Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 232.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

she_like_a_cyborg_by_darthu-d8a66sn.png ej no cisza ?

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

kochac_gwiazdy_by_darthu-d89y87l.png tatuś przynosi zielone dla MMMM

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Bo na tą ostatnią pomysłu nie miałem ! mogę ci pokazać z usta TABBOO stepy chcesz ? bo wiele osób myśli że sygnatury to coś ciężkiego haha snnml1.png lxy4m.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

zastan__w_si___raz_a_dobrze_co_robisz___by_darthu-d89bncv.png jak_to_ogarniesz_to_napisz_by_darthu-d89bng6.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

732581BW4.PNG bo tu nie chodzi o cash

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

odwaga_by_darthu-d87uces.png było zielono ale pomyślałem że tak będzie lepiej

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Cytat od Madzia: „Kolorystycznie super, całościowo ogólnie też, niemniej jednak ten w kombinezonie trochę zbyt rozmazany przez co odstaje od reszty lekko., jakby w ogóle z nią nie współgrał. A przy okazji, nie lubię różowego. Zrób coś z zielonym i niebieskim!” Z zielonym rzadko współpracuję

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

interstellar_by_darthu-d86up2d.png next

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Ha no wiesz tematyka spaceman to czemu nie stock bardzo mi się podobał więc i można nazwac to pracą na stocku ale też jest nawalone tyle tego że i bardziej przeważa praca z renderem google są pełne fajnych rzeczy tylko trzeba umieć szukać

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

lp_chester_by_darthu-d869fir.png solomon_kane_by_darthu-d869fk2.png spaceman_by_darthu-d869fmj.png no to jak progresik to żeby nudą nie wiało

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

954190Batman.PNG skoro nikt nie ocenia to następna leci

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

ocenisz_to_oce___by_darthu-d84ct5h.png hardkorowo pojechałem

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

hehe zdziwiłaś byś się kolorki na teksturach uzyskałem na kryciach bez c4d bez brushe ani fractali this_is_yelawolf_by_darthu-d83nzvw.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

998664going_down.PNG ale przynajmniej nie siedzę w miejscu

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

collab_kodzak_sid_by_darthu-d8359mj.png Niestety ale nieudany collab ciężko to dziadostwo wykończyć eh

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

A no od czasu do czasu tutaj wpadam ale by zrobić aktualizacje żeby mi tematu nie zamknęli xD tak jak widzisz staram się trochę w takich tematach lecieć ale to i tak rozrywkowo chester_b_by_darthu-d831u4j.png zapomniałem o tej

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

eazy_by_darthu-d82wxk4.png yelawolf_by_darthu-d8311gl.png yelawolf_b_w_by_darthu-d8311le.png Aktualizacja

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Oh madzia tylko wytrwała a gdzie ci graficy

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

diego_by_darthu-d7xkeru.png chester_by_darthu-d7xnyaq.png zagląda tu ktoś jeszcze ? 937743CHAMP.PNG EDT

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

arthur_collab_by_darthu-d7gtf7n.png smierc_a_zycie_bw_by_darthu-d7jof73.png cris_cab_liar_liar_by_darthu-d7jtyvt.png word_war_z_by_darthu-d7k7jbp.png 544185LAYDS.PNG772698NIKEE.PNG 820884EDC.PNG187622Flover.PNG110506EDC_SUPE.PNG661615SOWA.PNG y07n.png7ido.pngq8v.png 90676679.pngwayc.pngi2f.pngkt3.png 658115SUMER.PNG 275306Siwatla aktualizacja