Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 232.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Oj tak foru ty tylko o wynagrodzeniu myślisz ale na to trzeba zasłużyć kto wie może i tak będzie lecz to tylko decyzja madzi jak będzie

• Madziu a co myślisz żeby już takie drużyny na stałe zrobić znaczy utworzyć max 3 grupy graficzne gdzie będzie ograniczona ilość osób w danej grupie,może tak do 10 osób w jednej i coroczne konkursy robić pod nazwą drużynowe mistrzostwa graficzne ogame ? jakieś rangi dodać członkom drużyny itd trzeba by nad tym pomyśleć

• Madziu ja myślę że ty w końcu wejdziesz z ciekawości na jakieś forum graficzne i cię to wciągnie czy pochłonie,bo szkoda marnować talentu jak można się tego podjąć

• To ja was czegoś nauczę i zmierzę się z wygranym oczywiście z waszego pojedynku hihi jeśli mogę

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

oj madziu wchodzisz na graffika.pl i już wszystko wiesz wystarczy znieść krytykę i dokładnie czytać komentarze bo są wysokiej jakości a i no by trzeba posiadać troszkę czasu i już jesteś pro xD Pojedynki ? arena ? no nie wiem skusił bym się chyba

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Cytat od .:Senth:.: „Cytat od DarthSId: „...a co do tego żeby dobrze wykonać ale to bardzo dobrze trzeba posiadać tablet ;D” Nie zgodzę się tutaj ani trochę... ;P” No nie musisz tablet jest dla początkujących najlepszy ale jak wprawa przybędzie to tak jak ty piszesz nie trzeba posiadać

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

A no gra tam Znaczy mnie nie interesuje smudge nie lubię tego po prostu robić a co do tego żeby dobrze wykonać ale to bardzo dobrze trzeba posiadać tablet ;D

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Nom chyba też tam zacznę wklejać prace ale ja cienias jestem xD

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

201615081123846.png Nie lubię tego tematu assassin ale wkleję bo nie najgorzej wyszła

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

forum.plemiona.pl/showthread.php?t=99623 Zapraszam na konkurs graficzny który odbędzie się na forum plemion chcemy zebrać więcej ludzi żeby była jakaś rywalizacja i ożywić ten nasz świat grafiki,jeśli ktoś nie posiada tam konta to rejestrujcie się i zgłoście swój udział.W temacie więcej info jest także tam four ten mój noobek Madzia zapraszam cię serdecznie

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Wiecie panowie kwestia gustu four a ty no na gg bądź ja przy niej trochę siedziałem może jeszcze wiem co tam robiłem xD

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

tooob.png A dałem bez takiego oświetlenia w jedno miejsce bo chyba lepiej by wyszło tak jak jest

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

7646745tlojasnenaturaln.png to jedziem dalej a ty four częściej zaglądaj na gg ja cały dzień od 12;00 siedzę i ciula nie ma

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Tutek fajny wgl a właśnie to światło ogólnie wydaje się drażniące trochę

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

2627711070992403.png No mistrzu czekam na baty o panie

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

A no z koleżankami to dobry przykład :DD to chyba gimnazjum jeśli dobrze zgaduję Cenne uwagi zawsze się przydadzą z krytyką się trzeba zgadzać,bo się niczego nie nauczy człowiek

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Tak tak wykonuję obrazy bez napisów te co pokazuję są akurat z nimi bo to dla graczy i powoli jak mówisz zaczynam się w to wkręcać i dostrzegać

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

mort.png Prosta praca wykonana w 25min napisy dałem takie jakie najbardziej pasują moim zdaniem czyli przezroczyste białe i tło wykonane na ciemno miejscami a miejscami jasno niebieskie postać też trochę zmieniona ogółem,praca wykonana nie najgorzej chyba

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

Z tą sygnaturą kobiety jakoś ta tematyka mi nie leży może to brak doświadczenie w takich typu prac może mi się już nie chciało ale to zależy ile czasu mogę na to poświęcić a ostatnio słabo z tym imageshack.us/photo/my-images/502/mojeeeaaa.png/

• By By Sid

DarthSId - - Oceń mnie

40528.png 83063434.png Coś z ostatnich dni różnie bywało ale robiłem co mogłem żeby jakoś to wyglądało