Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Raz na wozie dwa pod wozem. Nic nie trwa wiecznie
-
Zanim ktoś wstawi pokaże co się wydarzyło po tzw. nocce i kto pilnuje czego i kto gra bo myśli że go nic w życiu nie spotka.. Pozdrawiam znajomych ale niestety zmęczenie materiału dało znać. Nie jestem robokopem by być zawsze w grze. Ale wiem że znajomi są zawsze ważni. Dnia 05-04-2020 17:29:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raven [SITH] ________________________________________________ Okręt wojenny 21.810 Pancernik 17.324 Krążownik 60.000 _______________________________________…
-
No dzięki za wszystko sojusznicy. Tylko zastanawia mnie ten lot w takim składzie gąsek. Agresorowi
-
Cytat od angelsin: „Webber nie każdy może wpadać w takie zyski jak Ty czy shimano i to jeszcze na lampie nas i waciki cieszą jak podzielimy na 5-ciu to w sumie chyba choć na nie starczy do następnego. ” Dlatego to jest zabawa a nie zmiana nicka na szklana i pierdoły opowiadać