Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 186.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To przypilnował...:P Gratyy Sylwester. Kolejny do pudełka wojennego. Obrońcy SzO

• Witam, To mój 5ty złom na tym Panu..i po raz 5ty zalogowane po paru minutach i wyzbierane mi się do 0 :D. Prawdziwy wioślarz olimpijski...podziwiam zapał Bardzo krótkie okna w których odświeża, ciężko z dograniem reców ale co tam. Zabawa ważna nie zysk Pozdro dla sojuszu znajomych oraz dostawów dexu. Obrońcy SzO tak co w końcu uda mi się go wyzbierać Do rzeczy. Dnia 22-09-2018 01:29:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Acetonitryl [TOR] _____________________________________________…

• Bawią się jak prawdziwe gwiazdy rocka Graty Panowie, piękny procent i nowe top Dorado szkoda że nie mam tam jeszcze tepka bo bym się wybrał z Wami Obrończy SzO. Bawimy się dalej

• Gratulacje Pany Kolejny do koszyczka, zysk aż miło. Obrońcy SzO. Coś nam się MNS rozpada...Hefi kolejny co odszedł/oddał. Za niedługo nie będzie co bić. A szkoda bo mogło być ciekawe

• No jeszcze trochę flot w MNS zostało @wakat prośba o update %. Gratulacje ostatnich wlotów a obrońcom SzO. Wojna jeszcze trwa 2 tygodnie więc walczymy dalej. Nie obrażając nikogo póki co rzeczywiście troche rozczarowująco po stronie MNS, myślałem że chłopaki będą nas bardziej męczyć, zapowiadała się walka Dawida z Goliatem i póki co Goliat na kolanach...może się jeszcze podniesie... Pozdrawiam.

• Dzion Rambo [TOR] vs. Stadholder Samba [MNS] ~ 137.2% - DO WOJNY Historii ciąg dalszy....;) Dnia 17-09-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dzion Rambo [TOR] ________________________________________________ Pancernik 777 _________________________________________ Obrońca Stadholder Samba [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 85 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 146 Okręt wojenny 175 Recykler 447 Bombowiec 7 Pancernik 63 ________________________…

• @wakat - Prośba o aktualizację %. Wróżę z fusów, że po wyjściu z sojuszu MNS @Billie the kid nie będzie już akualizował tematu

• Acetonitryl [TOR] vs. GasZepetow [MNS] ~ 1062.85% TOP 1 Dorado - DO WOJNY Dawno się tu nic nie działo więc otwieram ponownie koszyczek złomowy Witam, Mam zaszczyt zaprezentować po 2 dniach umarłego forum Top1 uni Dorado oraz spory wkład do wojny z MNS. Po starciu trochę przepychanek słownych na priv było których chyba nie ma co komentować biggrin.png w końcu liczą się czyny nie słowa. Co do obrońcy to dla niewtajemniczonych występował wcześniej pod innymi nickami Nightm4r3 oraz N0 F34r (chyba),…

• Witam, Mam zaszczyt zaprezentować po 2 dniach umarłego forum Top1 uni Dorado oraz spory wkład do wojny z MNS. Po starciu trochę przepychanek słownych na priv było których chyba nie ma co komentować w końcu liczą się czyny nie słowa. Co do obrońcy to dla niewtajemniczonych występował wcześniej pod innymi nickami Nightm4r3 oraz N0 F34r (chyba), zalogował się po 30minutach pogratulował całej akcji i dofarmów. Szanuje go jako gracza ale z tego co widziałem to już wyszedł z MNS więc chyba wojna się d…

• Witam, Leciałem na 27kk floty i miał być czyścioch, w trakcie lotu wróciła reszta i stało 59kk. Postanowiłem lecieć do końca i nie najgorzej też wyszło. Obrońca zalogował jakiś czas temu po wlocie, zbierał 4 recami a po jakimś czasie wróciło mu ponad 300 reców. Udało się zebrać 700 więc źle z dofarmem nie wyszło. Obrońcy SzO i spokojnej gry. Pozdrawiam sojusz znajomych i dostawców dexu. Do rzeczy. Dnia 10-09-2018 23:34:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Acetonitryl [TOR] ________…

• No cóż Miałeś więcej szczęścia niż ja co do zebrania złomu 2gi dzień wojny 2gi złom, obrońca na urlopie. Z magicznej kuli wróżę, że na jakiś czas da sobie spokój :). Gratulacje wlotu, % do wojny i zysku. Obrońcy SzO

• Dzień Dobry, Podbijamy stawkę. Taki fajny deser na osłodę. Co do starcia i obrońcy powiem tyle: spoko facet ale to cud że aż tyle to zajęło że padł. Z 5 razy juz chciałem lecieć ale nie składałem/zbierałem sam. Sojusz zaczął robić floty i od razu lepiej Większość złomu u nas więc wyszło to całkiem ładnie. Penetrator - dzięki za lot dobrze że dałeś mi się przekonać Pozdrawiam cebulowych rycerzy, znajomych oraz dostawców wody. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 09-09-2018 xx:xx:xx następujące floty spot…

• Acetonitryl [TOR] & Kanade [TOR] & Poochacz [TOR] & Cieply Dotyk Ksiedza [TOR] vs. Heisenberg [MNS] ~ 186.9% DO WOJNY Witam, Wojna z MNS którą nam wypowiedzieli od paru godzin...póki co tylko pyskówki w dziale wojna..tak jojczyli, tak napinali...więc postanowiłem pokazać jak ta wojna będzie przebiegać zamiast tylko mówić beaten.gif 1:0 Hail MNS? Złomu nie wyzbierałem, obrońca zalogował i na 2 wiosła zebrał. Prawdziwy olimpijczyk :D. Ale tu nie o zysk chodziło, a brak złomu to ryzyko zawodowe flo…

• Witam, Wojna z MNS którą nam wypowiedzieli od paru godzin...póki co tylko pyskówki w dziale wojna..tak jojczyli, tak napinali...więc postanowiłem pokazać jak ta wojna będzie przebiegać zamiast tylko mówić 1:0 Złomu nie wyzbierałem, obrońca zalogował i na 2 wiosła zebrał. Prawdziwy olimpijczyk :D. Ale tu nie o zysk chodziło, a brak złomu to ryzyko zawodowe flociarza. Napisał, że z dopałki - szczerze nie ma znaczenia czy anty czy dopałki. Złom był, złomu nie ma. Bywa Pozdro dla cebulek wasze sondy…

• Cytat od Blindspot: „A co też się wypowiem bo jak czytam te wypociny to mi się słabo robi. Mianowicie Aceton czy jak ci tam kiepie... cyt. : "Najwyraźniej rozsądne argumenty, że wojna na tym etapie jest bez sensu nie przemawiają do MNS. Ludzie mają 0-2moony bez teleportów i połowa naszego sojuszu zaczęła ze sporym opóźnieniem." 1). Żadne argumenty do nas nie docierają ponieważ nie widzimy żadnych przeszkód aby prowadzić wojnę na w tak wczesnym etapie uni. 2). Bardzo dobrze że jest mało moonów it…

• Najwyraźniej rozsądne argumenty, że wojna na tym etapie jest bez sensu nie przemawiają do MNS. Ludzie mają 0-2moony bez teleportów i połowa naszego sojuszu zaczęła ze sporym opóźnieniem. No ale oczywiście podejmujemy. Tym lepsze wyzwanie z pozycji przegranej. Zobaczymy czy Panowie z MNS nie rzucili się z motyką na słońce wypowiadając wojnę połowę uni

• Witam, Lot trochę niespokojny ponieważ ktoś inny również wypatrzył tę flotę i byłem praktycznie pewien że nie ja jeden leciałem i flotą i reckami :o. Na szczęscie udało się zebrać w całości a nawet z małym bonusem bo ktoś klepnął planetę pod moonem na dodatkowe 70reców. Pozdrawiam cebularzy, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO Do rzeczy. Dnia 08-09-2018 01:42:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Acetonitryl [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny…

• Witam, Nie wstał i nie odebrał Pozdrawiam sojusz i znajomych. Obrońcy SzO i co by następnym razem odebrał. Do rzeczy. Dnia 07-09-2018 03:01:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Acetonitryl [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 530 Pancernik 564 _________________________________________ Obrońca zarazWstaneIodbiore [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 447 Duży transporter 125 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myśliwiec 48 Krążo…

• Witam, Maleństwo bo maleństwo ale w próg się mieści a niech się coś dzieje na forum, że uni takie żywe Pozdrawiam sojusz i znajomych. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 05-09-2018 04:44:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Acetonitryl [TOR] ________________________________________________ Mały transporter 300 Lekki myśliwiec 1.900 Pancernik 319 _________________________________________ Obrońca Hekaloth [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 20 Okręt wojen…

• Cytat od arisov: „Szanuję Cię nitryl ale uważam że zostawianie złomu agresorowi to takie nadstawianie drugiego policzka i nie ma tu zbytnio powodu do propsów Obrońcy naturalnie SzO ” Dlatego każdy może mieć swoją opinię Ty uważasz że obrońca nadstawia 2gi policzek, ja uważam że zasługuje na szacunek bo 98% osób miałoby ból pupy o to że dostali złoma i wiosłowaliby jak najęci. Obrońca pokazał że ma dojżałe podejście i dystans do tej gry. Moim osobistym zdaniem takie podejście właśnie zasługuje na…