Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to już kolejne ST na tym graczu. Pozdrowienia dla @Darkstorm^ , @Ecc0 oraz sojuszników i znajomych. Obrońcy proponuję poczytać o grze bo popełnia te same błędy. . Mimo tego . Troszkę było przy tej akcji zamieszania ale wyszło jak wyszło. . Dnia 24-07-2019 18:07:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [NZD] ________________________________________________ Duży transporter 1 _________________________________________ Agresor Wielebny [NZD] _____________________________________…
-
Witam wszystkich. Co jakiś czas mi się uda coś ustrzelić . Na wstępie chciałbym pozdrowić cały sojusz NZD, gracza @Darkstorm^ oraz wszystkich znajomych. Lot przebiegał spokojnie gdyż obrońca chyba zapomniał że mu flota wylądowała. Podziękowania również dla sojusznika Limonoleum za pomoc w zbiórce złomu . Obrońcy życzę . Dnia 20-07-2019 19:40:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wielebny [NZD] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.824 Pancernik 10.957 Krąż…
-
Chyba to moje ostatnie starcie na tym uni. Czas na emeryturę przejść. Dzięki że takim sojuszu polatałem. Ludzie w porządku. Pozdrawiam Wszystkich znajomych i DarkStorma.. Może kiedyś się spotkamy. Dnia 08-07-2019 14:34:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wielebny [NZD] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 408.734 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca leszczu [Avalon] ________________________________________…
-
Cytat od PREDATOR: „hehe no ładnie konto McMorgan wróciło pond matczyną banderę NZD ? i od razu ST ciekawe czy jak by ktoś od nas poleciał z tobą co by na powrocie spotkał ...europke czy kamyka Koń trojański uwalony zapora dobrze działa ” Tak Ci powiem coś od siebie. Każdy ma prawo zaprosić kogo chce do lotu. Nie szukaj dziury w całym bo Ty akurat złodziej PZ jesteś. Ale i Ciebie się popilnuje koleszko
-
Nie wiedziałem że tak się stało dopóki mój przyjaciel do mnie nie napisał i było zdziwienie. Proszę się nie kłócić bo w tym starciu i złomach nie ma nic szczególnego. Stało i tyle. Zajmijcie się pushami a nie moja osobą. Nawet nie chciałem tu wchodzić tylko chciałem powiedzieć że to nadal moje konto jest. Tyle
-
Cytat od buleon: „[ciach] Cytat od Diakon1975: „Na wszystkich kontach miałem urlop więc zdjąłem urlop a nie myślałem że na xantus to uczyniłem i tak tam nie gram. Aktywnie gram obecnie na dwóch. Więc może moja pomyłka przyczyniła się do tego że kliknąłem zdjęcie urlopu na x a rano go nie załączyłem. Nie ma tu żadnych machlojek bo konto nadal do mnie należy. ” Przypadek, że zdjąłeś urlop, choć nie zamierzałeś.Przypadek, że go nie włączyłeś, choć zamierzałeś. Zupełnie przypadkowy nick. Przypadkowo…
-
Witam i poproszę o uwagę. Gram na trzech uni i była blokada ataków. Na wszystkich kontach miałem urlop więc zdjąłem urlop a nie myślałem że na xantus to uczyniłem i tak tam nie gram. Aktywnie gram obecnie na dwóch. Więc może moja pomyłka przyczyniła się do tego że kliknąłem zdjęcie urlopu na x a rano go nie załączyłem. Nie ma tu żadnych machlojek bo konto nadal do mnie należy. Gratuluję starcia. Szkoda tego wszystkiego ale i tak aktywistą tam nie jestem. Najważniejsze że nie poległem pod banderą…
-
13-06-2019 12:01:38 Debil (Wielebny) [Mordor] -281.72% Dnia 13-06-2019 12:01:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Debil [NZD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Mały transporter 1.000 Okręt wojenny 2.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca leszczu [Avalon] ________________________________________________ Duży transporter 1.582 Recykler 3 Satelita słoneczny 400 Wyrzutnia rakiet 9.797 Lekkie działo laserowe 10.941 Ci…