Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 377.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Europka [NZD] vs. Krematorium [N-A] ~ 11427.93% + Europka [NZD] vs. Krematorium [N-A] ~ 5486.54% + BONUSY
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostNie ma floty @Diakon1975 której nie odbudujemy Grosz do grosza i się odkujemy Gratulację starcia
-
Witam Graczy Chciałem już iść spać no ale jak już to zobaczyłem to stwierdziłem że nie zasnę, więc poleciałem Pozdrowienia dla bolka @Darkstorm^ i lolka @Diakon1975, obecnych sojuszników z N-A i byłych sojuszników z BoD Nutka [ciach] Dnia 11-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [N-A] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Krążownik 29.620 Okręt wojenny 1.968 Pancernik 2.952 Lekki myśliwiec 240.918 _______________________________________…
-
Zmiana konfiguracji uniwersum
Ecc0 - - DiD Dorado
PostZwiększyć eko do x7... czemu nie PZ 50% w moim odczuciu bardzo dobry, ale niestety biorąc pod uwagę inne uni, z którymi prawdopodobnie będzie kiedyś fuzja jestem za tym aby go zwiększyć Prędkość badań x12 również brzmi kusząco ale został bym przy takim stanie rzeczy jaki jest teraz
-
Witam Graczy Pierwsze ST w nowych barwach, za dużo nie trzeba tutaj pisać - gsy zobaczone na fali z powracającej ekspy i jakieś resztki na planecie, których obrońca nawet nie podniósł. Specjalne podziękowania dla Krematorium za kolejny wspólnie przeorany bunkier, oraz dla Olszyna za fajną nową inicjatywę Pozdrowienia jak zwykle dla ciekawskiego @Darkstorm^, nowej ekipy N-A, starej ekipy BoD, oraz wojaków z Xanthusa no i nutka youtube.com/watch?v=vVxJbrJLS8c Dnia 10-03-2019 --:--:-- następujące f…
-
TOP1 ACS Obrona Wueserha [NZD] & Piesiou [NZD] & FortyFour [NZD] & Kamyk_kupiedeuter [NZD] vs. Koshmar [BoD] & jumek [BoSS] & Obcy [BoSS] & Panjan [RiO] & Ryland [RiO] ~ 131622.78%
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostCytat od AB Rh plus: „Nie tak dawno BoD z Hardbassem na czele ściągało do obrony min. mnie Kamyka i Europkę... Chyba padliście ofiarą własnych nieprzemyślanych zachowań... z resztą sam już nie wiedziałem co o was myśleć bo jednego dnia piszecie o wspólne akcje a drugiego skanujecie mnie jak byście szukali celu... W życiu trzeba mieć jakieś zasady... Albo się z kimś trzyma sztamę albo nie... Widać Wasze Was Pogrążyły... ” Rozumiem Twój punkt widzenia, ale przy ocenianiu BoD nie zapominajmy, że to…
-
TOP1 ACS Obrona Wueserha [NZD] & Piesiou [NZD] & FortyFour [NZD] & Kamyk_kupiedeuter [NZD] vs. Koshmar [BoD] & jumek [BoSS] & Obcy [BoSS] & Panjan [RiO] & Ryland [RiO] ~ 131622.78%
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostNie ma co wyzywać, gra się po to żeby takie ładne starcia generować widocznie podpucha z BoD i Krematorium starczyła żeby agresorzy poczuli się pewniej co poskutkowało decyzją o wlocie Cieszę się że mimo wszystko z całego dnia organizacji doszło do dużego starcia Gratulację dla ekipy broniącej i atakującej
-
Witam Graczy Cytat od olszyn3k: „Pozdro @DUDEUSZ @Asterix. @stark87 @DarthMario. @Ruda @prentki @ProSkaner. @czubulus @THEIAN @kuter_noga i reszta bandy. Dzięki Tabasko za lot. P.S. Ruda ukradłem Ci stringi ” Od siebie napiszę że lot na przypale albo wcale Problemy z dexem i takie tam, za to na Olszyna zawsze można liczyć, dzięki za locik Mordo Pozdrawiam największego wielbiciela leszczy @Diakon1975, ślepą kiszkę @Darkstorm^ sojusz BoD i sojusz ZSDW no i nutka dla Darkstorma youtube.com/watch?v=…
-
Witam Graczy Na obrońce latałem od nie pamiętam kiedy, zawsze dobrze się pilnował, a dzisiaj chyba jednak coś go odciągnęło od komputera Porządny z niego gość, dlatego mam nadzieję że nie zrezygnuje z gry, a sojusz pomoże się odbudować. Co by nie było życzę powodzenia z łożyskami Standardowo pozdrowienia dla obrażalskiego @Diakon1975, oraz dla @Darkstorm^ któremu nie podobała się ostatnia nutka to dzisiaj postaram się poprawić no i oczywiście dla sojuszu BoD oraz znajomych z Xanthusa [ciach] Dni…
-
Tabasko [BoD] & Hardbass [BoD] & Krematorium [BoD] vs. Animal [KGH] ~ 3475.51%
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostDzięki za locik, w końcu udało się coś sojuszowo podziałać
-
Cytat od Albatros: „Widać nasz wódz miał słabszy dzień, ale to może spotkać wszystkich nieprawdaż? : data-verified= "> Zegar tyka...w tej chwili na korzyść agresora oczywiście - więc gratulacje ” No własnie @kamykmocy - miałeś szczęscie! Widziałem jak obrońca trenuje w ukryciu z manekinami, shurikenami i w ogóle... Sfarmiłeś go tylko dlatego że Ci się pozwolił sfarmić No offence, gratki starcia i szo