Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
heh filtru nie użyłem ale nie wiem madziu rameczka mi pasi wiesz to zależy od osoby a każdy coś innego woli ale oczywiście parę wersji mogę zrobić jeśli chcesz zobaczyć jak by to wyglądało
mojelx.jpg Ja nie narzekam na swoje prace,bo takie miałem wykonać i tło i zachodzenie na twarz wszystko po swojej myśli i ramka + jasne obszary mi pasują
kopiavampiorr.jpg kopia5kopiavampiorr.jpg kopia4kopiavampiorr.jpg kopia3kopiavampiorr.jpg kopia2kopiavampiorr.jpg Nowe prace Edit: JabbaWockeeZ Chciałeś zobaczyć jak to wyjdzie teraz wiesz spodziewaj się lepszej
kopiaczeski.png icemanx.png 1zq7d07.png kopiadarthsid.png stopandgo.png lordl.png kopiakopiamaul.png stryy.png leonsr.png Zajmuję się tym niemal 2 dni i tworzę sygnatury tak dla rozrywki,także szukam wskazówek jeśli potrzebuje coś ulepszyć odpowiednimi filtrami itd Jeśli ktoś chce na zamówienie to jak będę miał wolny czas coś zrobię a te sygnatury są z plemion pod wymiar 300x100 także tutaj mam większe możliwości //Pogryzę przenoszę do odpowiedniego działu //Pozdrawiam, Madzia.