Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 232.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ale płomień nie ma tu nic do rzeczy nie spełnia oświetlenia a jak by miał spełniać to by padał inny kolor wgl płomień podchodzi pod tło a nie odnoś się do napisów bo napisy są tylko tak testowane ja się napisami nie zajmuję i osobiście uważam że są niepotrzebne a to że mi się akurat ta wersja z napisem wkleiła to trudno
-
TOP6 ACS; Solitary Wolf i 9#Skala i layerkaz i bassir [ZUBR] vs Pajderman i Dill [N D] - 10498,82% + zbiórka - podstawka nie podstawka.
DarthSId - - Hall of Fame
PostPierwsze to gratulacje dla [ZUBR] Szczególnie dla Skala obiecany lot zaliczony nie sądziłem że grupowo będę lecieć hehe mogło by być trochę więcej tego do złomowania ale lepsze to niż nic i tak dużo sukces Obrońcy Szo !!
-
A wrzucę moją świeżą pracę robiłem ją trochę czasu ze względu że go miałem mało kopiakopiafabregas.png taki efekt jaki chciałem uzyskać to uzyskałem jak by ktoś się pytał gdzie jest oświetlenie to niech się lepiej nie pyta hehe A i takie info madziu przez jakiś czas pojedynków nie będę prowadził bo muszę się skupić na albumie który mam wykonać graficznie dla pewnego typka który można powiedzieć uprawia hip hop czy tam rap jedno wie ale swoje pracki dokończę które są drużynowo