Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-110 z 110.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zawrócone stacjonuj. Obrońca bardzo uprzejmy, więc tym bardziej życzę Szo! Tradycyjnie pozdrowienia dla całego DELETE w szczególności dla @Maratonczyk oraz z podziękowaniami dla @wezu_91 Dnia 23-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Megan [DELETE] ________________________________________________ Okręt wojenny 1 Krążownik 45.000 _________________________________________ Obrońca Erwin Romell [NOLIMIT] ________________________________________________ Mały transporter 50 D…
-
Cytat od DudaKolno: „Kiero dostała ode mnie lanie i mam z nią ST na tym Uni, ale jak widać szybko się z tego podniosła i wyciągnęła właściwe wnioski. ” kIERO, mam nadzieję, że z tego starcia wyciągniesz przynajmniej jeden wniosek - fs to podstawa. Życzę Ci - na szczęście dużo tej floty nie miałaś Pozdrowienia dla całego DELETE - a w szczególności mojej mentorki - @Maratonczyk Dnia 20-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Megan [DELETE] _________________________________…
-
Ktoś chyba zapomniał o fs'ie.. ..cóż.. jego strata Z pozdrowieniami dla całego DELETE a w szczególności dla @Maratonczyk Dnia 18-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Megan [DELETE] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca Rarity [SZAMBO] ________________________________________________ Duży transporter 3.778 Lekki myśliwiec 6.510 Ciężki myśliwiec 134 Krążownik 1.338 Okręt wo…
-
@KrecikMax Proponuję Ci założyć własny wątek i wtedy sugerować innym czy mają się w nim wpisywać, czy też nie. Mi jest bardzo miło przeczytać komentarze osób, które mnie znają. Natomiast Twoje komentarze są zbędne, jeśli nie ma w nich żadnej oceny ST. Cóż nie każdy ma okazje uczyć się od tak wyśmienitego gracza. A jeśli uczeń przerośnie mistrza - to chwała za to mistrzowi
-
Lot z cyklu – „stało – więc czemu by nie spróbować?” Z pozdrowieniami dla całego DELETE i z podziękowaniem dla @maratonczyk – za ciągłe wspieranie swoim doświadczeniem Dnia 16-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Megan [DELETE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Ursus [NEM] ________________________________________________ Mały transporter 3.226 Duży transporter 3.000 Lekk…
-
@KrecikMax W jednym może i masz rację - źle dobrałam słowa. Dla jasności - nie oskarżam jednak nikogo, że jest złodziejem - to już Twoja nadinterpretacja - jeśli tego nie wiesz, to przy tego typu wlotach kalkulację robi się z uwzględnieniem zebrania złomu/jego części przez obrońcę - o co absolutnie nie mam pretensji - co więcej, świadomie do tego dopuściłam.. ale nie będę Ci już tego dalej tłumaczyć. Wśród przeciwników życzyłabym sobie dużo więcej graczy na takim poziomie jak @maratonczyk - i ni…
-
Z pozdrowieniami dla sojuszników i szczególnymi podziękowaniami dla @maratonczyk i @wezu_91 A obrońcy więcej dystansu i mądrzejszego "odświeżania" podglądu. Złomu trochę podkradł, więc może dalej spawać te swoje latajki.. Dnia 13-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Amber [DELETE] ________________________________________________ Krążownik 27.000 _________________________________________ Obrońca Woolfsan [NEM] ________________________________________________ Mały trans…