Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 109.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ojciec Mateusz vs. GastroMAN [SUPERMEG] & depesza [SUPERMEG] ~ 18066.43% Ostatnie Namaszczenie
serwi - - Starcia Mensa
PostA można by jeszcze wspomnieć, że konto było w Waszej akademii, a jeszcze wcześniej w CLEANING COMPANY które pozdrawiacie Śmierdzi ustawką na kilometr
-
Cytat od gotYaaa: „Toz to wiadome bylo Cos sie rozbestwiles.. a kiedys taki fajny cichy chopok byles.. No i popraw sobie serwi WydlubaneOkoWbiteWwidelec [WOWWW] 13704233 Pozdro ” Zdefiniuj rozbestwiłeś? ja tam nie uważam, żebym się zmienił Serio pisałem, zgłoś się trochę rywalizacji może rozbudzi to uni Dzięki za zwrócenie uwagi na błąd, faktycznie policzyłem od razu pkt floty
-
Spotek [Wir] vs. Sebb932 & depesza [SUPERMEG] ~ 2852.18% - Obrona starego Towarzysza
serwi - - Starcia Mensa
PostTo się agresor musiał zdziwić Gratki obrony idlaka
-
Ostatnio obrońca zalogował się 7 min przed atakiem po czym dostałem pw bsos6tgq2dj6.jpg No to albo słaby budzik albo kolega zapomniał nastawić. Mam nadzieję, że chociaż coś ciekawego się śniło Tak czy inaczej życzę Pozdrowienia dla Widelczyków i znajomych Ogłoszenia parafialne: KUPIĘ DEX Dnia 02-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor serwi [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Markowni…
-
Tym razem coś ambitniejszego Obrońca wymyślił sobie ciekawego fsa, stacjonuj z moona na planetę. Długo nie myśląc lecę odebrać stację i zobaczymy czy się zaloguję po kilku minutach pojawiły się aktywki, z 10 min klikania fali i mamy to trochę liczenia i czekanie 2 dni na powrót floty, wracał o 4 więcej szykowała się nocka. Synchro 1sek za i czekamy. Jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem, że odbiłem się od pustego moona, a flota wróciła 0-2sek po ataku... Najgorzej Stwierdziłem, że to dobry p…
-
Smakosh [WOWWW] & Lemanowy [WOWWW] & DarthBartek [WOWWW] vs. automatyk [J D] ~ 64872.61%
serwi - - Starcia Mensa
PostBardzo ładnie Wam to wyszło, cieszą oczy takie sojuszowe akcje Przetapiajcie na jedyne słuszne statki i walczymy dalej Obrońcy za postawę i życzę