Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-232 z 232.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

72698904.png Ostatnio mało czasu na jakieś prace ale takie lepsze powrzucam z dnia na dzień

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

heh filtru nie użyłem ale nie wiem madziu rameczka mi pasi wiesz to zależy od osoby a każdy coś innego woli ale oczywiście parę wersji mogę zrobić jeśli chcesz zobaczyć jak by to wyglądało

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

mojelx.jpg Ja nie narzekam na swoje prace,bo takie miałem wykonać i tło i zachodzenie na twarz wszystko po swojej myśli i ramka + jasne obszary mi pasują

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

ksidz.jpg Ostatnia praca już dla mojego nowego szefa ale on mi nie powie czy jest złe edit:praca jest pod filtrem rysunek dla lepszego wtopienia w tło

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

kopiavampiorr.jpg kopia5kopiavampiorr.jpg kopia4kopiavampiorr.jpg kopia3kopiavampiorr.jpg kopia2kopiavampiorr.jpg Nowe prace Edit: JabbaWockeeZ Chciałeś zobaczyć jak to wyjdzie teraz wiesz spodziewaj się lepszej

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Wskazałeś na te osoby Danilo,Solistra,Griever,Pochy Oni są genialni edit kopia2realvampires.jpg

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

kopiastars.jpg iluzionista.jpg Cenne uwagi dzięki

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

gimp 2.6 próbuję sobie dopracować pod mój gust i idzie gładko Edit dwie nowe prace priest6x.jpg ksidz.jpg

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

mojev.png Ostatnia praca dzisiejsza

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Nad właśnie pustą przestrzenią chcę bardziej się skupić oczywiście także waga sygnatury jest ważna bo fora ją strasznie obcinają od 40 do 50 eh

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Super madzia na 100% napiszę do ciebie może jutro ale jak czas mi pozwoli PS:grasz na jupiter ? tam też są GÓRNICY

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

kopiaczeski.png icemanx.png 1zq7d07.png kopiadarthsid.png stopandgo.png lordl.png kopiakopiamaul.png stryy.png leonsr.png Zajmuję się tym niemal 2 dni i tworzę sygnatury tak dla rozrywki,także szukam wskazówek jeśli potrzebuje coś ulepszyć odpowiednimi filtrami itd Jeśli ktoś chce na zamówienie to jak będę miał wolny czas coś zrobię a te sygnatury są z plemion pod wymiar 300x100 także tutaj mam większe możliwości //Pogryzę przenoszę do odpowiedniego działu //Pozdrawiam, Madzia.