Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 232.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Jeśli chodzi o ilość poświęconego czasu to zależy a to od umiejętności oraz postawionej sobie poprzeczki,w moim przypadku to są dopiero surowe prace i ja zazwyczaj robię coś takiego pod wykończenie do MP i wtedy dopiero mogę określić ten realny czas na poświęcenie danej pracy jedynie mogę podać jaki przybliżony czas Mały rozmiar od 30min do 9h max(dłużej niż 9h nigdy nie pracowałem,teraz waha się od 10min do 5h - Duży rozmiar do nawet 20h nigdy dłużej nie pracowałem.Ale tutaj piszemy już o gotow…

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Jeśli chodzi o drużynę to jest to czysta zabawa hehe ale fakt z chłopakami ciśniemy ostatnio na potęgę na zagranicznych forach są trochę inne zasady niż na polskich dlatego tam siedzę szybciej się człowiek uczy Prace w spoilerze. są czysto dla zabicia czasu, lecz ,już sig pierwszy ,to na półfinał turnieju i mam nadzieję że się uda wygrać i dojść do finału PS: Polskie fora praktycznie nie istnieją w grafice a zwłaszcza w tagerskiej grafice.

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

To może jak już ktoś zagląda tutaj... wrzucę całkowicie nowe projekty Kolejna scenka z odsłony Adventure time czyli hell gate 761589gate.PNG Oraz dorzucam kilka scen zrobionych ostatnio w MD3 ... Oprócz moich członków z drużyny z zagranicy, jesteście pierwsi , którzy to widzicie (Ukryta treść)

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

dorzucam coś świeżego pierwsza z serii Adventure time na 2016 będzie ciekawie adventure_time_by_darthu-dac148a.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

popcorn_by_darthu-da7l3iz.png 529202zodi.png 1274789NeK4Rl.png 6893951112.png 355595remix.png light_by_darthu-dab27mk.png Hej,dzięki za komentarze wstawiam kilka nowych prac,część jest niedokończona... może się uda w przyzwoitym czasie je dokończyć

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Siema,wpadłem coś wam zapodać.Większość to collaby spree_ii_by_darthu-da2ewt1.pngft.spree trick_by_darthu-da2ex9w.png spree_by_darthu-da2exr3.pngft.spree zodiac_by_darthu-da2ey0q.png 499945benn.PNG ft.9ss 858497shire.png 295417Transformation.png ft.spree 169196ishi_me.png ft.Ishi 394685City1.png ft.Ishi 715670dow_dow.PNG

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

zodiac_town_by_darthu-d9wsjf6.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Miło mi czytać to Heh nawet nie wiedziałem że ktoś obserwuje moje (początki) Bo co jak co ale to jedynie dobry wstęp

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

940288Big_tiem.png 416013Passage.png

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Dzięki dorzucam nową i poprawione LP 744434Faithless.png ft.Skellington 275325Energetic.PNG

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

198678Cuba.png ft.jellie Energetic.PNG Uuu ale tutaj cichutko teraz lecimy mocno w LP... przynajmniej ten 2016 rok

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

106250Keep_It_coming.png ostatnio zrobiona praca, wspólnie z Maroon5

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Dzięki miło mi czytać takie posty trochę się już tych prac uzbierało przez ten 2015 Zapraszam do komentowania i udzielania rad zawsze nagradzam to jakimś pozytywnym aspektem w grafice Tym razem udostępniłem PSD dla chętnych na moim porofilu dA !

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

sweet_harmony_by_darthu-d9jrw65.png ft.maagg cake_by_the_ocean_by_darthu-d9k815h.png our_new_home_by_darthu-d9m0yei.png ft.lance 7467f099541e937d5518863a18505c4e-d9nfkyv.png ft.jokerprojects kryptonite_by_darthu-d9nftcc.png ft.maroon5 life_in_life_by_darthu-d9norwk.png everybody_feeling_something_by_darthu-d9nos3b.png mini_pack_psd_form_darthu_by_darthu-d9o0vek.png Link do dA darthu.deviantart.com/art/Mini…PSD-form-Darthu-584547068 Wpadłem trochę wcześniej

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

hej dzięki za komentarz Jakieś braki jeszcze posiadam ale mam nadzieję że niedługo je zniweluje ogólnie jakoś zapomniałem o mojej galerii i tak właśnie się trochę tego skumulowało

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Dawno mnie nie było exclusive___we_still_alive_by_darthu-d9aqktt.png insomnia_by_darthu-d9bbxvx.png strong_by_darthu-d9el9n9.png dark_love_by_darthu-d9fp9tr.png winds_by_darthu-d9gemic.png dr__fresch_by_darthu-d9i3loj.png 475886My_Dream.png ft.maagg

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

great_vx_by_darthu-d974cal.png z_trek_party_2_by_darthu-d97h3zk.png dorium_by_darthu-d97zz5x.png entropy_of_transition_by_darthu-d98p2to.png coś nowego

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

land_power_by_darthu-d9521a8.png smile_by_darthu-d953fmt.png depth_of_the_ocean_by_darthu-d95qxqq.png rudzia_by_darthu-d965srp.png z_trek_by_darthu-d965swk.png anomaly_by_darthu-d96fmnz.png Takie różności ze świata

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Jak chcesz robić pocisk,to nie ograniczaj się do polskich forów graficznych inaczej się niczego nie nauczysz... Wpadaj na Tagfreak,piszę tutaj,bo na graffice.pl by mi już pocisnęli zwłaszcza jeden MOD zaraz by coś podłapał hehe

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

they_are_fantastic_again_by_darthu-d8yjwki.png be_free_by_darthu-d8z35nv.png no_sleep_by_darthu-d8zhd98.png genesis_by_darthu-d8zhdf9.png pacio_by_darthu-d8zhdtg.png fire_sun_by_darthu-d8zqhfb.png this_is_not_my_best_day_by_darthu-d8zs91n.png n7_by_darthu-d900v8w.png cant_shut_up_by_darthu-d90qipu.png need_somebody_by_darthu-d90v9ru.png dziwne_by_darthu-d927gcs.png szata_by_darthu-d927ggy.png wilcza_skaa_by_darthu-d927gjv.png the_dubai_by_darthu-d92qn2m.png tak jak lecą,od starej do nowej:P