Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
jak się nie ma czasu na latanie to lepiej zezłmować flotę u złomiarza za 75% ceny dopalając anty i przejść na eco. Ja tak zrobiłem bo na Quantumie flote trzeba pilnować w dzień i w nocy. Zezłomowałem więc kilka tysi gęsi i walnąłem wszystko w astro. Więcej czasu na inne gry i nie trzeba tak często pilnowac Fs-ów. Jeśli opcja eco nie odpowiada to graj flota i pilnuj jej. Jest u nas tyle idlaków że gdybym miał czas to na samych idlakach na Quantumie wyciągałbym kupe surówki i żył spokojnie. Powiem…
-
Cytat od szpic: „te propozycje połączenia do żart? Antares łączony z Quantum i Eridanus? mam konto top6 100mln punktów i nagle łącza nas z graczami co maja miliard? wylece do top300+. To juz moge odpalic kasacje i tyle... ” niekoniecznie jeśli będzie duża różnica w punktach to będziesz dla silnego gracza zielony czyli za słaby, więc raczej nikt cię wtedy niepóknie, no chyba że ty zaatakujesz silniejszego. Faktycznie z początku będą za to duże spadki w statach
-
Dokładnie. Nie ma grupy 3. Uni fuzja jest ok, ale wtedy kiedy jest logiczna. Przenosić Draco i Wasat do Quantuma to już brak kompletnej logiki. Mam konto na Draco i Quantum. W oba gram od wielu lat. Nie będę kasował żadnego! Quantum jest szybkim serwerem z 5-krotną prędkością flot, a Draco i Wasat sa to wolne z 2 lub 3 krotną prędkościa flot. Proponowałbym fuzję Wasat do Draco, bo parametry podobne ze zmianą eco na 7x po przejściu Wasat do Draco. Prędkość flot pozostałaby na 2x jak dotychczas by…
-
TOP 1 ACS: edol [WOLF] & Terror [RLR] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 481640.66% i dobitka recek: Terror [RLR] & edol [WOLF] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 8561.61%
Tronar - - Starcia Zibal
Postaha zibal ma 7 x eco nie 8, no ale w sumie masz rację chyba nie wydał tak dużo gdyż mógł kupić wcześniej antymaterię w mega promocji 50% więcej anty przy tej samej cenie, więc reasumując wydał góra 300 zyla na te turbo recki sorki error, jedno zero mi wtedy poleciało miało być 210zł ale po przeliczeniu to raczej 300zł. Dla mnie to nadal duża kwota na grę. Wolałbym za to kupić trwałą i dobrą planszówkę, która posłuży mojemu synowi na lata
-
TOP 1 ACS: edol [WOLF] & Terror [RLR] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 481640.66% i dobitka recek: Terror [RLR] & edol [WOLF] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 8561.61%
Tronar - - Starcia Zibal
Postdokładnie co daje kwotę 7 razy większą czyli w przybliżeniu 2100zł a to już jest znaczna kwota na grę
-
Tronar - - Starcia Zibal
PostNo coś niecoś słyszałem o tym starciu. Głośno o nim na całym uni od rana! Agresorom wielkie gratulacje za . Co do obrońcy to właśnie przez takich pusherów ta gra schodzi na psy, więc nie życzę odbudowy tylko więcej rozsądku
-
Tu nie chodzi o to żeby wogóle nie atakować. Sam lubię polatać jak mam czas, ale tu chodzi o nie zajeżdżanie nowych i słabych graczy którzy już na starcie zniechęca się przez to do gry. Takie ataki gówno dają topce(bo latają po grosze) a smród tchórzostwa i braku honoru ciągnie sie za nimi po całym kosmosie. Dla mnie rw i dobry stek to tylko wtedy jest piękny jak widzę gdy jeden silny łupnie drugie silnego. I tylko wtedy taka gra ma sens. Bo latanie po idlakach, noobach, oraz po nowych jeszcze z…
-
Przez takich [ciach] Ogame wymiera. Powinno być proporcjonalne prawo ochronne dla słabszych graczy. Ja bym nawet proponował aż tak wysokie że gość top 1 mógłby atakować max do top100. Chcesz latać , jesteś silny i masz jaja to walcz z silnymi graczami a nie z nobbami. To by uchroniło Ogame i słabych nowych graczy przed rezygnacją. A tak to taki koks zaatakuje słabiaka , zacznie go gnębić i tamten rezygnuje z gry stając sie kolejnym idlakiem. Brawo! [ciach] Moderator kruszynka:Upominam za obrazy