Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 121.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Te opisy wiele rozjaśniają skąd te prośby i dziwne skany w moim kierunku Nie mam takiej falangi w 4 gali bo widząc te ataki, zapewne nie odpuściłbym sobie troche zabawy w łapanie tych ataków Graty chłopaki zerwania kulki, w końcu coś zaczyna się ruszać na tym uni. No i graty Arti bo dawno Cię nie widziałem w ST Trzymam kciuki za kolejne akcje. P.S. Tak w sumie będąc w zgodzie z prawdą, zdziwiony jestem, że obrońca nie wpadł na pomysł napisania mi wiadomości, że to jego kulki spadły. Patrząc na w…

• Cytat od Smakosh: „No i pod..orał mi zawodnika. A hodowałem go S&D... Gratuluję przetapiaj ” Jak zobaczyłem go, to tak myślałem, że może zostawić do S&D, ale tak myślałem, że nie tylko ja to go widziałem to wolałem pakować tego samego dnia

• Miałem już nie szukać w sumie, ale tak popatrzyłem w ST i WOWWW zaczął wypełniać dział, uznałem, że trzeba trochę przechylić tą szalę w drugą stronę Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych [url]https://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs[/url] Dnia 08-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.222.222 Krążownik 600.000 Okręt wojenny 66.666 Reaper 1.920 ________________________________________…

• Cytat od gonsior667: „dobra nuta Graty zysku i zacięcia Odkrywca z czasem bd na pewno;) Za dużo tych uni otwieraj ” Nie dam się. Do ostatniej sensownej floty nie dam się zagonić spowrotem do exp

• Cytat od Smakosh: „No i chyba Qpa z tego wszystkiego wyjdzie... ” Nadciągam Żeby nie było, że wam chętnych zabrakło Impreze czas zacząć.!

• Dobra przekonaliście mnie. Dopisuje się, ale zostało mi 5 min. W edycji posta za chwile wrzuce wymagane info. @Ruda Jak się pomyliłem to przepraszam, ale na szybko wsio: Ilość: 3 146 079 pkt: 52 557 413 Lekki Myśliwiec: 2 222 222 Ciężki Myśliwiec: 0 Krążownik: 600 000 Okręt Wojenny: 66 666 Pancernik: 222 222 Bombowiec: 3 197 Niszczyciel: 3 130 Gwiazda Śmierci: 157 Rozpruwacz: 1 920 Pionier: 26 565 Miałem coś napisać, ale nie wiem co. To dla was chłopaki, żeby coś się działo.

• Witam wszystkich po małej przerwie Ostatnio jakoś wszyscy się bardzo pilnowali, przepalone miliony paliwka bezowocnie. Już zaczęło kusić mnie robienie ekspedycji, ale pozostałem silny Jak chodzi o Yagami, to na same loty do niego spaliłem dobrze ponad 150kk dexu. Zawsze udawało mu się zalogować na czas. Tym razem postanowiłem, że na tygodniu zrobię sobie jedną nockę, żeby zobaczyć efekty. Trochę niecodzienne aktywności skłoniły mnie do lotu i ku mojemu zaskoczeniu udało się. Obrończy dziękuję za…

• Zaskakująca liczba osób pytała mnie czy mam z tym coś wspólnego, miałem małem DejaVu bo niby szykowałem się na niego ale lunatykując chyba nie dałbym rady. Szybki rekonesans w statystykach, a tutaj wowww-y mnie ubiegły. ode mnie za ładą akcję pod moim nosem. Szkoda tylko, że akurat w tym czasie nie patrzyłem co się dzieje w 1 gali bo smaczne wyglądające macie te floty Gratki jeszcze raz i topcie na stateczki, eko już mamy wystarczająco na uni

• Magik dawno Cię tu nie było Już myślałem, że stateczki przyspawali do tych lądowisk na księżycach.

• Cytat od bard0k: „gratulacje ;)) flota sprawuje się dobrze widzę ^ do rekordu solo na tym uni troszkę Ci zabrakło póki co na dobrych kilka tygodni wynik nadal nie do pobicia rośnij puchnij czekamy na więcej obrońcy może nowego konta ? napisz na priv :DDD ” No brakło brakło bo poleciałem bez Lamek sim z Lamkami pokazywal coś 98k%, ale zysk taki sam. Uznalem, że na top 1 solo przyjdzie jeszcze czas w jakiś bardziej spektakularny sposób i poleciał sam ciężki sprzęt

• Szkoda Lastone Ostatnio ja go pozamykałem w recki, widziałem, że odbudowa mu dobrze idzie. Nie myślałem, że tak szybko się skończy.

• To ja znowu wracam z przytupem Siedzę już sobie spokojnie w biurze popijając poranną herbatkę i dostaje wiadomość, że leci coś ciekawego ale to szybkie i nie wiadomo czy zdążę. Małe przeliczenia i okazuje się, że nawet z zapasem jest czasu. Zostało tylko czekać czy doleci i pare opóźnień dalej stało się: (Ukryta treść) Ostatnie poprawki, flota poszła i zaraz po starcie dostałem wiadomość:Cytat od Rujevit: „serio sie z Toba zgadali? 0.o tego to sie nie spodziewalem ” Rozmowa z Rujevitem nam się p…

• Pozdro dla Soja oraz znajomych Mój najlepszy wynik na tym Uni Szkoda konta po @oxy, ale on sam przewidział, że ta flota długo się nie utrzyma. [url]https://www.youtube.com/watch?v=cbqfQ12V6_M[/url] Dnia 18-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Okręt wojenny 41.735 Pancernik 201.111 _________________________________________ Obrońca oxy ODDAM [SUPERMEG] ________________________________________________ Ma…

• Gratki Kylo i w sumie dzięki za wiadomość Część druga będzie niebawem jak myśli ogarne.

• Prawdę mówiąc dopiero wystawiając to ST zauważyłem, że Mirek sam złapał ST. Wyszło, że pożegnalne. Pozdro dla soja i wszystkich pozostałych jeszcze na uni Zostało 400kk mety, MT-ki były za wolne o parę minut. [url]https://www.youtube.com/watch?v=sFvENQBc-F8[/url] Dnia 13-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Krążownik 444.444 Okręt wojenny 29.222 Pancernik 141.111 Pathfinder 21.529 ____________________…

• Pozdrowienia dla Sojuszu, znajomych i towarzyszy nocnych skanowań Obrońcy powodzenia w realu, Szo nie będzie Cytat od NoNamePlayer: „napisz ze pozdrawiam sojusz bo fajne chłopaki i napisz ze do zobaczenia na jesienno-zimowym uni ” [url]https://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4[/url] Dnia 13-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 633.333 Krążownik 458.000 Okręt wojenny 29.222 Pancernik …

• Cytat od gotYaaa: „No no pieknie graty alee nie w ta strone chyba lecisz w tym pierwszym i w tym drugim tez jak Ty to ten czarny chyba, ze tam juz nalozyles kamuflaz xDD ” gotYaaa żyjesz Już się troszke martwiłem. Wiesz ta specjalna moc kamuflażu w tej małej powłoce GS-y schowane. Cytat od Mirek: „Powiem tak fajne strzały ale dziwnie się patrzy jak ktoś do tego sam nie doszedł ” No masz racje bez tych ostatnich starć ciężko byłoby do tego dojść.

• Pozdrowienia dla soja i znajomych Czekam na Mireczka i jego standardowy minus Dnia 10-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Renegade Deneb ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Duży transporter 6.200 Lekki myśliwiec 26.800 Ciężki myśliwiec 9.600 Krążownik 4.000 Okręt wojenny 2.450 Recykler 2 Sonda szpi…

• Dla mnie dość nostalgiczne ST, aż się łezka w oku zakręciła. Pozdrowienia dla sojuszu i tych którzy wiedzą, że pozdrowienia są dla nich. Specjalna dedykacja dla obrońcy za naprawdę godną postawę i obronę. Pare słów backstory, gdyby ktoś był zainteresowany: (Ukryta treść) Muzyczna dedykacja dla obrońcy: [url]https://www.youtube.com/watch?v=0Fy7opKu46c&[/url] Jeszcze raz Dnia 09-04-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Valhalla [SUICIDE] ____________________________________…

• Top na stateczki i byle do przodu