Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 389.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Van [P N] & Hetevox [P N] & Koloc [P N] & Mallory [P N] & Celestial General [P N] vs. Maciek2 [P N] & Van [P N] & Wisior [P N] & Mallory [P N] & Selene [P N] ~ 505 000 % - dla Franca
Ten Keyra - - Starcia U68
PostPrzyjaźń ponad podziałami . Wiele zawdzięczam Vanowi i obiecałem mu swoje konto, ale jak pisał @Mallory nikt tak pięknie nie marnuje surowców, więc się zastanowię . @franc my wszyscy z Tobą @hotvax - dobrze że rynku nie ma, bo byś satelitów dokupił, albo odwrotnie
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
PostCytat od Selene: „Aj szkoda sojusznika, agresor ładnie wpasował się w okienko, gratulacje się należą, piękne PB a o zysku nawet nie wspomnę . Ech i znowu trzeba będzie odbierać co nasze . Fremen szo! ” I to niby ja prowokowałem. Słabiutko... @Antharas wielkie graty! Tych wiadomości z prośbą o nieskanowanie Fremana było tyle, że zakrawało to na spam ;). Jednak się udało i przyfarmione tyle dexu, że powinno zwrócić za przepały ;).
-
Cytat od CzarnyPan: „Satelita słoneczny: 5.424.108 noyzrt [janice] Rozwój grawitonów: 8 noyzrt [janice] Takiej akurat kategorii nie ma ale: Największa ilość zgromadzonej energii: 656.196.142 noyzrt [janice] zapodaj.net/666616d1668ad.jpg.html zapodaj.net/90f75b7ddad48.jpg.html ” A jakiś rekordowy terraformer też wpadł? Aż się prosi
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
PostEhh, niektórych jakby sarkazm i ironia kopnęły w tyłek, to by się nie zorientowali... @69DemoN69 fajna Panamerka - na 4 buty czy tył? Mi się marzy Turismo, ale drogie w pieron
-
Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. phoenixlk [ToXic] ~ 2685.14%
PostCytat od Phoenixlk: „... obrońca by się za pozdrowienia również nie pogniewał...;p Już było za pięknie, bo moi dotychczasowi wielbiciele dali sobie spokój...;) Za rok może zacznę wreszcie się w tym dziale pojawiać po drugiej stronie luf;) ” Jak mawiał klasyk - weź kredyt, zmień klasę . Na odkrywcy znajdziesz flotę i pokażesz, czy umiesz używać. Materac - graty!
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
PostZ bólem palca przyszło mi gratulować starcia z Kromakiem w akcji, ale pominąć takiego starcia się nie da. Obs od dawien dawna robił swoje małe pushowanko w 7g i tak nieopatrznie pod Waszym ULem. Ilość GSów i jego starcia wystawiały go mocno na widelec, ale jednak zawsze wybronione. A tym razem BFS? Gratulacie dla Selenki, Dikiego, Celastiala i Vana (też umiem podłączyć sondy pod ST )!
-
szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%
PostTaki tam rodzinny Komorniczy wypad . Gratulacje całkiem solidnego ubicia Gwiazdek - trochę życzeń spadło .
-
AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 7667.58%
PostPrzyfarmiłeś, ale za SOAD zasługujesz na osobny komentarz . Graty - nie wiem jak Ty na te Harnasie zarabiasz no i jak się za to da kupować konta, ale widać sklepik Ci się kręci .
-
Celestial General [P N] & Andre [P N] & Van II [P N] & Van [P N] vs. halok [HARIBO] ~ 41538.38%
PostOjojojojoj Panie Haloku. A co się tu odCelestialowało? Z obserwacji wiem, że im mniej się pieni na forum, tym mniej na Ciebie polują. Może zastosuj tą zasadę? Przypomniało mi się, jak Celestial na mnie leciał i wyliczałem krążkiem jego zawrotkę - jak na górnika przystało przestrzeliłem . Gratulacje Celestial!
-
Cytat od powyginany drucik: „Pierwsza wersja tematy miała statystyki sumy 100 osób. Jak przejęłam temat (w 2009 roku była 10 wersja programu...) ponad 12 lat temu powstało większość tego co jest teraz widoczne. Ostatnie dodanie kategorii miało miejsce na początku 2013 roku. Było to na zasadzie zawsze dla chętnych, najważniejsza statystyka była u gry. Takie np. statystyki sojuszowe też motywowały do aktualizacji przy walce na sojusze. ” Tłumaczenie tak samo słabe, jak sposób prowadzenia tematu. M…
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „do sztandarowego tematu ” To byl sztandarowy temat. Przestal byc od kiedy eko mozna kupic a nie wypracowac (moim zdaniem). ” Prowadząca jest jak Trump - przegrała wszystko, ale stołka się będzie trzymać "bo tak!". Zastanawia mnie jak to jest, że temat z rekordami od dawien dawna nie aktualizowany, inni gracze się upominają, a tu się duch z zaświatów odzywa (i nie aktualizuje) i wszystko jest OK. Zaraz będzie 10 kategorii, bo ktoś cośtam itd. Telenowela się …
-
Cytat od I am back: „Event, ktory dal dok spowodowal, ze jeszcze bardziej w tyle zostalem. ” Nie da się powiedzieć, że ktoś został w tyle przez dok. Z pozycją w topce albo z ilością punktów to może tak, ale z ogólnym poziomem konta, to zdecydowanie przeciwnie. Ktoś, kto odebrał DOK za 250kk pkt musiał najpierw wydać na niego przynajmniej 75kk surowców - surowców, które mogły równie dobrze iść na kopalnie, badania czy flotę. Masz mniej punktów, ale potencjalnie większe eko - każdy oceni co jest d…
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. dizaster4 u54 [OLD BOYS] ~ 48042.72%
PostJa ostatnio miałem 10 prób puszczenia FSa na stacjonuj. Każda inna misja - zbieraj, transportuj, kolonizuj działała, ale stacjonuj się akurat zepsuło. Nie polecam zostawiać podniesienia na ostatni moment - taki jest wynik starcia. Graty Materac! Obrońcy SzO!
-
@Wisior przypominasz mi @Calipso, który walczył jak lew o uczciwość PNu. Nie musisz, uwierz mi . Każdy z nas wie co ma wiedzieć i nie ma sensu rozmieniać się na drobne broniąc @priesten. Był ban - nie ma bana, czyli dobrze wybronione. GO brakło argumentów i tu masz sukces Poziomki, a resztę pozostawię niedopowiedzianą .
-
Cytat od ^BrzydaI^: „Cytat od nowynick: „Moze to wynika po prostu z uczciwości. Wiem, że mentalność jest różna, ale jednak gdy znajdujesz portfel sąsiada ktorego nie lubisz, to mu go oddajesz prawda? (chyba, że jestes zlodziejem oczywiście)A nie - łoooo Pjoter ale siem okazja trafiła! ” nie no oczywiscie. Ja nie wykorzystuje bugow i do nich nie zachecam, poprostu nie lubie jak ktos krytykuje innych bo ktoś "nie chce płacić zlodziejowi " ” Ehh, ale nie wpadliście na pomysł, że celowe nielogowanie…
-
Cytat od Aurora Borealis: „Lepiej żeby testowali to spokojnie dłuższy czas, niż ulegali presji "czemu tak mało", spróbowali dużo więcej, potem by znowu coś skisło, wynikły jakieś bugi typu duplikowanie kont przy powrotach ze śmietniska i zrezygnowali z pomysłu, albo coś gorszego. ” Cytat od Aurora Borealis: „A mówiłem żeby przy okazji usuwali słabe farmy Z resztą, wiemy z czego to wynika. O zapełnianie się uni i fuzje bym się nie martwił. Na pewno, póki projekt cmentarza ma jeszcze szanse na dzi…