Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Lunar: „Super ST, nice ! Niezłe flotki lataja już po uni Szkoda, że konto freelove zbanowane albo nie szkoda ” Konto ma bana za payment, ale nikt nie umie odpowiedzieć na zgłoszenie, bo szkopy mają wyjebke Więc poczekam pewnie jeszcze cały weekend.. Ban poszedł, za błąd pośrednika w zakupie antymaterii na uni dorado.us a zbanowali kaze konto które było ładowane tą kartą płatniczą
-
Witam w ten piękny śnieżny dzień na zarąbistym kacu, który nadal mnie trzyma Pozdro Yakooza i ludzie z discorda obrońcy SzO Cała Yakooza mocno śpi, cała Yakooza mocno śpi. Wszyscy się boimy, na palcach chodzimy, jak się zbudzi to nas zje, jak się zbudzi to nas zje. Pierwsza godzina kujek śpi, druga godzina adder chrapie, trzecia godzina bell... beaten.gif ...free was łapie!!! Dnia 27-12-2019 2x:x6:x9 następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [YAKOOZA] _____________________________…
-
Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & Piwek [Gumisie] & Adam [Gumisie] vs. Leonidas ~ 14728.47% + 663.16%
Posthehe każde "oddane" konto ląduje w waszych reckach obrońcy odbudowy, bo pewnie będzie, a nie pójdzie na wieczny urlop
-
Cytat od Vegass: „Push na 100 % obrońca trzymał podzieloną flotkę na 5 moonach a tu nagle na 1 haha bo uwierzę, ale czego się spodziewać po śmierdzielu FREELOVE który spędza Święta przed ogame. ” ciekawe, że kilka osób już mi pisało ile to oni na niego dexu nie przepalili, więc co latali na te 5moonów ? A co Cię to obchodzi jak spędzam wolny czas ? Jesteś jakimś no-name, który najwyżej co to może hejtować nie pozdrawiam
-
Cała Yakooza mocno śpi, cała Yakooza mocno śpi. Wszyscy się boimy, na palcach chodzimy, jak się zbudzi to nas zje, jak się zbudzi to nas zje. Pierwsza godzina kujek śpi, druga godzina adder chrapie, trzecia godzina bell... beaten.gif ...free was łapie!!! Weszło jak w masełko, którym już za niedługo będę smarował chleb na świątecznym śniadaniu No dobra może prawie, bo musiałem przeglądnąć 7gal x 499 us czy obrońca nie ma gdzieś lotki Specjalne pozdro dla Vajsa- @Acid Drinker, bo się chłopina marn…
-
KULA DAJE FULA Ogólnie to była flota i nima,szczegóły zachowam dla siebie, aczkolwiek z mojej strony lekkie zdziwienie, bo simowałem flotę ze skanu który miałem bez krążków i miałem zdziwko jak po RW było 9k recków więcej, a te zebrał obrońca, więc ma na odbudowę. Chociaż póki co jest chyba w szoku, bo się nic nie odezwał Wacek ogarnięty to teraz lecę poświęcić jajka :mikolaj: Pozdrawiam sojusz oraz znajomych z discorda W4CEK Cała Yakooza mocno śpi, cała Yakooza mocno śpi. Wszyscy się boimy, na …
-
Wystarczyła mała iskra zapalna żeby się przebudzić do latania Bardzo pracowita noc dużo zebranych informacji, a przy okazji i złom wpadł, a nawet lepiej, bo przystawka była ada56322-07bb-5717-abd6-289341e6ee2e.jpg pozdrawiam Yakooze i ludzi z discorda obrońca zebrał po 10kk mety i krisu, bo moje recki leciał tam 100godzin Dnia 23-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [YAKOOZA] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Okręt wojenny 3.000…
-
Udało się ogarnąć szybką akcję i po songoku pozdrowienia dla Yakoozy i znajomych z discorda lecimy dalej STARA YAKOOZA MOCNO SPI... Cała Yakooza mocno śpi, cała Yakooza mocno śpi. Wszyscy się boimy, na palcach chodzimy, jak się zbudzi to nas zje, jak się zbudzi to nas zje. Pierwsza godzina kujek śpi, druga godzina adder chrapie, trzecia godzina bell... ...free was łapie!!! Dnia 21-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [YAKOOZA] ________________________________…
-
Ta akcja przejdzie do mojej prywatnej historii jako jedna z dziwniejszych przygotowałem się na coś innego, a dostałem coś innego Koniec końców obrońca dostał złoma, a złom mój Czekam na informację od obrońcy co się stało, ale przypuszczam, że pasek flot zrobił mu psikus i posłał flotę na 100% Pozdrawiam ludzi z Gemini, Mizara i oczywiście sojusz AVE YAKOOZA ! Dnia 21-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [YAKOOZA] ______________________________________________…
-
Dalej nie wiem co tu robię Bardzo dziękuje wszystkim kurierom którzy dziś odwiedzili obrońcę Pozdro dla Yakoozy, lecimy dalej specjalna dedykacja dla @belgarath w końcu możesz wpisać się komuś znajomemu Dnia 10-12-2019 1x:x4:x4 następujące floty spotkały się w walce: Agresor freelove [YAKOOZA] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Lekki myśliwiec 64.332 Krążownik 7.000 Okręt wojenny 3.333 Pancernik 2.063 Sonda szpiegowska 14 _____________________________________…
-
Jeszcze się tym chwalić hahaha Kto to kupił Tata czy Babcia ? i ten dex zbierany specjalnie pod mega farming Czy Ty masz ludzi za idiotów ? kto wylicza pzta w biały dzień przy ciągłych aktywnosciach i te 3dni obserwacji gdzie wychodzi na to ze był to weekend, więc to żadne obserwacje! a ten kolonizator we flocie to chyba dla Papieża mam nadzieję, że ktoś na to popatrzy, bo to smiech ze konto z jednego sojuszu leci na żylety dla sojusznika. Kto kupuje konto za przypuszczam 100-200zł tylko ktoś kt…
-
Bardzo dziwne zachowanie obrońcy od momentu zmiany nicku konto spadło z top80 na top 230 codzienna zsyłka sury na 1 planetę, często widywałem tam po 20-30kk sury. Flota bardzo rzadko widziana od czasu zmiany nicku. I wczoraj wlot gdzie obrońca się palił, bo sam go obserwowałem. Nie oskarżam, ale mówię jak to wygląda z mojej perspektywy