Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 186.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Przykra sprawa...kobieta zawróciła sowie w głowie cóż, będzie trzeba zmajstrować jakąś odpowiedź na ten akt wandalizmu na flocie Sowy :o Graty wyczucia a sojusznikowie SzO bo wiem, że będzie na bank

• Witam, Dobra passa podtrzymana Obrońca zalogował chwilę po ale z szybkimi recami ciężko wygrać Pogratulował, praca go pokonała..cóż. Nie jego jedynego. Zapowiedział SzO więc tego mu życzę. Pozdrawiam cebulowych rycerzy, znajomych oraz dostawców dexu. Do rzeczy. Dnia 09-11-2018 19:03:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.546 Pancernik 13.626 _________________________________________ Obrońca Wrota [B…

• A to Ci Ryszard Graty wlotu, rośnij duży Obrońcy SzO.

• Witam, To znowu ja Śmieszna sprawa z poniższym starciem....obrońca był off a zniknęło 600reców złomu. Okazało się że sąsiad z układu obok jest najszczęśliwszym człowiekiem na świecie bo jego fs na zbieraj wstrzelił się w 10minutową lukę między starciem a moją zbiórką...hahah cóż, Smacznego Pozdrawiam Cebulowych Rycerzy, znajomych oraz dostawców dexu. Cytat od gramnakomorce: „Nie wspomniałeś o mnie Bo to już nie 1 raz kiedy lecimy na to samo SZO ” Edit: Tak, zapomniałem dodać, że cel znalazłem u …

• Witam, Sprawdzałem już czujność NightFury dziś w ciągu dnia i nastąpiło co poniżej: :) Także ten...taka sytuacja Pozdrawiam Cebularzy, znajomych i dostawców dexu. Oraz obrońce bo spoko gość SzO mu życzę. Do rzeczy. Dnia 09-11-2018 00:57:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.755 Pancernik 12.250 _________________________________________ Obrońca NOCNA FURIA [TSM] _____________________________________…

• Zycie Dorado

Acetonitryl - - DiD Dorado

Myślę, że wkróce coś się rozpęta

• Witam, Na tego Pana już kilka razy leciałem, na jego nieszczęście dość blisko mnie się usadził pomimo tego, że naklupał sobie więcej moonów. Czemu? Któż to wie. Poniższe starcie natomiast było możliwe dzięki Obcemu który dał mi cynka, że Jarczykowi chyba flota z fsa powracała, trochę rozeznania w sytuacji i rzeczywiście tak wyglądało. Gdyby nie cynk starcie by pewnie nie powstało bo w pracy raczej skanować ciężko no ale jak cel sam się znalazł to chwilkę wygospodarowałem. Dzięki wielkie Obcy za …

• Zasypujesz forum tymi starciami kolejny piękny traf. Gratulacje. Ku chwale wiecznej cebuli! Obrończy SzO

• Graty pałko, nie szalej tak bo za chwilę mnie przegonisz Smutek taki że z 5 razy leciałem na obrońcę a mam znacznie bliżej, nawet akcje moonkillowe były szykowane...no ale cóż jak się okazało nie trzeba było. Może szczęście sprzyja lepszym Obrońcy SzO jeśli się zdecyduje czego mu życzę.

• Witam, Żeby nie było że na uni nudno a dużo osób się pytało co się odwaliło to wstawiam. Cóż, akcja planowana od dłuższego czasu, miało być pięknie a dzięki lamce Obcemu porozbijałem się "delikatnie" Kto ogarnia OG skuma czaczę dlaczego zlamione Złom cały zebrany, odbudowa w drodze. Malacki po starciu napisał że wiedział, że to moja flota stała więc trochę zastanawia mnie czemu leciał do końca i skanował skoro wiedział. Ale cóż. Po starciu napisał że kończy a resztę floty rozbił o jednego z grac…

• Dzięki Panowie za lot Przynajmniej nudno nie było Obrończy SzO.

• Witam, Takie tam nocne wojże. Jakiś czas nie potrafiłem wypatrzeć tej floty, w końcu się udało i efekt poniżej. Całkiem przyjemny zysk wyszedł, będzie na "kopalnie" Pozdrawiam Cebularzy, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO, ma dobre eko więc szybko się postawi na nogi. Dziękuję, dobranoc. Do rzeczy. Dnia 31-10-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.885 Pancernik 5.621 _____________…

• No to ładnie walnęło szkoda że chwilę wcześniej na FSa poleciałem ale kiedyś spać trzeba Graty. Obrońcy SzO

• Witam, Na miłe zakończenie nocki takie fajne coś Polowałem od dłuższego czasu, pilnował się dobrze no ale tym razem nie dopilnował Pozdrawiam Cebularzy, znajomych oraz dostawców. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 30-10-2018 06:49:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Mały transporter 10.000 Okręt wojenny 1.791 Pancernik 5.618 Krążownik 8.193 _________________________________________ Obrońca Freel…

• Witam, Trzeba było sprawdzić nowe zabawki :D. Lot daleki ale poszło sprawnie. Obrońca zalogował z 5min po starciu, niestety piwko go zmogło. Życzę mu SzO i więcej piwka (sobie też :D). @torino - dziękuję za cynk Pozdrawiam cebulowych rycerzy, znajomych oraz dostawców dexu. Do rzeczy. Dnia 30-10-2018 04:18:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 5.620 _________________________________________ Obrońca Arion …

• Gratulacje udanego wlotu Obrońcy SzO.

• Dziękuję bardzo za zaproszenie i lot zawsze miło spakować dużą flotę Obrońcy Szo !

• Witam, Do zestawu coś trochę większego Pozdrawiam znajomych, cebulaków oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 23-10-2018 00:04:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.846 Pancernik 5.558 _________________________________________ Obrońca gacu [N-P] ________________________________________________ Mały transporter 1.264 Duży transporter 714 Lekki myśliwiec 7.119 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik …

• Witam, Taki maluszek, dawno nic nie wlepiałem bo takich mniejszych starć to nie chce się za bardzo wlepiać no ale wygrzebałem to wlepiam. Zysk przyjemny nawet Pozdrawiam cebulowych rycerzy, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 22-10-2018 00:07:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Kura na grzedzie [RiO] _______________________…

• Graty starcia. Szalejesz na tej komórce Spawaj na lataje i niszczymy dalej Obrońcy pakiet.