Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 157.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Buleon - dzięki za odpowiedź I tym sposobem zaoszczędziłem trochę DEX-u mając nadwyżki energi z uwagi na to że podniosłem tech.energ. miałem ustawione na 100% - zmiana na 90% fuzyjnej i trochę DEX-u więcej do przerobienia. Jeszcze raz dzięki. Niby oczywiste rzeczy ale człowiek się cały czas uczy. Pozdrawiam
-
guff dzięki za propozycje. Jak jak kiedyś tej muzyki nierozumiałem , w ogóle nie leżała w gestii moich zainteresowań, ale cóż z wiekiem człowiek zaczyna doceniać pewne rzeczy i smakować w nowym zupełnie wspaniałych obszarach które świetnie wpływają na twoje ciało i duszę. ode mnie. youtube.com/watch?v=1R8AFv2WB1Y
-
Kris - gratulacje Wyczekane ładnie zrealizowane i Repsi górą. Tak trzymać i przetapiać na nowe zabawki. Pozdrawiam
-
Kris - gratulacje Coraz to lepszy myśliwy z Ciebie, profity całkiem niezłe. Pozdrowienia dla sojuszu.
-
Ja tam się fajnie bawiłem nic nie wygrałem ale udział wziąłem, raczej PRO gracze wykazali się tutaj większą dyscypliną i wiedzą Raz na kwartał mógłby taki konkurs się pojawiać to jest dobra inicjatywa I daję szersze zaangażowanie w arkana gry. Oczywiście pytania loteryjne dają też trochę fanu bo inaczej mielibyśmy zbyt nudno. Pozdrawiam Magneto