Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładnie to wygląda od jakiegoś czasu. Nawet nie nadążam wpisów robić. Gratulacje a obrońcy pakiet jak zwykle
-
Gratulację wlotu sojusznicy. Ładny procent z tego wyszedł. Podziękowanie za pozdrowienia. Obrońcy po prostu . To tylko zabawa. Zbieram siły na powrót ale ciężko mi to idzie.
-
Ecc0 [RMN] & Wielebny [RMN] & HappyNewPrince2020 [RMN] vs. Urukhai [CHAOS] ~ 1541.06% *TOP ACS*
PostWszystkim pozdrowienia. Podziekować za wspólny lot oby takich więcej. Obrońcy .
-
Ecc0 [RMN] & Wielebny [RMN] & HappyNewPrince2020 [RMN] vs. eMZet87 [ACC] ~ 846.65% Nie ma co dużo pisać. Pozdrowienia dla całego RMN oraz wszystkich znajomych. Stało to się poleciało. Zysk mierny ale zawsze coś. Plan był inny ale z opcją odkrywca recki nie mają jeszcze swojej prędkości. Obrońcy gratulację bo przeklikał recki i wszystko wywiosłował. Nie dziś to jutro. Trzeba się tym bawić i wszystko będzie grało. Tak więc do boju Dnia 03-01-2020 09:41:27 następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
Cytat od cejn: „Jeszcze raz gratuluję. Lama że mnie i tyle . Dziękuję za pozostawiony złom jednak ktoś go ukradł (2500 recy) wioslowałem ile mogłem...wlot widziałem wcześniej ale każdy mi dziś D...e zawraca i o to jestem w reckach. Wszystkiego dobrego w nowym roku. .... Sprostowanie dobra dusza z soja mi zebrała złom.. ” Ktoś coś ja się nie znam Gong i tyle. Jak wiecznie będziemy narzekać na żony to będziemy cały czas tu grać. Agresorowi gratulację. Obrońcy żonie buzi daj w tym ostatnim dniu w r…
-
Cytat od Ecc0: „Gratki Sojusznicy widzę że pracujecie na moją wtopę - cieszy mnie to ” Tu nie ma co narzekać tu trzeba się bawić . EccO
-
Pozdrawiamy wszystkich graczy na tym i innym uni. Wszystkim również życzę Zdrowych i Pogodnych Świąt - choć nie są . Szczęśliwego Nowego Roku. Nie ma co pisać ważne że zabawa jest. Pozdrawiam Nasz sojusz bo to ekipa zgrana i złom nas nie przerasta. Ważne żeby ludzie się rozumieli i współpracowali. Dnia 25-12-2019 19:17:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wielebny [RMN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.196 Ciężki myśliwiec 2.890 Okręt wojenny 1.17…
-
Cytat od pawel1000: „Graty zezłomowania Wielebnego , skądinąd znajomy z innych uni. A teorie spiskowe .... zawsze będą- lecisz dalej ” Pawełek może tam grałeś gdzie ja - ale przeciwieństwo jest pomiędzy mną a Twoją osobą. Życzę Zdrówka i Spokoju w Nowym Roku
-
Commander Nusakan [RMN] & Wielebny [RMN] vs. Koxiik [SIK] ~ 262.57% Witam graczy . Nie jest to ACS dlatego warto wstawić to starcie. Jakoś trzeba straty odrobić.Pozdrowienia dla ludzi którzy grają nadal oraz dla sojuszników. Obrońcy życzę i chciałbym mu przekazać że urlopu się nie bierze , chyba że Ty to puszówka - moonówka. Ale to potem się ustali Dnia 17-12-2019 10:00:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Commander Nusakan [RMN] ________________________________________________ Lek…
-
Cytat od .PeRuN.: „Cytat od Ecc0: „SzO Wielebny Ekspy są, coś może pomożemy i wrócisz na odpowiedni tor oby jak najdłużej Gratulacje dla Agresorów, jakby źle nie wyglądały poprzednie starcia Amena to tu muszę przyznać jest w 100% czysto. ” jak flo na oszustwach zbudowane to mozna latac ” Tu akurat nie ma oszustwa to tylko i wyłącznie moja wina. A co robią inni mnie nie obchodzi. To gra i zabawa.
-
Gratulację. Nie będę top 1 acs. Pozdrawiam wszystkich.
-
Witam. Nie ma co tu pisać jak to się stało po prostu browar i krótka drzemka oczekując na powrót ekspedycji. Agresorom gratuluję wlotu w moje zabawki. Początek gry jest więc nie ma czym się zbytnio przejmować. Odbudowa jak zawsze będzie. Pozdrawiam sojuszników oraz wszystkich znajomych. .