Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 186.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam, Obserwowałem, obserwowałem i wyczekałem moment słabości. Chłopaki z LSP próbowali ratować kolegę skanami ale na nic to było bo już wyczułem krew Pozdrawiam Cebulowych Rycerzy, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 23-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.359 Pancernik 38.095 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jimbo [LSP]…

• Graty lamko dobrze widzieć że wreszcie ruszyłeś 4 litery

• Witam, Mam przyjemność zaprezentować Wam top 1 solo uni Dorado. Generalnie Szynke próbowałem już zezłomować tyle razy, że nawet nie potrafię zliczyć ile tego było, na wiele różnych sposobów, kombinowanie, lotki, wstrzeliwanie się..nic nie wchodziło. Kilka razy brakło mi po 3-5min...ale wiedziałem że upartość popłaca w tej profesji. Złom udało mi się zebrać na 2 razy a i jeszcze 5 moonów dofarmiłem. W sumie gdzieś wyszedł całkiem przyjemny zysk na poziomie 1,3kkk (niestety z jakiegoś powodu sim m…

• Witam, Już 2gi raz udało mi się upolować tego Pana ale w sumie to całkiem często zdarzało mu się przysypiać. To się może skończyć się tylko w jeden sposób Pozdrawiam cebulowych rycerzy, znajomych oraz dostawców paliwka Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 07-12-2018 03:30:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.001 Pancernik 28.413 _________________________________________ Obrońca ZDOBYWCA [30PLUS] ________…

• No muszę przyznać, że udało mi się podjeść co nieco z tego i wcześniejszego starcia Graty ubicia bunkra

• Cytat od Darkstorm^: „Weź Acet w końcu towarzysza zmień, ile razy jeszcze musisz się rozbić Procek ładny, znając zaradność jednego z obrońców, odbudowa nie będzie trudna ” Marek z Quantum już odbudowany a godzina minęła od starcia Może kupił konta chłopaków z AyS i przetopi wszystko z tego starcia - Oczywiście dżołk, żeby nikt nie spinał Ale wszyscy znają Jarka i jego uwielbienie do kupowania kont

• Witam, Mam zaszczyt zaprezentować starcie TOP1 uni Dorado które coś czuję że przez bardzo długi czas będzie nie do pobicia. Obcy dał cynk, że Damian z Ursy leci na Moriego i czy nie chcę się na kontrę zabrać, flota się nudziła więc czemu nie. Brałem pod uwagę obronę ale muszę przyznać, że nie taką Natomiast obrońcy ewidentnie nie spodziewali się, że polecimy z obcym razem, oczekiwali pewnie tylko jednego aż dziw, że zostali do końca. Tak czy siak wszyscy polecieli grubo w plecy na tym starciu ch…

• Witam, Tego Pana próbowałem już tyle razy, że wypadało żeby wreszcie weszło. Pozdrawiam cebulowych rycerzy, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 01-12-2018 12:24:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 27.885 _________________________________________ Obrońca EL_Pistolero [MEC] ________________________________________________ Mały transporter 10.030 Duży transporter 1.350 Lekki myśliw…

• Bry wieczór, Pierwsza ofiara dźwignięcia zakazu lotów % mały ale zysk przyjemny Pozdrawiam cebulki, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 29-11-2018 00:38:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Czarna Owca [WATAHA] ________________________________________________ Mały transporter 3.433 Duży transporter 6.071 Lekki myśliwiec 5.36…

• Bry wieczór, Takie tam na rozruszanie panców. W trakcie lotu ktoś ubił obrońcy na innym moonie trochę śmieci. Wszedł tylko 1 dofarm później obrońca zalogował i w licytatora poszła reszta sury. Ale złom cały zabezpieczony. Z turbo nie ma wiosła Pozdariam cebulowych rycerzy, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 26-11-2018 23:06:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 25.017 ___________…

• Witam, Takie tam śniadanko z rana Pozdrawiam Cebularzy, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Ekowiec jest więc szybko się odbuduje. Do rzeczy. Dnia 25-11-2018 10:08:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 22.278 _________________________________________ Obrońca Kedaibo [AyS] ________________________________________________ Mały transporter 6.008 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 11.529 Ciężki m…

• Witam, No to nie wstał i nie odebrał Pozdrawiam znajomych, cebulki i dostawców dexu. Obrońcy SzO. Dziękuję, dobranoc. Do rzeczy. Dnia 23-11-2018 02:46:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 13.000 _________________________________________ Obrońca zarazWstaneIodbiore [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 3.059 Duży transporter 3.754 Lekki myśliwiec 14.297 Ciężki myśliwiec …

• No cóż...leciałem wczoraj na granice zalogował niedługo przed wlotem i szczycił się na PW tym że wiedział że na niego wylece jak skanowałem wcześniej i śmieszkował ile dexu przepaliłem. Prawda jest taka że niecałe 10min odświeżenie uratowało mu dupe. Śmieszkował też ile to obcy nie przepalił już na niego dexu bo codziennie lata i że wiedział jak poprzednio latał że wyleci i próbował mu ściągać moony...jak widać konsekwencja popłaca a i dex się zwrócił. Teraz pewnie trochę mniej do śmiechu obrońc…

• Wypraszam sobie jakiekolwiek insynuacje pod moim adresem. Jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek wątpliwości co do tego w jaki sposób zrobiłem konto jakie obecnie mam to zapraszam z konkretami a nie jeden z drugim pierdzi że Pisiont jak napędy wbił przy 3kk pkt etc. Wbił bo oszczędzał, wbił bo latał i złomował, wbił bo zaparł się że zbiera tylko na to i zebral. Tyle w temacie. Polecam kiedyś aktywnie flotowo pograć - można zrobić sporo zamiast siedzieć na dupie i zastanawiać się jakim cudem ktoś ma ta…

• I tyle w temacie... Przynajmniej starał się Jarek z Libry przed 3 zrobić ten syf myśląc że nikt tego nie zobaczy...nie wyszło. Częśc floty @gramnakomorce przetopiona u handlarza bo przecież całej by Jarczyk nie zezłomował bo by się rozbił...część zezłomowana, reszta surowców wyfarmiona. Tak umarła flota top 3 Dorado.

• Cytat od Jesiou: „Cytat od P Y S I U: „Cytat od Acetonitryl: „No to fajne rzeczy... @gramnakomorce skoro kupiec wprost Cię oszukał a Ty i tak już nie grasz spełń proszę obywatelski i honorowy obowiązek zgłoszenia tego gdzie trzeba wraz ze wszystkimi dowadami. Skoro już wiadomo że skończyłeś i tak a nowy właściciel to kłamca nic Ci nie zmieni że oba konta zawisną gdzie trzeba.. ” Mądrze prawi Skoro tak było to nie powinieneś mieć skrupułów, aby zrobić tak jak napisał Acet ” Może wrzuć starcie z j…

• No to fajne rzeczy... @gramnakomorce skoro kupiec wprost Cię oszukał a Ty i tak już nie grasz spełń proszę obywatelski i honorowy obowiązek zgłoszenia tego gdzie trzeba wraz ze wszystkimi dowadami. Skoro już wiadomo że skończyłeś i tak a nowy właściciel to kłamca nic Ci nie zmieni że oba konta zawisną gdzie trzeba..

• Witam, Takie tam na jesienną chandrę Pozdrawiam Cebulki, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 15-11-2018 22:15:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 18.236 _________________________________________ Obrońca EL_Pistolero [MEC] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 2.500 Okręt wojenny 1.000 Statek …

• Witam, Trochę czasu mniej ostatnie parę dni ale takie maleństwo na przełamanie zawsze mile widziane Pozdrawiam Recerzy Płonącej Cebuli, znajomych oraz dostawców dexu. Obrońcy SzO. Do rzeczy. Dnia 13-11-2018 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pisiont Groszy [TOR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Kopsik [ATOMOWKI] ________________________________________________ Duży transporter 550 Krążownik 1…

• Będę rządził twardą ręką.....jak Joffrey w Grze o Tron. Uf wait..... Graty wlotu Obrońcy SzO.