Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po pierwsze nie można byłoby ukryć floty gdy leci na Ciebie atak, podobnie jak z urlopem, więc tu niczego nie zmienia. Po drugie ukrytą flotą nie można złomować(więc ukrywanie jej w nieskończoność dla flociarza nie ma sensu, bo nie może z niej korzystać. Po co w ogóle ci flota jeśli ją będziesz wiecznie ukrywać ). Teraz od strony górnika, proszę bardzo jeśli górnik wiecznie by skrywał swoja flotę w 5 wymiarze nie mógłby z niej korzystać oraz surowców które ta flota przewozi. Wiesz co to oznacza …
-
Zgadzam się , ale żeby kogoś zezłomować to najpierw musiałbyś włączyć opcję "Odkryj", Ukryta flota nie może złomować, a jeśli tak bardzo ktoś lubi złomować to nadal to może czynić i w niczym to go nie ogranicza ani nie koliduje . Mało tego koniec byłby z graniem UF-em i włączaniem i wyłączaniem urlopów kiedy się chce. Taki górnik nie ma nawet szansy żeby się zemścić na flociarzu który ciągle ucieka ze swoją "cenną" flotą na urlop. Wprowadzona byłaby zasada włączania urlopów tylko na określony cz…
-
Witam! Chciałbym przedstawić pomysł stworzenia nowej misji w zakładce "flota". Mianowicie chodzi mi o to żeby stworzyć taki system wysyłania floty dla graczy którzy nie mają zbyt wiele czasu żeby poświęcić go na pilnowanie konta. Mój projekt polegałby na dodaniu do zakładki "flota" nowej misji o nazwie "Ukryj". Misja taka polegałaby na wysłaniu floty w 5 wymiar czasoprzestrzeni (podobnie jak skok w hiperprzestrzeń z tą jednak różnica że odbywałby się jeszcze w czasie). W misji "Ukryj" można by w…
-
Poncek! Kurcze, szkoda. ładna flotę już miałeś . Szybkiej odbudowy życzę moment sie pozbierasz.
-
Starć. Niezły farming w przypadku pierwszego Steka w przypadku drugiego rozpierducha flotki Obrońcy życzę zmianę gry i mniej nerwów bo złość piękności szkodzi
-
faktycznie rzadki widok a obrońcy
-
Tak wiem Majster. Znam twoje zasady. No nie mam pretensji, zresztą jak pisałem powyżej to Mike zaliczył dwa złomy od ciebie w krótkim czasie co znaczy że sie nie pilnował. Nie znam przyczyny drugiego złoma, ale jeśli nie ma czasu grac to niech weźmie urlop i odpocznie trochę od gry. Wróci jak będzie miał czas
-
Oj Majster znowu bijesz swoich ! dużej ilości gąsek, miałem więcej ale mi Skipa zdjął jak ponad 1,5h flota stała bez opieki. Niestety życie, praca, rodzina, nie miałem jak wtedy odebrać . Co do starcia to mike drugi raz dostał od ciebie w krótkim czasie. Nie wiem co się teraz stało ale po poprzednim złomie pisał mi że ma teraz jakieś problemy i mniej czasu na grę. Mam nadzieję że nie przestanie grać bo wcześniej to był aktywny gracz. Szkoda by było Niech włączy urlop, odpocznie i wróci do aktywn…
-
Już się wyludnia...
PostTakie życie. Ogame to już nie jest to gra taka jak kiedyś. Liczy się zasobny portfel, kupowanie kont, pushowanie, dobry smartfon, komp,programy, znajomi admini, kumple, kombinowanie etc. Umiejętności i aktywność w grze teraz schodzą na dalszy plan niestety
-
pl1 [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] vs. głęboka przestrzeń aka Vegitto ~ 140573.09%
Tronar - - Starcia Spica
PostA ja rozumiem. Bo po pierwsze pl1 i Bad Whisky to jedna i ta sama osoba, albo inaczej dwie, ale logujące się na tych samych kontach, po drugie mają wtyki nawet wśród adminów(kreta-zatrudnianie ludzi z ulicy na Go bez jakieś poważnej selekcji skutkuje właśnie takimi przekrętami). I sprawa się wtedy od razu klaruje. Gość ma "magicznie" zdjęty urlop i następuje PUSH jakich mało. Oczywiście nikt nic w tym złego nie widzi, mimo że kolega jest poszkodowany, a wszystko jest tuszowane jako czysta akcja …
-
o czym ty pleciesz pl1?!!! Dobrze czytaj posty i nie pij już więcej, bo ci na umysł siada. W jednej kwestii się z Tobą zgadzam że mistrz jest tylko jeden i jest to Jezus Chrystus, ale jakbyś go rozumiał i podążał jego ścieżką to byś nie nazywał ludzi metalami i kryształami, oraz nie przytaczał takich teksów jakie piszesz na forum. To cud że jeszcze cię nie zbanowali, bo uczciwych graczy zaraz za takie wypowiedzi jakie ty piszesz już by zbanowali , ale nie ciebie. Idź się prześpij i oprzytomnij t…
-
SKYWALKERA! Jesteście na dobrej drodze do tego żeby wybić całe uni a potem sami przestaniecie grac z braku celów. ZS dominuje i to nie podlega wątpliwości, no ale jak sie ma kase i anty to sie juz jest top1 zaraz po starcie serwera. Widziałem to więc nie zaprzeczajcie. Mr Majstrowi mimo wszytko gratuluję bo wiem że gra uczciwie i że łupnął gracza który stał z flota 2 godziny. No cóż życie, coś mu wypadło, nie odebrał Fs-a i BUM. i nie łam się to tylko gra. Nie odchodź z byle powodu z gry, nie wa…