Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 121.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Neferet: „Temat przeczyszczony. Proszę o zmianę tytułu na poprawny inaczej temat zostanie usunięty. ” Tytuł zmieniony, choć zmiana to niewielka, w zasadzie to kosmetyczna.
-
Z pozdrowieniami dla sojuszu SUICIDE i gratulacjami za szybką organizacje na tą ekspedycje Dzięki za 3h nieustannego śmiechu Specjalna dedykacja dla @anakinra za wsparcie nas w tych cięzkich czasach @iN1kacz - nagroda złotych recków, za najlepszy gołębiowy przelot. Znaczy tfu, na nagrode zabrało :lool:Cytat od Ekspedycja: „Znaleźliśmy opuszczoną stację piratów, a w jej hangarach stare statki. Technicy dokonują oględzin i sprawdzają, czy niektóre z nich mogą zostać zezłomowane. ” Dnia 08-03-2020 …
-
Pozdrowienia dla całego sojuszu SUICIDE z wyróżnieniem nocnej ekipy śmieszków Obrońcy gratuluje postawy, przepalone miliony dexu ale w koncu doleciałem do celu. Trzymam kciuki za twój powrót. Dnia 08-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 24.788 Pancernik 14.717 _________________________________________ Obrońca Telesio [TKO] ________________________________________________ Mały transporter…
-
Odbudowy czas dalszy W końcu się poszczęściło Pozdro dla soja Dnia 17-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.902 Ciężki myśliwiec 1.860 Krążownik 1.445 Okręt wojenny 4.076 Pancernik 752 Bombowiec 403 Niszczyciel 66 Reaper 79 Mały transporter 8.276 _________________________________________ Obrońca Epos [DREAM] ________________________________________________ Mały transporter 2.557 Duży …
-
Odbudowa trwa Miał być piękny profit jak na tak małą flotkę ale oczywiście rece jak to rece lecą tyle czasu, że możnaby przejść reinkarnacje i jeszcze by nie doleciały. Obrońca więc wywiosłował sporo złomu. Pozdro dla soja. Dnia 15-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.539 Ciężki myśliwiec 1.688 Krążownik 1.221 Okręt wojenny 3.951 Pancernik 689 Reaper 51 Sonda szpiegowska 1 __________…
-
Wystawiono na prośbę atakującego. Dnia 09-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sili [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.619 Ciężki myśliwiec 2.808 Krążownik 10.609 Okręt wojenny 4.935 Pancernik 2.437 _________________________________________ Obrońca DARK DRAGON [LORDS] ________________________________________________ Mały transporter 339 Lekki myśliwiec 140 Ciężki myśliwiec 1 Recykler 205 Sonda szpiegowska 13 Bombowiec 2 Reaper 1.649 Wy…
-
Moje wakacyjne RW, jeszcze sprzed złomowania. Brakło czasu na wystawienie wcześniej Dnia 08-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 4.795 Okręt wojenny 13.170 Pancernik 597 _________________________________________ Obrońca Atol [SLN] ________________________________________________ Mały transporter 8.656 Duży transporter 912 Lekki myśliwiec 1.404 Ciężki myśliwiec 1.217 Krążownik 739 Okręt wojenny 594 Re…
-
Cytat od LuNu: „Cytat od Valhalla: „Ja bym chetnie opis usłyszał od atakujacego, mysle ze nie tylko ja chciałbym wiedzieć w jaki sposób tego dokonał. ” Przede wszystkim nieodebrany Fs a czy to było wyliczane czy szalony iwan ja bym napisał że na Oko zostawiłem ci 3 minuty do ucieczki . ” Ano był nieodebrany, to akurat mogę zwalić na WizzAir który jak zwykle nie wylądował o czasie. Po reckach z resztą chyba było to widać. Jednak nie to jest odrobine dziwnym fragmentem tego ataku. Jakbyś był "szal…
-
Z jednej strony rozumiem podejrzenia o pushowanie, niestety o rozbicie Dedmen-a ciężko mieć jakiekolwiek wątpliwości. Z piątku na sobote stał w nocy, w zasadzie próbowałem zaalarmować ewentualnych zainteresowanych, z obserwacji wynikało że dopiero 6:40 się zalogował. Flota blisko 4h stała niepilnowana, nikt nie był zainteresowany jej rozbicie mimo, że paru ludziom podrzuciłem informacje., nikt nawet nie odpisał. Podobnie w nocy złomowania o 3:30 ponownie DH stał bez gwiazdek i zainteresowani wid…
-
Ten weekend jest wyjątkowo urodzajny Flota schowana za pokaźnym bunkrem, ciężko doliczyć się ile rakiet poszło, ale w porannej próbie około 200 i podczas nocnej 640. Lekko zostałem zaskoczony jak na dwie minuty przed wlotem na planecie pokazał się GŚ, który świeżo wyjechał ze stoczni. Mimo to udało się wszystko rozbić i zachować pokaźny zysk. Specjalne ukłony dla Sili za podrzucenie namiaru na klienta i pomoc z rakietami. Dnia 02-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla […
-
Wyjątkowo owocny sobotni poranek Dzięki Badi za zaufanie i szybką organizacje floty do pomocy. Dnia 01-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Badi [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.563 Pancernik 1.796 _________________________________________ Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.605 Pancernik 394 _________________________________________ Obrońca Lastone [aUEB] ________________________…