Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 389.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
john malkowitz 007 [ANGELS] vs. Skrzydlaty Morderca [GRUZ] ~ 3104.67%
Ten Keyra - - Starcia U68
PostCytat od priesten: „Graty Makłowicz !!! Co nam dzis upichcisz ” Nie ma takiego gracza jak Makłowicz!
-
Cytat od priesten: „Biedny - nikt sie nie wpisał sojusz o Ciebie nie dba, no ale Komornik, wiadomka Gratulacje ” Patrzę na godzinę wpisu - albo Cię trzymało po wczoraj, albo już piłeś . U nas nie ma takiej reżimowej dyscypliny, nikt nam ani nie każe wstawiać starć i też nikt nie każe komentować - polecam wprowadzić .
-
Cytat od powyginany drucik: „Tak szybko rozdawanie kolejnych lvl czegokolwiek ma ogromny wypływ na punkty. ” Piecze Cię to w Excela i to widać. Znowu ktoś dostanie badanko, które olałaś, znowu ktoś budynek za darmo. A Ty za darmo próbowałaś się w S&D załapać na nagrody i nie wychodziło. Smuteczek...
-
dziuniek [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. POL ~ 3627.3%
PostCytat od Zbawiciel: „@dziuniek1 ładnie bana wyłapałeś Uczciwy sojusz jak zawsze Pewnie za płatność ” Ostatnio dziuniek był jakiś nieswój. Wypisywał różne dziwne rzeczy: wychwalał Twoje zdolności detektywistyczne, pisał że tytuł najlepszego gracza naszego uni należy się Tobie, mówił że chce wstąpić do Twojego sojuszu. Wszyscy prosiliśmy go żeby przestał, ale on nie przestawał... To był jakiś obłęd! Ponoć przez to zachowanie w jego miejscowości kury przestały znosić jajka, a WiFi traciło zasięg. G…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od I am back: „Na pewno 40%? Ja bym powiedzial, ze kolo 10% max ” Dok kosmiczny 37 % statków w polu wrakowym. To skąd te 10 %? @I am back 37 % wystarczy, dlaczego niby ma oddać 15% jak napisane, że ponad 30? Widziałem nie nie raz jak ludzie odzyskiwali ok 30 % floty, więc nie rozumiem skąd te wasze procenty ? ” Jak uni ma niskie DF, np. 40%, to dok oddaje więcej - 32,4% na 9 poziomie. Ale jak uni ma 70% DF, to dok oddaje w okolicacj 12-15%. Wzór jest tak napisany, żeby zł…
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Po to sa klasy zeby były inne, masz to lub to, nie mozesz miec wszystkiego. sztuka wyboru. ” Roznice miedzy klasami masz przeciez rozpisane wyraznie. Skoro rynek pozwalal na wymiany typowych dla danej klasy statkow to dlaczego tego nie zachowac? ” Ja ze swojej strony mam małe spostrzeżenie - najwięcej o konieczności budowania wszystkich statków krzyczą obecni odkrywcy. A ja ze swojej strony jako zbieracz jestem przeciwny takiej możliwości. Przed wprowadzeni…
-
Cytat od The Pawelec: „Cytat od Dawidek: „hahaha dogadane st,ban dla obu oszustow, obronca jest na koncie a agresor wali. obserwowalem to konto przez ostatnie trzy godziny Ban! ” Człowieku kim Ty jesteś i od kiedy grasz w OGame??Nie wiem czy ogarniasz, że czasem trzyma się akte na planecie matce po to, by inni się wycofali czyt. myśleli, że obrońca siedzi i nic z ataku nie będzie. Jeśli obserwowałes obrońcę to znaczy, że bardzo krótko (za bardzo). A w dodatku mało wiedziałeś o sposobie gry Hexor…
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Iluser [Explorer] ~ 7368.88%
PostJuż słyszę tą muzę w czarnym Audi
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
PostCytat od RYBKA79: „i to jest to - jak juz bylych sojuszników sie zlomuje znaczy sie ze jest wporzo miedzy sojuszami ! Cofam wcześniejsze wpisy co do układów miedzy sojuszowych ‐ co innego w tym przypadku są ustalenia miedzy graczami indywidualnie ” Jakby mnie ktoś pytał, to odpowiem, że nie żywię żadnej urazy. Z Pawelosem technicznie nie byłem w sojuszu, więc nie ma tu tematu. Co innego jakby mnie Van złomował, chociaż z drugiej strony niby czym? Kolonkami? Zawsze szkoda jak się trzeba odbudowyw…
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
PostCytat od buleon: „Cytat od Ten Keyra: „Chociaż byłych to nawet dwukrotnie, bo chyba na Q z Pawelosem byłem w sojuszu ” Nie pomyliłeś Pawelosa z Pawelcem?board.pl.ogame.gameforge.com/index.php/User/201783-Pawelos/ board.pl.ogame.gameforge.com/i…/User/332589-The-Pawelec/ Co do starcia, to gratki i Sz/O. ” A wiesz, że możesz mieć rację?
-
PostNo cóż - takie RW w stylu "stało i nie stoi" . Byłem przekonany, że FS leci sobie jak zawsze, a on postanowił dokarmić byłych sojuszników :D. Chociaż byłych to nawet dwukrotnie, bo chyba na Q z Pawelosem byłem w sojuszu. Selence dziękuję, bo można mieć odmienne zdanie, a jednak się szanować. Ciekawe jak do tego podejdzie reszta ;).
-
A ja pomimo, że mam komandora od zawsze, to od kiedy jest Infocompte to nigdy nie włączam podglądu. Wszystko się wtedy wykrzacza i trzeba od nowa włazić w każdą możliwą zakładkę na każdej planecie i każdym moonie. Abstrahując od tego, że taka funkcjonalność jak Infocompte (i 90% innych wtyczek) powinna być funkcjonalnością samej gry. No i jeszcze dochodzi kwestia jakiegoś chorego przerzucania planet pod spód w Imperium - totalny niewypał...
-
Zbieracz: Wynik ekspedycji [7:288:16]18.10.2020 17:20:52 Od: dowódca floty Odkryliśmy niesamowity cmentarz statków kosmicznych. Kilku technikom z ekspedycji udało się uruchomić niektóre statki i dołączyć do floty. Następujące statki dołączyły do floty: Krążownik: 111 Okręt wojenny: 26 Pionier: 6 Ciężki myśliwiec: 21 Duży transporter: 3 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
No i nie dał Antharas biednemu Vanovi dostukać miliona kolonków . Z tym RW mam jak z pierwszym golem Lewego w barwach Bayernu przeciwko Borussi - strzelił, ale się nie cieszył . Van LAMO! Co ja mam teraz z Tobą począć? Chyba Ci z tego wszystkiego surkę na odbudowę wyślę, ale Antharasowi Twój status znowu sprzedam* dopiero wtedy, jak dostukasz do 1kk kolonizatorów . Antharas - wielkie gratulacje za skuteczność! *Dla bardziej wrażliwych uspokajam - nie sprzedałem statusu Vana. Chodzą jednak słuchy…
-
Cytat od Wielebny: „Okruszek do okruszka i nam zaraz Johny zniknie Gratki, Przetapiaj i oby tak dalej ” Nie taki Dżony łomot dostawał, a jednak powstawał jak bochenek z okruszków (czy jakoś tak ). A dodatkowo on z każdym złomem ma twardszą skórkę! Y2K, robisz swoje i chwała Ci za to. No i nie trzeba Ci poleceń zespołowych, żeby te ST na boarda wrzucać .
-
Cytat od buleon: „W tym momencie klasa odkrywcy to przy aktywnej grze około 400 kk surowców na dzień przy rozwiniętym uni z top 1 powyżej 100 kk. Naprawdę niewielu zbieraczy ma takie wydobycie, a odkrywca też ma swoje eko. ” Już nie przesadzajmy - 400kk to ja samego metalu wydobywam, a topowym Zbieraczem nie jestem .
-
Cytat od Apofis: „Cytat od prepare ur anus: „ak, dlatego przeglądając Twoje posty można znaleźć kilkanaście wspomnień o tym jak to głupi nie są ludzie co wydają hajs dla mnie kupowanie piwa to również głupota, a mimo tego nadal kupuję bo lubię. Równie dobrze kupienie drogiego samochodu to głupota jak HEHE przecież za 5 tys też byś znalazł samochód ” Lepiej jest wydać na drogi samochód, który jest twój niż na grę, która nie należy do Ciebie. Ale widzę, że niektórzy nie rozumieją. I nie jest wcale…