp.png neymarh.png fabe.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

gers.png a ta z poprawką elsharraly.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

elshaarawy.png Next

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Myślę ze to fail 71746695.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

A na co ty chcesz głosować jak nie startuję hehe naucz się krytyki,bo obniżasz poziom i skuć to minimum do zera,bo szkoda słów na ciebie shiqz.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

podeślę ci później plik psd

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

maluda.png Next

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

15842375.png cbbez.png Nowa :D

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Ale płomień nie ma tu nic do rzeczy nie spełnia oświetlenia a jak by miał spełniać to by padał inny kolor wgl płomień podchodzi pod tło a nie odnoś się do napisów bo napisy są tylko tak testowane ja się napisami nie zajmuję i osobiście uważam że są niepotrzebne a to że mi się akurat ta wersja z napisem wkleiła to trudno

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Po ten kontur ? po to żeby dawał efekt niewtopienia lewej strony że odstaje od prawej a ta biała plama co piszesz to tam czerpie się oświetlenie całej pracy każdy ma tam swoje jakieś gusta ja robię to co lubię

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

xavix.png Chyba poprawiłem stary.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Akurat u mnie typografia leży ale to nic mam znajomych którzy się tym mogą zająć bez żadnego problemu

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

staryd.png Nowa pracka

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Wszystko się da ale tutaj nie ma takiej potrzeby,jest w miarę dobrze ułożony cień na jego twarzy w porównaniu do światła,ale jeszcze ją poprawiam w wolnych chwilach także będzie lepsza wersja,mam nadzieję

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

milar.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Tak jak piszesz zależy od gustu ta ostatnia moja pracka ma duży potencjał dałem ją do wykończenia dla kumpla zobaczymy co mu się uda zrobić

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

kopialive.pngliveu.pngtaltd.pngnogan.png69668001.pngrammstein.png ronaldojb.png Później coś wstawię dawno mnie nie było Edit: Ostatnia pracka ad1k.png ad2fgb.png

• Pierwsze to gratulacje dla [ZUBR] Szczególnie dla Skala obiecany lot zaliczony nie sądziłem że grupowo będę lecieć hehe mogło by być trochę więcej tego do złomowania ale lepsze to niż nic i tak dużo sukces Obrońcy Szo !!

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

A wrzucę moją świeżą pracę robiłem ją trochę czasu ze względu że go miałem mało kopiakopiafabregas.png taki efekt jaki chciałem uzyskać to uzyskałem jak by ktoś się pytał gdzie jest oświetlenie to niech się lepiej nie pyta hehe A i takie info madziu przez jakiś czas pojedynków nie będę prowadził bo muszę się skupić na albumie który mam wykonać graficznie dla pewnego typka który można powiedzieć uprawia hip hop czy tam rap jedno wie ale swoje pracki dokończę które są drużynowo

• Weź człowieku się nie ośmieszaj ... Wykorzystanie renderów to nie zbrodnia lecz gotowej pracy to hańba dla początkującego grafika lub już grafika,każdy to wie a głupi nie zauważy,nie sprawdzi czy to czyjaś praca.