Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 157.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzień dobry Ślędzę waszą zapiekłą dyskusję panowie. I pragnę tylko zwrócić uwagę na jeden aspekt, mianowicie tytuł tego postu " kto głupszy ten wygrywa" - jeżeli można proponowałbym edycje, I zmianę na bardziej neutralną bo może to obrażać każdego kto uczestniczy w licytacji, nie tylko tych którzy angażują większe ilości surowców.
-
Aurora - dziękuję za komentarze Widać że więdze posiadasz i spokojnie z twoich rad można czerpać garściami, nie tylko w tym wątku ale w innych to widać. Co do jak to ująłęś "nanitowania" badań, jeżeli miało by to działać kompleksowo tak jak nanitowanie budynków. to spokojnie mogłoby to wejść do gry.. Jednak dalej chciałbym posiadać taką opcję że to ja wybieram którę konkrektnie badanie mnie przysłowiowo drożej kosztuję szybciej się bada czyli dla mojego widzimisię chciałbym "nanitowanie" badań d…
-
Qwant - dziękuję za wyjaśnienie tematu - pełna analiza. Wiem że się nie znam ( czyt. brak długoetniego doświadczenie w tej materii ) dlatego zadaję pytania żeby wiedzę poszerzyć. Sam mam sumę badań na poziomie 252, I pomału jak gawiedź zaczynam narzekać na czas oczekiwania, nie mam zamiaru na dzień dzisiejszy używać anty. Mam zbieracza więc rzadko latam EXP a tym samym brak profitów w postaci darmowej antymaterii. Co do mojego pomysłu rzuciłem go całkiem luźno i może nie do końca go sprecyzowałe…
-
Dzień dobry Czy jest jakiś wzór o ile czasu mogę przyspieszyć badania, stawiając kolejne labolatorium badawcze. I czy będzie różnica jeżeli stawiam labolatorium na niskim poziomie a na wysokim. przykład : MSBN 5 na 6 planetach LB10 - planowany rozwój i podwyższanie LB tylko na jednej planecie koszty LB coraz wyższe, czy to coś daje czy warto jednak robić to równomiernie bo każde kolejne LB tak samo przyspiesza. I przede wszystkim o ile czasu % czy też wartościowo będą szybsze badania. Pozdrawiam…
-
Pozwolę sobie wymienić kilka, każdy z nich w jakiś sposób mnie zainteresował, zaskoczył, lub był to przyjemny seans : Te filmy moim zdaniem są warte uwagi : Papierowy Księżyc Tajemnice Los Angeles JFK Bez Przebaczenia Cinema Paradiso Dzisiejsze Czasy Utalentowany pan Ripley Przebudzenia Dawno temu w Ameryce Dym Człowiek na Torze Święty z fortu Waszyngtona Zbrodniarz który ukradł zbrodnie Najlepszy kumpel Harvey Głową w mur