Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-155 z 155.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od BestiaInhell: „połowa st to ustawki i push.. ” czyli "połówka" czysta , do dziela panie malkontencie, niektóre nooby, maja frajdę z gry unikanie zloma jest wyczynem, wysyłanie głupich wiadomości o pz-ta i nienapierdalanie się z "pro" - no bajka, oni pewnie maja polewkę ze mnie, ale mi to wisi , koczowanie flota w układzie z topem, no bo tam mnie nie będzie szukał hihi, no ale dla innych tylko sława i ST się liczą, pffff idź pan precz graty wlotu noob rulez
-
pierwsiejszy haha Orcus 2 złom w przeciągu tygodnia jeszcze za dnia skanował, a tu taki zonk graty somsiad, obroncy
-
czyszczenie ciastek nie pomoglo po kilku nieudanych probach, poddalem sie I jestem na edge - te same problemy co na chrome, ehhh dzieki justvroum za rade, zobacze czy to cos pomoze wielkie dzięki justvroum zaktualizowanie chroma zadziałało zalogowało mnie za pierwszym razem, ale wylogować dalej nie mogę
-
zeby sie zalogowac musze 3/4 razy wpisac haslo, dostaje info ze pomyslnie zalogowano i wywala mnie odrazu z forum, dopiero po ktoryms razie moge ostatecznie przegladac watki jako zalogowany teraz nie moge sie wylogowac do tego w grze dostaje info o wiadomosciach ktorych nie ma ja nie wiem czy to kwestia chroma, czy tego ze gram w incognito, czy tego ze nie kupilem anty i nie kupie duperele to są, ale mnie denerwują , 10 lat temu na ogame byly tlumy i nie mialem zadnego problemu, a dzis znikome i…
-
Cytat od nowynick: „Czemu wyrzuca nie wiem, ale jak logujesz ponownie i nie widać lecących flot, wejdź w zakładkę 'ruch floty' obok ikonki floty, powinny się pojawić. ” w "ruchach" są, na podglądzie mi znikają, nic będę klikał wolniej Cytat od Lucky Gal: „Masz odpalona na tablecie wersje mobilna? ” nie
-
Cytat od Wujek_Madona: „-w miedzyczasie miałem mnóstwo ofert gdzie kazdy jak dziw.... da sie zezłomowac za 50zł xDSIEEsie ludziska ceniom, ja dam za 30 ” haha sie ceniom ludziska, ja sie dam zezlomowac za draze kokosowe, 3 kasztanki i paczke zozoli dla stalych klientow znizka powodzenia w realu, tesco albo innej zabce
-
Lamki , lameczki U18
Postehh 18 moje pierwsze i ulubione uni, "noob" jakich malo bylem i dalej jestem - zlom po banie za nazwe planety jak ja nie lubic go po X latach z sentymentu znowu pykam, ale pustki tu, klimat inny..
-
Cytat od kruchy1916: „hahaha przecież to jest jakiś cyrk a o tym że skanował Cię 8 min przed atakiem nie napiszesz ? że takie lamy Ci się trafiają ” oj tam oj tam, nie kazdy jest "pro" jak wy jak nic ustawka, podstawka albo inna porcelana, push, plush, "nonsens" a wracajac do tematu, graty starcia, a sojusznikom SzO