Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 377.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Graczy Akcja w stylu jest flotka i nie ma flotki Nie mam o czym pisać to chociaż wstawie nutke youtube.com/watch?v=Pw-0pbY9JeU @Diakon1975 przestał się wpisywać dlatego tym razem go NIE POZDROWIE, za to standardowo pozderki dla @Darkstorm^, @OczeK666 (może jeszcze zaglądasz ), sojuszu BoD i sojuszu z uni Xanthus Dnia 29-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [BoD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 220.000 Krążownik 30.000 Okr…
-
Witam Graczy W sumie to nie wiem co o Obrońcy napisać... zachęcam @AB Rh plus do wypowiedzenia się, ponieważ widział to samo co ja jakieś 3 dni temu Pozdrawiam posterunkowego @Diakon1975 i pirata drogowego @Darkstorm^ oraz sojusz BoD Dnia 28-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [BoD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Krążownik 30.000 Okręt wojenny 2.000 _________________________________________ Obrońca Upsala [WATAHA] ____…
-
Witam Graczy Cytat od Szpaczuh: „Tabasko czekam na odpowiedź z Twojej strony! biggrin.png ” Parę dni zwłoki, ale udało się odbić piłeczkę Twoja kolej Lot do łatwych nie należał, parę spalonych prób, aż w końcu trzeba było poobserwować a nie latać na pałe Obrońca zalogował chwile po starciu, starcie przyjął w bardzo kulturalny sposób, co się chwali Powiedział że w tym samym czasie udało mu się na innym uni 7k% strzelić więc gratuluję Pozdrawiam jak zawsze pijaka @Diakon1975 , i pijaka @Darkstorm^…
-
Witam Graczy Lot można powiedzieć zaplanowany, senna atmosfera, gęsi wypuszczone, a na końcu odbieram telefon i dowiaduję się że Obrońca na bfs Anzemo Dzięki Szpaczuh za locik, pozdrawiam jak zwykle elektryka @Darkstorm^, pracownika Mc'Donalda @Diakon1975, sojusz BoD oraz sojusz z uni Xanthus. Z ostatniej chwili: pozdrowienia również dla @Ronin90 Cytat od Szpaczuh: „ode mnie tyle ze dzieki za lot pozdro dla buddy i sojuszu ” Dnia 19-01-2019 05:37:15 następujące floty spotkały się w walce: Agreso…
-
Gratki Szpaczu Możecie się kłócić, możecie widzieć nie zebrany złom, a ja tutaj widzę 10m profitu i to jeszcze w dexie będzie na kolejne ST Cytat od Raaafff: „I jeszcze raz ci wytłumaczę - kilkanascie lat temu wstyd było wstawic Starcie z zawaloną zbiórką złomu bo wtedy lamą sie taki ktoś okazywał. ” Kilkaset lat temu odcinano rękę za kradzież, jak widać czasy się zmieniają - i dobrze
-
Witam Graczy Zawrócona stacja jeszcze działa, mimo zwykłego farmingu na planetę Agresor pogratulował, zdziwienia też nie krył Dla takiego gracza ta strata dużo nie znaczy, ale Pozdrawiam jak zwykle @Darkstorm^ i @Diakon1975 Dnia 28-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PXF ATENA [BaP] ________________________________________________ Duży transporter 1 Niszczyciel 2.222 _________________________________________ Obrońca Tabasko [BoD] _____________________________________…
-
Witam Graczy Tym razem chciałbym pozdrowić jak zawsze alkoholika @Darkstorm^, abstynenta @Diakon1975, oraz niziutką @halszka i goryla @007massive Tradycyjnie pozdrowienia lecą również do sojuszu BoD oraz sojuszu z uni Xanthus Szczęśliwego nowego roku dla wszystkich ! Dnia 27-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [BoD] ________________________________________________ Niszczyciel 3.000 Krążownik 9.919 Lekki myśliwiec 88.561 Mały transporter 12.974 _______________…