Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bo na tą ostatnią pomysłu nie miałem ! mogę ci pokazać z usta TABBOO stepy chcesz ? bo wiele osób myśli że sygnatury to coś ciężkiego haha snnml1.png lxy4m.png
Cytat od Madzia: „Kolorystycznie super, całościowo ogólnie też, niemniej jednak ten w kombinezonie trochę zbyt rozmazany przez co odstaje od reszty lekko., jakby w ogóle z nią nie współgrał. A przy okazji, nie lubię różowego. Zrób coś z zielonym i niebieskim!” Z zielonym rzadko współpracuję
Ha no wiesz tematyka spaceman to czemu nie stock bardzo mi się podobał więc i można nazwac to pracą na stocku ale też jest nawalone tyle tego że i bardziej przeważa praca z renderem google są pełne fajnych rzeczy tylko trzeba umieć szukać
A no od czasu do czasu tutaj wpadam ale by zrobić aktualizacje żeby mi tematu nie zamknęli xD tak jak widzisz staram się trochę w takich tematach lecieć ale to i tak rozrywkowo chester_b_by_darthu-d831u4j.png zapomniałem o tej